On beş yılda hatırladığım kadarıyla 30 veya 35 leri gördü talya satılıyor muhabbeti sonrasında 9 tl gördü 15 temmuzda bu fiyatlardaydı temettü yok bedelsiz yok galibin kağıtları daha iyi borsada olmanın ne anlamı var utanmaz sahtekarlar
Printable View
On beş yılda hatırladığım kadarıyla 30 veya 35 leri gördü talya satılıyor muhabbeti sonrasında 9 tl gördü 15 temmuzda bu fiyatlardaydı temettü yok bedelsiz yok galibin kağıtları daha iyi borsada olmanın ne anlamı var utanmaz sahtekarlar
Kitlemişler yine!
Beklentiyi sıcak tut gelene yerleştir gidene yerleştir ohh ne güzel hayat bunlarınki
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalt'ın durumuna bakınca Fenerbahçe'min hali de böyle olacak galiba diye düşünüyorum :( yıllar yılı ne uzayıp ne kısalacak.. bir iki derbi kazanıp küçük takımlara yenilecek yani ama bir ilerleme olmayacak :)
2.maliyet seviyemizin üzerine gelip kapanışlar yaptıgında..
alımları artırmak gerekecek..
18.5-19 bandının uzerine atmasını bekliyoruz..
tabii ki yapamayız ama..
gönul sunu istiyor..
buralarda boyle yıllarca toplanan sıkıştırıan tahtalar 100 liraya doğru sert hareketler yapıyor..
mrshl ve erbos bunlara ıkı ornek..
beklenti buyuk olmalı ki eldeki kağıtlara daha da sıkı sarılalım..
bol kazançlar..
Belliki sayılı lotlar toplamadan yolculuk yok
Yeni kararnameler turizm için ne öngörecek bakalım hazine arazilerinde bulunan yatırımların 2 ay içinde bakanlığa devri gibi örneğin bir çok yenilikler var
bu tip harekelerde..
şuna dikkat edilmeli..
tahtayı hacimli bir şekilde 20.lere çekerken..
mal boşaltılmadıysa-ki bizce öyle..
iyi bir para girişi olmuştur..
şimdi göstergeleri soğutuluyor..hızla yukselen kısa indikatörlerin normalleşmesi bekleniyor..
bu yıl umut verici olacak..
darbe sonrası..14 ile 21 bandında can sıkıcı biğr yatay trend oluştu..
bunun kırılmasını bekleyeceğiz..
İyi dayanıyor bu endekse gelmiyor iyi haberler inşaat izni divan birleşmesi vs vs
Şeref yoksunu namussuzlar turizm kağıtları almış başını gitmişler nasıl bir kumpasa geldik senelerdir koç utanmazlar
bu kağıt 2018 eylülünden beri düşüş trendini yukarı kırmış yatayda sarıyor bir kıvılcım lazım
işte o zaman
Her şey güzel olacak
Biz gülmeden Ali KOÇ gülmez. Adalet şaşmaz.
Haberi varmı ali koçun hisseden onların radarında tüpraş arçelik tofaş var maaltın grup içindeki cirosu yüzdesel olarak onlara çerez geliyor bırakmışlar yedi sekiz kişilik çeteye hisseyi on seneyi aşkın bitmeyen otel inşaatı kendiNETWORKLARI o,,,,,ç oysaki dedeleri otelde vefat etti koçlar için ayrı bir yeri var otelin yazıklar olsun
Hiçbirşey olmasa da bir şeyler oluyor, bugün 20 üstü kapamazsa aynı tiyatroya devam ederiz.
Robot şaşırdı
Yaklaşık 3 aydır KAP a divan oteli ile alakalı haber gelmiyor.. 2. Çeyrek iyi geleceği için ekşin istemiyorlar galiba.. Ama el mecbur bilanço karları her dönem 2 ye katlanacak.. hemde faaliyet olmadan.. ne ala..
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeter be bıktırdın adiler namusuzlar
Çıkıyorum bu çete ile para kazanmak zor
Ali KOÇ yine gülemedi. Gülemezde. Çok aç gözlü olmayacan.
