Ah formet kapı degerini bilemedim
Printable View
Ah formet kapı degerini bilemedim
Kalan 70 binide 1.70 ten verdim
Sy akcakese bu kagitta 100 bin.50 bin malı olan küçük yatırımcı yoktur bu kağıdın neyine güvenipte yatırım yapsın ki yatırımcı,şirketin içi boşaltılmış ne para var nede stokta mal.pacavraya dönmüş şirket ama bence 1.70 fiyat bu şirkete çok bile bende 40 bin hissemi sattım olan arkadaşlar inşallah daha fazla kazanırlar 1.35/1.28 gelirse alırım gelmezse de başka şirkete giderim BIST şirketmi yok .ytd
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlıs düsünce içi boş sirketler daha ii kazandırıyor çünkü spek lazım oyuncu lazım kagıtlara. İztar tactr adese ittifak vb birsürü boktan kagıt gitti ama aselsanda dohol parsan da petkim de ttrak da karlı sirketler olduda noldu onun içindir ki riskle kazanılır bisiler ha endeks giderse o zaman endeks kagıtlarına girersin onlarda normal gider ztn
dediginiz gibi içi boş şirketin üretim yapmıyor zannımca sırf galip var diye girdim ama çok bile gitti bence
dün sitesine gireyim dedim 5 yıl öncenin bilgileri hep
alıcı isteksiz merko daha yukarısı etmez diyor.satıcıda daha 10 gün önce 1 lira olan kagıdı satmam diyor
Kağıt el değiştirmediği sürece ileri gitmez aksine geri gelir nitekim de geri gelme moduna girdi.yeni yatırımcı kağıda gelmiyor olanda burdan vermiyor yok 3 olacak olmazsa vermem yok 4 olsa da vermem modunda böyle olunca da spek vites küçültüyor yeni gelende bu kağıt bir ay önce .0.70 kuruş muş çok gitmiş burdan alınır mı diyor o nedenle buraya acele (kan)haber lazım .Galip te bu kağıdın yatırımcısından bunu beklemiyordur.kendince benim vaktim var diyodur Tukaş ta aynısını yaptı okulu kardeş lerden%10 ün üzerinde hisseyi 2.30 TL den aldığı kağıdı bir haftada sattı ve kağıdı 1.25 TL getirdi satılanı dökmek için bir yıl bekledi şimdi kağıt 3 TL yıl geçti ve daha da belki de gidecek ,merko yatırımcı sınında vakti boldur bekler o nedenle vakit kaybı nakit kaybıdır, sana para şu sıra daha lazım ekim için çiftçiyle şözlesme yapman lazim ne kadar sözleşme okadar domates paran varsa alırsın yoksa çiftçi eski çiftçi değil parayı veren düdüğü çalar . düşüncelerim beni bağlar Yrd.
Kağıt el değiştirmediği sürece ileri gitmez aksine geri gelir nitekim de geri gelme moduna girdi.yeni yatırımcı kağıda gelmiyor olanda burdan vermiyor yok 3 olacak olmazsa vermem yok 4 olsa da vermem modunda böyle olunca da spek vites küçültüyor yeni gelende bu kağıt bir ay önce .0.70 kuruş muş çok gitmiş burdan alınır mı diyor o nedenle buraya acele (kan)haber lazım .Galip te bu kağıdın yatırımcısından bunu beklemiyordur.kendince benim vaktim var diyodur Tukaş ta aynısını yaptı okulu kardeş lerden%10 ün üzerinde hisseyi 2.30 TL den aldığı kağıdı bir haftada sattı ve kağıdı 1.25 TL getirdi satılanı dökmek için bir yıl bekledi şimdi kağıt 3 TL yıl geçti ve daha da belki de gidecek ,merko yatırımcı sınında vakti boldur bekler o nedenle vakit kaybı nakit kaybıdır, sana para şu sıra daha lazım ekim için çiftçiyle şözlesme yapman lazim ne kadar sözleşme okadar domates paran varsa alırsın yoksa çiftçi eski çiftçi değil parayı veren düdüğü çalar . düşüncelerim beni bağlar yrd.
Sy akcakese burda senden başka kimsenin bu kağıt hakkında bilgisi yok veya senden başka kimsede hisse yok bazen diyorum ki şirketin içinden biri olarak burda birşeyler paylaşıyorsun uyarımı yapıyorsun yoksa bizlere birşeyler mı anlatıyor sun anlamamız için kafam karıştı.Bende birşey paylaşım burda kimsenin olmaması olumlu kağıdı pofpoflayan yok kaçacak uçacak diyen yok demektir daha ele verme zamanı gelmemiş pazarlamacılar beklemede demektir.sy akcakese bir konuda size katılıyorum köylü milletin efendisi dir sözü misali bunlar köylüyle ,çiftçiyle anlaşma yapmak için ellerinin kuvvetli olması lazım ki bol miktarda domates almaları gerekli bu nedenle ellerini çabuk tutmalilar yoksa o bölgede çok fabrika var ve hammadde bulmak için yarışacaklar kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz kim daha iyi fiyat verirse mal onun olur Tukaş ta Manyas fabrikasını açtı galiba üretim başlıyacak gerçi galip in oraylada bir bağı vardı galiba bunlara belki fason işçilik yaptırırlar onlarda para ve çiftçi sıkıntısı yok galiba ,yoksa fabrika sezonu boş geçirir buda işlerine gelmez umarım merko nun .ytd.
günlük en düşük degerden kapanması alıcıların isteksiz olması ve tepki vermemesi düşüşün devam edecegi hissi uyandırıyor
enerjisadayım
Sanırım haklı çıktım. Duruma bakıp yeniden alınabilir. Bugün almak riskli olabilir.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün almadım hareket çok sert Galip hareketi oldu bu hareketler bu kagitta beklenen hareketti ama erken oldu bir şeyler galip in istediği gibi gitmedi galiba, yarın gelirse 1.28_1.25 bir miktar alım yapmayı düşünüyorum umarım hayırlı olur benim için düşüncelerim beni bağlar ytd.
