Aynen çıkışlarında çıktığı yerde durması halinde devamı gelir ama birkaç sefer başarısız deneme oldu.
Birde credit olayı ile ilgili detay bilgisi olan varmı neydi ne oldu ne olmalı *
Printable View
Amerikan borsası neden bu kadar sert düştü ?
Bu fırtınalı havada bile direnebildi.....
:ss::ss::ss:
Düşmez böyle zamanlarda bu tür hisseler
devreleri yaktırdı en sonunda ters köşe oldu.
yok be yaw bunun zaten 4,4 - 4,5 seviyeleri toprağı bununda altına salarsa kök salsın daha iyi
Bu hissenin olası bir dususte en fazla 2 li dip yapabilir ama bu fiyatlar oldukça makul alım için
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım pek teknik çalışmıyor ama kısmet diyelim
Ek 14749
Teknik falan bilmemde yukardan alanlar dökülmeden gitmez bu burada bekletir durur bence
Sabır....!:)
Kardeşim bende ky yim usta falan değilim bende 80 den yakalandim bugün 72 ye düşürdüm maliyetimi bekliyecem biraz
Lidfa hareketli marbas gedik a1 hepsi gelmiş gider inşallah
Bilançoda 50milyon kadar kar yedeği olacak. Geçen sene dağıtmadığı karı bu yıl dağıtırsa o zaman seyredin filmi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepsini dağıtması biraz zor iş dagitmama sebebi zaten düşük ozsermayeden dolayı kredi notunun düşmesi idi
[QUOTE=horhoti;1681092]Hepsini dağıtması biraz zor iş dagitmama sebebi zaten düşük ozsermayeden dolayı kredi notunun düşmesi idi
Bedelsiz verse daha iyi olur.
[QUOTE=Kkk1976;1681192]Notunun artmasından çok hissenin fiyatının artması önemli aslında bizim için. Bedelsiz ya da temettü haber güzel olurdu. Ama Credit ile anlaşma haberi olsa çok daha iyi olur tabi. 2016’dan beri çözülmemiş bu sorun. Ne durumda ne olursa iyi hiç gikrim yok açıkçası
iki ay önce 5,25 den aldığım hisseleri bugün 4,62 den verdim artık beklentim kalmamıştı. Birçok fırsatı kaçırtıyor bu tarz hisseler şimdi daha trend hareket eden bir hisseye geçtim
Ben onu aylar öncesinden yapmıştım şuan gayet iyi yaptığımı düşünüyorum ama lidfa eski lidfa da değil bu sene farklı olacak gibi ama ne zaman belirsiz
Oooooo
bizi burada topa tutuyodunuz hissenin gerçeklerini yazınca ....Ama kaybolan zamanınız için üzüldüm
Cok sukur LIDFA yi çözdüğümuz için artık aylarca boşa vakit harcamiyoruz
hareketten 1 hafta önce gelip harekette gitmeyi nasip ediyor mevlam bize...
4 defa yaşadım bunu....
Ama açık ve net söylüyorum. Tamamen hissiyat....2018 LIDFA nin yılı olacak....
Bu yıl beklentim büyük....
2018 Lidfa yi çift hanelerde görebiliriz....
Bunlar tamamen hissiyat dır
Kesinlikle al, sat tut tavsiyesi içermez....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketten bı hafta önce girebilyosaniz helal olsun
şubat 2017de yüksekten alinan lotlarla eylül 2017 ye dek tek lot satış yapmadan sürekli izleyerek....
Hacmin 10 bin 15 bin lotlara düşmesi....
kağıdı tanımak...
e tabi biraz da nasip.
Ve birşey daha....
geçen hafta endeksin azizliği olmasa bir hareket daha gelebilirdi....
Bakalım önümüzdeki hafta neler gösterecek
Günaydın,
Biraz silkelenmesi lazım,yoksa tembelleşecek....!:oleyo:
sayın BEYPAZARLI daha ne kadar silkelenecek meyvesi olgunlaştı herşey tamam neyi bekliyor fazla beklerse çürümeye yüz tutacak.saygılar
istikrar abidesi maşallah yerinden kımıldamıyor,aferin hep böyle ol.
ya 5 dakika dur çıktığın yerde bu kadar basiretsiz yeter artık herkes mars,a çıkti biz çukura
Bu yılki kar geldikten sonra eğer bedelsiz yaparlarsa dolaşımdaki hissenin piyasa değerini 30 milyon üstüne attıklarında kağıt A grubu olacak. Zaten sermaye yeterliliğinden dolayı puanı düşmesin diye temettü yerine bedelsiz verme olasılığı bulunuyor. Bu durum hem kağıdı sığ bir tahta olmaktan kurtarır hem A grubu olur hemde sermaye yükselir.
Bedelsiz sermaye artırımı ile şirketin kendisinin piyasa değeri değişmeyeceği için, dolaşımdaki hisselerin toplam piyasa değeri de değişmeyecektir. Bu yüzden, bedelsiz sermaye artırımı ile hisse grubu değişikliğinin bir ilgisi bulunmuyor, Sn. Kkk1976.
Şu anda fiili dolaşımdaki hisse sayısı 2.450.722 adet.
(Kaynak: https://www.paragaranti.com/borsa-sirket-LIDFA)
LIDFA'nın A grubuna geçebilmesi için hisse başına düşen fiyatının 12,24 TL, toplam piyasa değerinin ise 367,23 milyon TL olması gerekir.