Hacimsiz tavan serileri beklerken!!!
Printable View
Hacimsiz tavan serileri beklerken!!!
Yorumlar çok kaliteli şaşkınlıkla izliyorum...:))))
Hissede olan biri olarak buraya bakmamın tek amacım bütün forumda bulunan bir elin beş parmağını geçmeyen değerli yazarlardan mesela analiz ustad gibi gidip yerinde bakmış yada bilgi(yazılı görsel) aktaran olurmu diye.....
Fakat geçtiğimiz 1-2 yıllık süreçte burayı terk edip giden değerli yazarları anlamak hakketen daha basit hale geldi.
Vay haline burdaki temenni,dilek arzu isteklerini yazanlardan etkilenlere.
Ama şu değerli çümlede çok etkili Yatırım kapsamında değildir.....
2.42 den satıyordum tam vaz geçtim şimdi 2.53 :)
Hisse analiz 1hocam yazmayi birakti.Yemi yorumcular turedi.o varken hicbir endisem yoktu....yeni yorumcularda korkudan baska bisey katmadi bana...nezaman hisse anakiz 1 hocam gelir her seviyeden alirim tekrar....
Panik yok son bir ayda çok maliyetlenenler oldu hele bir onlari temizlesin eskisinden daha agresif yola devam ederiz
Yatirim tavsiyesi degildir
Hayata dondu galiba
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık korkum yok psikolojik olara dibe deydiğini düşünüyorum param olda alttan alırdım biraz daga
Dayanamadim aldim :)
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal boşaltıyor birileri. Sadece ara verip gel gel yapıyor. Satıcı çok mal lı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamlar devre kesti hemde +4 de
KAP : 20.09.2017 16:58:08
MIPAZ.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
ve devre kesici devreye girer.
15 dakika film arası..
Ikinci seans basinda eksi 5 kusur idi. Simdide arti 4 fark yuzde 10 eder
Insllah bugun 3 un ustunde kapatir
Angaralı sen de mi burdasın :)
barima borsa kapandıkdn ac işlme sayın bist
Hacimsiz çıkıyor ,hacimsiz düşüyor.
yüzde 3 4 borsa durudrudu hayret verici
Kalp dayanmaz
0,80'lerden beri buradayım. Mipaz hakkında aşk, korku, şehvet, entrika, sadakat her türlü duyguyu tattım, tatmaya devam ediyorum. He birde en önemlisi sabır dostlarım.
Tahta sahipli sanırım,iyi sahip çıktı görüntüsü var .Şu anlık!!!
Hayki hocam sessiz takip edeceğim dediniz ama ufak bir yorum alsak sizden.
Hala al vermedi demedi demeyin bekliyorum hala
Sn cebibur bey, masallah maliyetiniz dip seviyelerde... kac yildan beri hissedesiniz?
çogu ky.yandım anam bıttım dıye 2.60 altıı çogu kolunu bacagını hatta bedenını kaptıran oldu...
Bende korkudan sativerdim 2.52 den
bu tur hısselerde hareket etmek rısklı arsası yerınde ımar hıkayesını hep kullacak acımasız sıpek..kımıldamayacaksın..hocalar anlattılar durumu..ınanıyorsan bekleyeceksın..stop mutop bunlara sökmez sıpek herseyın farkında..sattın dıyelım nerden çıkacak zarar daldala atlarsın bı guzel sıfırlanır paran..çokk prof..arkan kuvvetlıyse onu bılememm..ben garıban yatırımcıyım..
Ceng Bey yaklaşık 1,5-2 senedir hissedeyim. 1,30 gördü satmadım. Sonra 0,90'lara düştü eyvallah dedim. Sonra 2,40'lara vurdu. Malum daha sonra 1,80'leri gördü. Ve en son 3,10'ları gördü yine satmadım. Bugün 2,40'ları gördü bildiğiniz üzere yine satmadım. Ben kağıt değil İstanbul'dan arsa aldım diye kendimi hep frenledim, sabır ediyorum. Çok sığ bir kağıdımız var. Daha önceden de yazmıştım. Bu kağıt daha çok düşer ama daha fazla da yükselir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Hic alip sattiniz mi?
alttan üstten devreleri yaktı bir pasta paylaşan olmadı :)
Yabancı oranı küçükte olsa yine artış göstermiş. % 10,90'a ulaşmış. Son bir haftadır yavaş yavaş artış gösterdi. Ytd
sayın cebibur, bugün çok yoğun bir iş temposu içerisindeydim.kusura bakmayın yeni gördüm.hisse bugün 2,36 ya düşmüş 2,81 olmuş inanın ne baktım ne gördüm.herkesin kendince bir hedefi var.benim de bi hedef fiyatım var tabi.ancak o hedef fiyatımada daha çok var.o nedenle açıp da anlık fiyat hareketlerine çoğu zaman bakmıyorum.dedim ya vaktimde yok.daha öncede belirttiğim gibi full mipaz'dayım.uzun bir sürede mipaz'da olmaya devam edeceğim.saygılar selamlar.
bugün 2.70 altı kapatırsa benim grafik bozulur.Yine takipte olurum
Spek böle milleti sallamak için düşürdükçe ben karımı arttırıyorum küçük al satlarla iyi oluyo :)) dün yine 2.55 ten aldıklarımı 2.70 ten verdim :)) tabi ana yatırım olarak aldıklarım duruyo, onlara çift haneli rakamları görene kadar dokunmayacam inş