çok erken etiketledi kendini...
Printable View
A.Ort T.Lot Alış Lot Alış Ort. Satış Lot Satış Ort.
15,30 4.014.958 2.006.692 15,32 2.008.266 15,29
*Veriler 15 dk gecikmelidir.
2.000.000 lot el değiştirdi ağırlıklı ortalaması 15.30 tl oldu üstü süper altı nane limon
Noldu buna gene korsanlar limana mı saldırdı...
13-14-15 pastalara bir bakın ben beceremiyorum.bir kaç kurumdan iş yapıyorlar akıllılar.dikkatimi çeken citi var 14,436 diğerleri zaten ve muhtemelen bildikleri için yada ayarladıkları için yada ne halt ediyorlarsa bana ne işte bu sebeble misal ak gibi kaçtanesi deniz dahil (şu 50-80 kademeleri basarken hani) aldığını çıkmış görünüyor
sayın forum üyeleri,değerli katkılarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyor iyi bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.iyi akşamlar,hoşçakalın.
Istiklal marşı ve kapanış mı ne bu usta...
https://i.hizliresim.com/6Jyavv.png
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun bi halt olmuycagini belli wtti hacim vs hersey uygundu tavana icin
5,18 ortalamayla aldım tavan olacak diye 80 lerde vermedim, artık ben de tayfa olarak limandayım mecburen
https://i.hizliresim.com/Mda4GN.png
Kâr: 33.758.488
%70'i: 23.630.941
Toplam lot sayısı: 21.000.000
Lot başına temettü: 1,125 TL
Anahtar nokta, "dağıtılabilir kar" kısmı. Geçmiş dönem zararı, vergiler, yedek akçeler vs , Deyip kâr ı , kuşa çevirmeseler bari 🤔.
Hisse biraz toparladı dedik hemen verdiler. Bilanço hafta başı gelir mi?
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2016_1,30 ( brüt )
2017_1,69 ( brüt ) son 2 yıldaki tablo bu ve bu seneki kar muazzam güzel,
son 3 aylık dönemde satışlar % 40 artmış 9 aylık bilançoya göre, faliyet karı 42,4 milyon tl
güzel başladık ama kötü kapattık dünü, geçen hafta cuma günü vakko için gazetelerde satış haberi çıkmışdı o gün % 10 primi gördü ve % 1,5 artışla bitirmişdi günü ama hafta için cuma gününe göre % 50 prim yaptı
demek istediğim şu arkadaşlar ortada bi gerçek var çok güzel bi kar, 1,0 lira üzerinde net temettü ödemesi olacak nisan aynında bu güzel gelişmelere kayıtsız kalamaz liman eminmki pazartesi gününden itibaren güçlü toparlamay devam edecekdir
internet adresinde gemi trafiği bölümü var, bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum ordanda limanın hareketli olup olmadığını takip edebilirsiniz
Daha kolay kolay dikis tutmaz endekse satis gelirse cuma cikmasi icin herswy musaati 15 n altina gelince tepki dahi vernedi geri
Arkadaşlar, GK toplantı ne zaman biliyor musunuz?
Bahsettiğiniz lot sayısı, şirketin halka açık olan kısmını ifade ediyor. Kâr bölüşümü tüm hissedarlara yapılacak. Ortaklık yapısını aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz...
http://m.borsagundem.com/piyasa-ekra...se-detay/TLMAN
Haftalık Hisse Yarışmamıza 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1730365
Adamlar puroları yakmış bize gotuyle gülüyodur. Bana en çok o koyuyo... keriz yerine konulmak...
Halka arz edilen 6.300.000
Lot: 15,50 TL
6.300.000 x 15,50 = 97.650.000 (halka arzdan gelen)
97.650.000 : 33.758.488 = 2,89 (halka arzın yıllık kâra oranı)
Sonuç: 2,89 yılda, halka arz edilen %30'luk kısmın gelirini kâr olarak karşılayabiliyor.
(Tabii ki bu kâr, sadece halka arza düşen kâr değil, şirketin tamamına düşen kârdır.)
halka arz dan önce bol keseden cömertçe %70 gibi kar temettüsü dağıtmışlar (kendi ceplerine)
inşallah aynı cömertliği ky içinde gösteririler
arz edilen hissenin çoğu ky de
inşallah bir arkadaşın da işaret ettiği gibi DAĞITILIBİLİR KAR/TEMETTÜ kalem oyunlarıyla kuşa dönmez ...