Bugün bu kadar lotu kim aldı ky almadı herhalde yukarılarda o kadar yazdığımız halde ky mal aldıysa çok geçmiş olsun sy watercity sizide tebrik ederim hedefinizden dolayı metro 700 bin verdi bugün bu kagida bu kadar lotu kim aldı yoksa cepto cepmî yaptılar anlamak zor yada birileri hesapta olmayan malımı aldı da ona ceza veriyor global mi acaba oda kendi tayfasidır her halde?. Bu gibi hareketler yapmadan ne kağıt toplanır nede satılır burda oyunun kuralını öğreniyor galiba spek , yarın ola hayrola inşallah hayırlı olur.ytd
https://i.hizliresim.com/EmDq7q.png
aylık grafikte MACD takip edin
temel analizi ne durumda bilmiyorum
paylaştığım grafik sadece gördüğümdür
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
hele merkoda hele de galip varken !!!!
Gecmiş olsun arkdaslar gercktn güzel öptü
Anasını avradını öpsünler onun ve spk nin
SM-J530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta paylasabıleck arkadas varmı acaba alıcı satıcı görebılsek ..
Y.T.D
Gelmiş geçmişinin ve SPK yı ......, kaç mazlumun canını yaktıniz pivler
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.postimg.cc/h4rkggs2/IMG-20190201-WA0028.jpg
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.postimg.cc/XJ3jJbPQ/Screen...mci-mobile.png
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve boşa harcar derman bulamazlar inşallah...
SM-J530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beni sürekli bir p....şikayet ediyor ve attığım mesaj siliniyor...borsa bu filmi çeöirenler o.ç...yine diyorum
Lucky7 merko çıkarken sürekli takas paylaştın ama ikinci günün tabanından sonra yeniden yazmaya başladın. Neden?
Sent from my iPhone using hisse.net
son 1 aydır kaç tane hissede resmen vurgun yapıldı.Ne bunu denetleme mekanızmaları görüyor nede müdahele eden var...bir vatandaş olarak devlete olan güven duygumu yitirmek istemiyorum ve direniyorum..kim olduğunu bilmediğimiz vurgun çeteleri o hisseden o hisseye çalarak geziyorlar..şimdi ne olduda bu hisse 2 günde %40 geri geldi..Allah belanızı versin o kücak yatırımcıdan dolapp ile dubara ile çaldığınız paralar en sevdiklerinize hastane ve tedavi parası olur inşallah..
Oooo çocukları ......amkkk
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adilere ne kadar söverseniz dövün bunlar yarappi şükür derler boşuna kendinizi strese sokup sağlığınızı bozmayın.iki gündür kağıda adeta tecavüz etti adiler piskolojiye oynadılar aldıklarının ortalamasının altında sattılar pazartesi günü de satarlar ama bu kadar lotu çok dağıtarak sattılar ben inanmiyorum bu kadar lotu ky cilara satsinlar Gine kendilerine verdiler hiç mi global den başkasında mal yoktuda satmadı kimsemi karda degil dide mal vermedi.global dün bir arkadaş yazmıştı acaba global mi malı habersiz aldı diye bugün global takasindan bir milyondan fazla açık yaptı demek ki global de metro için toplamış, burda yüklü malı kimseye yedirmiyorlar o nedenle kağıtta yüklü malı olanları bekliyecek satmalarını ,onlarda onları bekleyecek gibi.ytd
Bugün bu kağıt ky kötü çarptı bizide arada götürdü yapacak birşey yok 1.20 den ve tabandan 1.08 den 40 bin aldık artık ne kadar bekleriz Allah bilir inşallah kısa sürer çekirge misali üç kere zıpladık dördüncü de tokatladılar. anlamadığım bu kadar lotu kim aldı kademelerde beş on bin lot olmazken bugün kıtlıktan çıkmış gibi lot aldılar tabandan üç buçuk milyon dan fazla lot aldılar enteresan bu köprünün altından daha çok su akacaga benziyor. Galip ve ortakları diğer bölünmeden önceki hisseleri bir yıl ellerinde tutacaklar satmadan bence bugün kü ve dünkü hareket ve bu kadar hacım acaba acikcı avlamak için mı yoksa sezona para hazırlığı mı piyasada para yok tek yol hisse satmak olsa gerek,daha öncede yaptılar gem global diye bir şirket üzerinden hisse sattılar para bulamayınca sezonu kurtarmak için ginemi aynı oyun oynanıyor diyesim var.düşündüklerim beni bağlar ytd.
Hayrına biri güncel saklama takasını atabilir mi 15 günlük deisim halini tşkler simdiden
Metro, Özderici Gyo' da da ciddi satışlar yaptı ve kağıt 10'lardan şu an 0.89 ' a kadar, hatta geçenlerde 0.72' ye kadar düştü. Acaba Metro sahip olduğu diğer kağıtlarda da aynı şekilde davranıyor, hakkındaki ceza kesinleşen ve kaçan Galip acaba Türkiye'den sermayesini de mi kaçırmak istiyor?
Galip ozgyo da herkesi ihya etti 10 tl ye götürdü acıkcıları kavurdu resmen ama burda hareket daha baslamadan verdiyse way halimize