35 den alış gecmedi cunku
Printable View
35 den alış gecmedi cunku
1 lot islem oldu
Evet istiraklerinde alim yqpiyor simdilik isgyo da ve isbank trakya cam anadolu cam sise bunlarda alim yapti
Tek lot alisla 69 bini yakanda muhtemelen karsilikli islem kusuratlar ile oyle bir alis yapiyorki kendi malini aldigi asikar
35 ten alan ve akşam 48 bin küsürden satan benim. hayali işlem yapmışım o zaman:wave: 35 ten alan iş48 den satan da iş tir iyi bakın işlemlere.
vallahi tahta orda 40 altı yazılan her fiyata alıcı olurum.:whistling:
yarın yılın son günü bakalım neler olacak....:notr:
işkur hisse sayfasın da 791 ve 792 nolu gönderilerde yazılanları okumayan varsa okusun. olabilecekşeyler orada anlatılmış.
sermaye 4,5 milyar tl sen git 26 milyar tl lik tahvil sür piyasaya vay vay vay......:halay::halay::halay:
bilim kurgu filmi gibi görevimiz mars ı mı çekecek iş bankası .ha ha ha:whistling::rules::yahoo:
haydi hep beraber:halay::halay::halay:
791 792 nerede
aynen :halay::halay::halay:
Tahvilden nasıl çıkardınız bunu, halay çekesiniz gelmiş de bahane olmuş gibi😊
yakın da horon da yapıcaz inşallah...ısınıyoz yavaş yavaş....:hi:
2019 herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin.....
Beklentilerimiz hayırlıysa olsun inşallah....
:wave:
Hisse süper diyorsun aldığını hemen satıyorsun..
35 den aldığını her yazında söylüyorsun ama birisi sıkıştırınca ben onu sattım diyorsun..
Neyse sana iyi halaylar..[emoji1]
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haydi btr uc bakalım....
Bu aydina bakmayin orasi burasi oynuyor
:plc::plc::plc: alooo...
herkez dilediğini yazmakta konuşmakta serbest yalnız birbirimize seviyeli olalım arkadaşlar var sa bilgilerimizi paylaşalım eşleşme de görülen fiyatlar son dk da çekilmekte dolayısı ile peşine takılanlar yüksek fiyat ile alışta kalıyor. o yüzden eşleşme de tavan bile görsek geçersiz konu eğer gündeme gelirse bir kaç gün sert fiyatlama yapacağını hepimiz zaten biliyoruz ama öyle 50 bin beklenti oluşturup ortalıkdan kaybolmamak şartı ile
çok grafik bilmiyorum ama sanki bir bayrak flama yapılmış gibi hissede haber desteklerse ilk hedef 7200 gibi rakamlar hedeflenebilir tabi önemli gelişmeler olmak şartı ile
Munzam sandık c tertip topluyor şimdide. 28 inde 2.5 milyon almış.acava a ve b tertip ortaklık oranı nasıl?
işbtr c sınıf gruptan bu hacimle çıkamadı... çok enteresan...
halka açık payların toplamı 10 milyon tl üzeri neden b grubu olmadı?
Hitit.jager.demir nerelerde
ISBTR nin B grubuna geçmesi gerekiyordu.Yine C grubuna almışlar
C oldugu daha iyi gunde 5 dakika izliyon