Ağanın eli tutulmaz sn ALbayrak ..aynı cömertliği bekleriz
https://i.hizliresim.com/LbbDao.png
Halka arzdan alınan ve bunları bir ay satmayanlara yüzde iki bonus garantisi var. Yani arzdan 100 lot alıp hâlâ elinde tutanlara arzdan sonraki 30 gün sonra (24 Şubat'ta doluyor sanırım.) 2 lot verecek.
15,50'den sattığın kağıdı arz fiyatının çok altına getir, sana inanıp satmayanlara da dalga geçer gibi 2 lot hediye ver. Böyle bir durumda sadece kendilerine değil, sülalerine de mevlit okuturlar bunlar.
Oyle demeyelim cok mubarek insanlardir sahipleri.bu ulkeye cok buyuk yatirimlari vardir.binlerce insan ekmek yer onlarin sayasinde.biz yatirim yapmisiz dusmus hisse fiyati cok onemli degil mesele ulkemiz kazansin.1 kisi fabrika kuramaz ama 1000 kisi bir ayara gelirse fabrika sahibi olabilirler.ve en az dogrudan 300 500 kisi istihdam edebilirler.artik girmisiz bir kere cikana kadar bekleyecegiz ..yapacak bir sey yok.biliyorum cok gergin bir topik ama bu kural boyle .doga kanunlari isler her zaman her yerde ..avi ilk aslan yer sonra kalanlara artik ne kalirsa .bu halka arzda da birili saglam ekmek yedi.arz oncesi kurumdan artik kimler aldiysa...acilir acilmaz sur yukari talep topla altlar dolsun sonra sal asagi yavas yavas..tabi dibi de belli degil..sonucta ortada bir grafik yok yillar boyu.kurbaga misali yavas yavas kaynamak ahanda burdan doner yok o kadar da dusmez.diye diye kendimizi surekli kandirarak elimiz stop tusuna gitmedi ve bu saatten sonrada satmaz kimse..artik elimize nakit gectikce ortalama dusur babam dusur.neyse lafi fazla uzatmayayim.bu hafta artik cikis baslasin diye dua edelim.kalin saglicakla.ytd
LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen , bundan sonra burdayız elımıze para gectıkce veya dıger hısselerımızden kar edıp cıkıp , donup dolasıp hep bundan alıp ortalama dusurup bı gun cıkarsa dıye beklemekten baska care yok. Benım malıyetım cok yuksek. Temettuyude beklıycem ordan gelecek paraylada tlıman alacagım. Baska caresı yok. Yatırım tavsıyesı degıldır..
Kemer nickli arkadaş buraya yorum yazma sana da küfür etmeyelim.... hadi babacım... Hadi....
günaydın sayın forum üyeleri iyi haftalar diliyorum.
Günaydın arkadaşlar.. Hayırlı bol kazançlı haftalar diliyorum.. Tlman bu hafta bir yükselme yapabilir mi? Şu %70 kâr temettü vermesi nisan ayında mı olur
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı kazançlar arkadaşlar, tlman için cuma günü ile kötü zamnların bittiğini düşünüyorum 1 marta kadar bilanço açıklanacak, vd sunduğu beyannameye göre sermayesi 21 milyon olan şirket 34,7 kar açıkladı, artık hiçbişey eskisi gibi olmamalı,,ytd
hiç bir şey eskisi gibi olmamalı mı?bu hisse ırz edileli daha 1 ay olmadı eskisi yenisi bilmem hisse x yada z rakam olur onu da bilmem bildiğim şey,karakter belli...buna göre burdayım.
ilk planda 14,55 e kadar sürebilir şerefli...bu cuma günü yeni kümese ne aldığına bağlı.dikkat edin boş sürüyor alıcı buldumu veriyor olabilir anlıcaz birazdan
gözzzünden çıkarılan çomak tekrar tekerine sokulmuştur
Endeksin genel hacmi çok düşük
buda endeksin gözünün içine bakıyor ,düşşede peşinden gitsem ,gözü toprakta ..
50 -100 lot farketmiyor nabız atsın yeterki direkt üstünde şerefli...alıcı satıcı yok bence hepsi kendinin olabilir.kendi basarken 30-40-50 kademe basıyor geriye almak istediğinde ise 5-10 kademe yeter diyor oldu canım bir akıllı sensin biz malız zaten.sana para şahsıma da mal lazım malım ya ben
Bu tahtacı gavat yalandan 3-5 kademe feyk atıyor ,sonra basıyor tepesine
bas bas paraları leylaya ......