Bir yıldan uzun zamandır bekliyorum. Bu hafta güzel hareket ediyor. 2.75 tarihi zirvesini geçerek 2.80 tavandan kapattı. Beklemeye devam. Haftaya Perşembe günü genel kurul var. Güzel şeylere gebe ama bizi çok bekletti.
Printable View
Bir yıldan uzun zamandır bekliyorum. Bu hafta güzel hareket ediyor. 2.75 tarihi zirvesini geçerek 2.80 tavandan kapattı. Beklemeye devam. Haftaya Perşembe günü genel kurul var. Güzel şeylere gebe ama bizi çok bekletti.
Ne oldu buna gömümü buldu acep 2.80,bu zamana kadar neredeydiniz milletin anasını ağlattınız 2.10 yaparak.
Kendi hesabıma göre çok. Geçen sene bölünmede de biraz üzerine koymuştum. Beklemeyi severim. Bazen duygusal bir bağ kurarım hisse ile bu da en zayıf tarafım.
Ruchanları satıp 2.51 den almıştım ama ruchanlari satarken geç kaldım, ana hisseyi de erken aldım. Hayırlısı bekliyorum. Hem toplantıyi, hem dükkan satışlarıni, hem yeni iş alanlarını.
Bu hissesin Müdavimi Refaba,Köşeyi dönüp Buket Adasına tatile çıktı sanırım..!!.:-)))
Kağıt,2.20 lerden uçuşa geçip 3.00 Liraya dayandı,refabadan ses yok...!
Ha ,Bu kağıt bende var mı.? Yok..
Olsaydı ,zaten gitmezdi.:-)))
Bugun 3 un ustune cikaydi iyi olurdu
Gene iyi olur insallah
Ytd
Bu hafta az çok fikir verecek gidişat hakkında. Dilerim Perşembe günü yeni bir yol çizilir firmaya.
Hacim rekor, 3.13 ten 2.59 tabanı gördü. Mantıklı bir cevap bulamadım.
2.81 kapattı. Dün ve önceki günkü olumsuzluklar dağıldı gibi. Bakalım yarınki toplantıdan ne çıkacak. Satışlar, haberler geldin artık.
Bugün toplantı yapıldı kap haberi aksama gelebilir. 3 leri görüp geri çekildi şu an 2.83 civarında. 4 leri görür mü görmez mi cevap vermem uygun olmaz ama toplantıda ki konular hayata geçer ise bu fiyatlar çok ucuz kalır. Belki komik bile kalır.
2.92 İlk kez bu fiyatta kapandı. Beklemeye devam.haftaya tarihî zirveleri geçer umarım.
genel kurulda baskin yaptilar resmen [emoji846] mevcut yonetimi iptal edip yeni yonetim kurulu olusturdular. bildigimiz kuyumcukenti , yatirim.sirketi yaptilar
uzun yillar konusulacak.efsane bir genel kurul ! kolay kolay hafızalardan silinmeyecek atraksyon[emoji846]
3.04 kapanış. İlk kez 3 üzeri kapattı. Toplantıda alınan kararlar olumlu karşılandı sanki. Maliyetler yükseliyor. Sabır sabır sabır
2.52 kapattı ve brüt takas geldi. 2 günde yön, umut ve beklentiler aşağı kırdı. Beklemeye devam.
2.35
Bu kaçıncı testere hareketi?
Brüt takas a girdi. 2 günde tüm pozitif beklentiyi bitirdi.
Kap geldi 11 milyon zarar açıklandı. Çok yüksek giderler. Eylül'de olağanüstü kurul var. 2.53 ten kapattı dün. Bugün bu zararı piyasalar nasıl okuyacak göreceğiz. Beklenen kadar olumsuz algilanacagini düşünmüyorum.
05.08.2021 tarihli genel kurulda alınan karar ile eski ünvanı
Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan şirketimizin yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değiştirilmiştir."
Şirket ismi de değişti. İsimle beraber bazı şeylerde değişir umarım.
Dün 2.73 kapattı. 11 milyon zararı dün olumsuz değerlendirilmedi. Bugün yatay giderse kâfi, zira endeks kötü. 2.73 üstü kapanış harika olur.
Sevgili günlük; 2.67 den kapattı. Yarın güzel bir kapanış yapar inşallah.
Sevgili günlük merhaba yine ben. Yatay seyrediyor hisse. Dün 2.67 kapattı. Bugün hiç hareket yok. Akşam kapanışa doğru bir ivmelenme yapabilir. Haftaya 3 lu rakamları görürüz umarım.
Meturun harekete başladığı zamanlara ne kadar çok benziyosun kuyaş.Ordada hisseyi 1.67 den aşağı devre kestire kestire brüte soktular orada toplanan malları bir aşağı bir yukarı 1.20-1.60 aralığında bastılar göstermelik brütü bitince yyukarı süpürüp 2 ye tekrar 1.6 bastılar sonra çıkıp bir daha asla dönmedi ve 38 lere gitti.Kaderleri aynı olacakmı bakalım yaşayıp görücez yıl sonuna
Bu kağıdı 10 yıldır birileri ele geçirmeye çalışıyordu.Enver çevik en son %43 e kadar ulaştı fakat ona yedirmediler pastayı.Ancak son yönetim bu planı başardı büyük bir pasta var.Sadece borsa kulenin değeri şuanki piyasa değerinin en az iki katıdır.Yeni yönetim inşallah değerleme yaptırırsa yıl sonuna bu defter değerleri çok komik kalabilir.Borsada ky arkadaşların geleceği satınalması en doğru stratejidir.Gidipte 1 e 10 gitmiş kağıtları alıyor insanlar ve malesef sonu hüsranla bitiyor.
2.50 haftalık kapanış. Bu hafta brüt takastan çıkıyor. Brüt takasta bile hareketleri tuhaftı. Bazı kademelerde alış satır yoktu. Beklemeye devam.
yahu bu sirket bedava islem goruyor
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
13 Eylül'de toplantısı var. Umarım birşeyler olur. İki haftadır tadı tuzu yok. Bugün bir hareketlenme yaptı. Bakalım ne olacak haftaya kadar.
Yatırımcısını üzdü. Hiçbir küçük yatırımcı bu fiyattan ne yeni alım yapar ne de elindekini verir.
2.61 tavanda. Bir haber vardır umarım
"bir yatırım tavsiyesi değildir"[/QUOTE]
2.65 kapanış. Artı kapatması güzel ama 2.83 leri görüp buradan kapatması can sıkıyor. Hacim güzel 100 milyon lotun 5 te 1 i kadar işlem gördü 2 gündür. Beklemeye devam.
2.70 kapattı.Sert hareket yoktu. Böyle gitsin yavaş yavaş.
2.83 ile güzel bir haftalık kapanış yaptı. Pazartesi toplantı var. Güzel günler göreceğiz inşallah. Haftası cuma kapanışı çok merak ediyordum. Dilerim 3 lü rakamlar geride kalır.
Yarın 3 lü rakamlari5 görür umarım.
2.82 kapattı. Bu haftada bekleneni veremedi.
Alıcı gelmiyor... sıkıştı