pasta var mi bugünün
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
pasta var mi bugünün
mavideniz bey gunun alan satanini paylasabilir misiniz
http://imageturko.com/?di=WWQF
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pastasi güzel
***LINK*** LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZILIMI VE DONANIMI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***LINK*** LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZILIMI VE DONANIMI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 20.07.2018 tarihli ve BİAŞ-4-6365 sayılı yazısına istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" maddesi kapsamında Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/696890
BIST
(20/07/2018 - 16:45:08)
Sanki bütün hafta her gün tavan kapatmış kap haber yapıyorlar
Ytd
Neredeyse hafta boyunca ikinci tavanını yapacaktı. Bir begenemedi şu forumdaki arkadaşlar hissenin performansını tavan yapıyor kimseden ses yok. Hissede hacim patlaması var ses yok. Bu forumda ancak ağlamayı sevenler konuşuyor. Hisseyi özellikle teknik görünüm düzelirde birileri net alım yapar diye illa 10 TL altı kapatıyorlar. Ben elimdeki hisseleri bugün bitirdim. Ama 10 TL altında tekrar pozisyon almak istiyorum. Bu hisse de tahta yapıcı isteyen e istediğini veriyor her zaman bakalım 10 TL altında yine verecek mi malımızı geri
Yükseliş tren başlatmak istemiyor acaba tahtada Onur takmak olabilir mi kront aynı Zaman'da hareketleri manidar belki kront link alacak kafam iyice karışık Zaman belli edecek ......
Yazdıklarım hayal ürünüdür yatırım tavsiyesi değildir
Haftaya nasıl başlar yorumlarınızı merak ediyorum...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Derinlik var mi
Pastayı bilmiyoym ama bu yukarı çıkma hareketleri olsa gerek. Bana derimi hatırlattı bugun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forumun bu kadar boş kalmasına şaşırıyorum. Kimsenin bir beklentisi kalmamış sanki, link aynı link hiç hareket etmese -+ %2 lık marjlarda hareket ediyor. Bugün endeks düşüşünde 9.6 dan tepki verebilmesi umut vericiydi. Kapanış sönük oldu, fakat hissenin 11 TL leri her an hedefleyebileceginı düşünüyorum. Fakat, şu 9.6 ve 10.2 desteğini güçlendirmeli, bana 9.6 yeterince güçlendi gibi geliyor.
Pardon Cover yoktum, sorunu cevaplayamadim. Unuttum sonar ne oldugunu.
Sana ne oluyor len? Papazla bir alakan mi var?
http://share.matriksdata.com/Images/...1535518773.png
varmı günlük pasta,,A1 ne yaptı aldıklarını acaba,taşımaz yarın kusar bütün aldıklarını çünkü,
Maliyet 13 hedefim 38
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Engelli listemden bahsetmişsin hocam ilgilenmiyorum
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sıkıstıda sıkıstı bakalım nereye kıracak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kırsında nereye kırarsa kırsın araftayız. Ne alabiliyoruz ne satmaya kıyabiliyoruz. Sallandırsa söyle 9.50 lere nakit hazır alır bekleriz. 9.9 lardan sattığımız malı 10 lardan tekrar almak işimize gelmiyor. Yada ver 11 TL mızı çıkalım elimizde kalanı da. Ben iki üç hisse sabit tutan ve aralarında takaslayan birisiyim. Biri demısas ve diğeri ....... ikisinde de durum iyi link % 5 -%15 civarı aşağı yaparsa bu iki hıssedeki portföyü linke aktaracağım.
Varsa eskilerden iki laflayalım beklentilerden konuşalım 6 aylık kar ne olur vs. Ben 2.25 milyon civarı bir kar bekliyorum.
Pardon Cover, baska taraflar mesgul. 2.25 olasi kur farkindan getirecegi 1M de hesaplanirsa. Pek ilgilenemedim linkle son zamanlarda. En iyisini sen yapiyorsun iste. Parcali alip parcali satiyorsun. Bizim de yaptigimiz o.
Iyi cakti ortaklik olayini 7 seneden sonra. Ozur dilemistim ama, okuyorsa tekrar Damlali'dan ozur dilerim. O da adam gibi cikarip koysaydi surda sunu yapti diye. Aylar sonra futbolcu soylemeseydi ogrenemeyecektik. Forum bilgi tartisma ortami olmaktan cikip, "Ha, ho, hu, 70, 100, 500" tipi insanlari cekince maalesef sonuc boyle.
http://share.matriksdata.com/Images/...1145497452.png
Iyice aşağı saldı nolcak bunun hali
bu hisse satılsa kaç para eder.
pek satışı yok gibi
hantal bir yazılım şirketi sanki
logodan çok önce vardı şimdi küsüratı bile etmez
şimdi yatırım yapan birisi 14 yıl sonra kara geçecek diyor f/k sı dolayısı ile nasa yazalım yapmaya başlarsa alıcı olabilir ...
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür.
ben yinede sloganımı hatırlatayım
:)
logo olmadan asla
Sayın cover13 tabiisi latife ediyorum adamlar bilanço Nasıl göstermek isterler öyle kalemlerde oynama yapıyorlar ki şaşırmamak elde olmuyor her an sermayesinden kat kat fazla kar getirebilir imkb tarihinde yaşamadık mı yaşıyoruz sözün özü şirket olarak kapasiten ne kadar ..........
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil
6 aylik güzel gelmiş.hayirli olsun.2.260,522
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün Link in günümü ne
Hasılat 3.872.349
6 aylık satış
80 milyonluk ülkeye
bizim MAHALLEDE orta bir bakkal dükkanı var 6 ayda 2 milyon hasılat yaptı
eyyy büyük Link 40 yıllık şirketsin 40 para etmezsin. iNSANLARI SÖMÜRMEYE Mİ GELDİN BORSAYA
Hakikaten gelme amacın belli salla salla dur. Git mahalle bakkalına ortak ol. Mutlu mesut devam et sana ne biz mallar bur da mallanıyoruz. Eleştirilecek konuları bizde eleştirdik zaten de senin ki düpedüz milleti yanıltmaya hisse hakkında olumsuzluk yaratmaya yönelik.
Marv'la Cover'a bravo isabetli tahminler icin.
2. Ceyrekte 1.6 milyon lira kur farki geliri yazmis (Ilk yari 2.1 milyon). 200 bin lira da faizden kazanmis (Ilk yari 370 bin). Gerisi ayni tas ayni hamam. Ama teknoloji sirketlerinde son ceyrek onemli.
http://share.matriksdata.com/Images/...1020501101.png
Endexin gazabına uğradık sanki
Hırsıza hırsız dedik diye ceza aldık.Bu gün de endeksten ceza aldık.Ama hisse iyi olur.