Turizm kağıtlarının geldiği nokta çok iyi örneğin petrokent/merit vsvs bu kağıtın bütün verileri süper ilk çeyrek sermayesi kadar kar açıklamış kasa nakit 160 milyon gel görki tahtadaki çete hisseyi bloke etmiş koç’lar seyirci on beş senedir bu durum böyle çok muğlak bir durum var alayının allah belasını versın
Bu hisse divan pasteneleride dahil edilmiş mi yoksa halka açık kısmında onu dahil etmiyorlar mı
En sonunda yükselmeye mi niyetlendi, yoksa yükselen endeksten kısa vadeli vurkaç yapmak için mi faydalanıyorlar göreceğiz.. Ama şu bir gerçek ki hisseler iyi toplandı.
Hisse çok ucuz kaldı ve şirketin hala Talya diye bir oteli yok.
Klasik bilanço hareketine benziyor alıştık artık senelerdir kendi networları kaldır 20 tl’ye sonrasında bağla 16 tl lere eğerki tahtanın eski hareketlerini bilirsen bu böyle sürüp gidiyor 10 seneyi aşkın otele çivi çakamadılar kullanıyorlar şirketin resmi kuruluş ibaresi divan talya olarak geçiyor ortada hiç nir şey yok inşaata başlasalar şu anki 150 milyon olan şirket değeri 400 milyon tl gibi olur gel görki bu çete ile para kazanmak çok zor spk nın tek faal olmayan şirketi umarım ben yanılayım hissesi olanlar ben dahil kazanalım gerçi bayağı çıktım bir kısımla bekliyorum
MAALT Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 10290749 Yıllık Değ%:155 #MAALT
Kârı çok güzel %20 yetermi yetmez yıllardır çalı arkasindaydik
Beklenti bittimi
Bunlara hakaret lütuf olur tarihi bilançolar kağıdı geri bas kadıyı kadıyamı şikayet edicez bunca yıl borsadayım böyle namussuz çete daha görmedim
Ne olduda geri basıyorsunuz amk topları uzun vade kazandırırmış yalanınızı skm
Kasasındaki paranın borsadaki değerinden fazla olduğu durumda olmasının sebebi; bu şirket idaresinin bu parayı verimli kullanamayacağı endişesinden olabilir.
Örnek: Talya otelini ARK inşaata yüksek standart/maliyete yaptırıp ondan sonra parayı gıdım gıdım toplamak..ya da kar edememek..
Bazen çok kurumsal yönetimler bu tarz işleri beceremiyor olabilirler.. Yoksa gidip mares'i neden başkasına kiraya veresin ki!
Ben olsam bu paraya yine hazır otel alıp yine GYO gibi kiraya veririm. Bir mares oldu sana 2 mares..
bugun tek bir lot dahi vermedi dısarı..
onumuzdeki hafta..20.lerde oluşan zırvesini kırması beklenmeli..
tahta toplu..
şu 21 lira bandını aşıp artık 30 lira üstüne gitmelisin. illa ki Talya Otel haberi şart değil. kasandaki paran kadar değerin yok... kır zincirlerini..senin değerinin 50 lira üstü olduğunu bilmeyen yok.. sıkma... 22 lira üstü 30 liraya kadar direnç mirenç yok.... devamını bekliyoruz...
Bu hissede yenisiniz galiba ,biz de 10 yıldır aynı şeyleri söylüyoruz ama yok abi, bir grup internet cafe spekülatörü 2-3 tl lik vurgunlar için kaldırıp indiriyor.. yatırım tavsiyesi olmasın ama baktın ki çok işlem hacmiyle yükselemiyor sen de sat derim, umarım dediğin gibi 30 tl ler görülür..
Yeni sayılırım.. 10 yılı çok geçmiştir. Bu sefer farklı ama.. neyse.. geçmiş yazılarda hep konuşuldu.. SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inşallah öyle olur , umutla bekliyoruz. Bol kazançlar.
Orta vade 15 x lerden tutuyordum bugun verdik artik bol kazanclar
Ben verdim siz de verin diyorsun. Haber verdiğiniz iyi oldu.
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.