vay be bu nasıl iştir turizm altın sezonunu yaşıyor oteller ful dolu bu deli zarar açıklıyor gerçi karda açıklasa çok değişen bişey olacağı yoktu yazıklar olsun...
Printable View
vay be bu nasıl iştir turizm altın sezonunu yaşıyor oteller ful dolu bu deli zarar açıklıyor gerçi karda açıklasa çok değişen bişey olacağı yoktu yazıklar olsun...
patron istemediği sürece yaprak kıpırdamaz. ilk 6 ayda kar beklemekte cok saçma şimdiye kadar hem zarar etmiş. Hayırlısı ben burdayım. kalanlar ortağımdır; gidenlerde paranın hayrını gör, aradığını inşallah gittiğin yerde gör derim. herkese şimdiden iyi bayramlar.
Yine nerelerden ne gider gösterdiler bakalım inceleyelim bilançoyu
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilançoya olumlu yada olumsuz bir tepki göstermedi zaten satsan satılmaz alsan alınmaz nasıl bir hisseye bulaştık hissede tık yok
Arkadaşlar geçende bi yerde okudum hisse senedi piyasasında öğle arası kalkıyor diye yani 10:00-18:00 arası sürekli açık olacak bu durumda bizim gibi c grubunda olan hisseler seans başı ve sonu olmak üzere 2 defamı işlem görecek?
Hacim 😭😭😭😭
burada daha geniş bilgi var.
https://www.borsagundem.com/haber/bo...iliyor/1427412
tek fiyat yöntemi ile işlem görenlerde 13-14 saatleri arasında yapılmakta olan gün ortası tek fiyat bölümü aynen devam edecek...
spk tutacak kulağından adamı kardeşim bu 1 milyon sermaye nedir yahu.ya bunu artır yada kottan defol çık diyecek.bir piyasa yapıcıyla anlaş diyecek.maliye kardeşim turizmin patladığı bir yılda sen nasıl zarar yazarsın.getir bakalım defterlerini diyecek.ben el koyuyorum buna bak bakalım nasıl kara geçecek diyecek.yani sevgili dostum eli sopalı birileri olacak.ama nerdeeeeeee........
%20 yükseliş yapıp 3 ay o fşyatta dursa c grubu işi biter ..bakalım 9 aylık bilanço da patlama yaparsa belki ekmek yedirir yoksa geçen seneki gibi sürünmeye devam ...kıçlarından ürettikleri giderleri bakalım kaç sene daha üretecekler....ytd
Eyy yetkili bu fiyata bizlerden hisseleri alamazsın. Onun için burda oyalandigin yeter.
Herkese merhaba
Geçmiş faaliyet dönemlerine göre ilk defa 2 .çeyrekte brüt kara geçmiş.Hafife alınacak bir durum değil sadece Haziran ayı ile kar etmek.Turizmin dönemsellik etkisi çok belirgin.Sezon full geçti 3 ve 4 çeyrek karları perdelemek için oyalıyorlar belki endeks dalgalanır satış gelir diye.Önümüzdeki dönemlerde dövizin daha aşağı ihtimali düşük diye değerlendirirsek turizmlerde oluşacak karların daimi hale geleceği kesindir.Yani sadece bu dönem değil gelecek yıllarda da turistler bu iskontolu fiyatlarla full çektireceklerdir tesislere...Bol kazançlar dilerim.YTD
satıcı bekliyor.ama satıcı gelmiyor.bazen kendi malını yazıp yine kendi malını kendi alıyor.76.80 deki 1 lotu almak yerine 76.10 a 1 lot yazıyor ve sonra onu 76.25 ten alıyor.salak herif bilmiyor ki bu kağıdın müallimleri buralardan satmaz.yükselmesine izin vermiyor.kalın lot bekliyor.galiba 3.çeyreğe kadar bu şekilde oyalayacak.sonrasında ne olacağına bakacaz.
Ölü numarası yapıyo bizde numaraya uyuyoruz malı yükledik gartoloz köpek...
hergün 75 ve altına kademe kademe yazıyorum.ama oralara getirmiyor.en fazla 2 ay daha uyutur.3. çeyrk gelmeden alabileceğim kadar alacam.o zamana kadar uyutsun bakalım....
20 liralık kağıtlar buna yetişti.elbet buda gidecek...
Adamlar resmen bu seneki bilançolarda gider üzerine gider üretmişler ve her sene pay edilen giderler 6 aylık bilançoya sıkıştırılmış..bakalım aynı yüksek giderler 9 ve 12 ayda da devam edecek mi..reklam giderleri aşırı fazla ilk ay için geçmiş yıllara göre
Side Tatil Köyünde büyük çapta yenileme çalışması yapılmış olup; 30.06.2019 tarihi itibariyle Side’de yapılan yatırım harcaması toplam 10.161.527 TL’dir.(31.12.2018 yılı 7.429.996 TL) Side Tatil Köyünde yapılan yenileme çalışmalarına 2019 yılsonunda tamamlanması planlanmaktadır. Abant Tatil Köyü yenileme çalışmaları Haziran 2014 itibariyle başlamış olup özellikle otel odalarında ve alt yapıda önemli yenileme yapılması planlanmıştır. 30.06.2019 tarihi itibariyle Abant’ta yapılan yatırım harcaması toplam 3.625.779 TL’dir. (31.12.2018 yılı 3.616.280 TL)’dir.
şirket zaten adamın 89.000 lot halka açık belki orda bile hissesi vardır...ne yapsa hakkıdır...çok ciddi bir prim potansiyeline sahip borç yok,yatırımlar tamam ciro çok iyi yıllık 25 milyon kazanma potansiyeline sahip 4 yılda bir petrokent daha ortaya çıkar...m.altınyunus 2035 yılına kadar oteli kiraya vermiş peşin 20 milyon dolar para almış.bizim piyasa değerimiz bile o kadar değil
Bugün itibariyle tam 1000 oldu bakalım deli petro hangi yönde delirtecek
Yok kardeş bu lotları yavaş yavaş 2 yıldır topluyom diğer hissemin karını buraya aktarıyorum yarısını 48 civarı almıştım şu an maliyet 56 lira... Bakalım hayırlısı...
eyvah ky alıyorsa yarından korkarım 60 ları göstertmesin:wu:
garantiden toplanan mal ing ye gönderildi bugün ing geldi...kusursuz fırtına...
Syn doğan 7411 dün 76.500 den 58 lot alarak düz 1000 lota tamamladım dğnkü hareket başkasının ben artık 56 TL maliyetle beklemedeyim kasıma kadar tabi bunlar dmtünden gider yazıp bilançoyu iç etmeseler..
dün kapanışta yapılan işlemlerin k.y.cı ile ilgisi yok.birisi önce günlerdir 77 ye yazılan malı topladı.sonra 78.50 ye kadar çizdi.113 lot alışta kaldı.eğer pazartesi yine kaldığı yerden alıma devam ederse bu sefer 100 hayal değil.....
bi pasta görebilseydik....alan ve satanları....
eğer kendisi yazmıyorsa bu kağıt kadar düşmanı olan bir başka kağıt görmedim.nedir bu yahu.önceki gün 300 lot dün 75 lot bugünde 79 da 300 lot.kim satıyor hergün bu kadar yahu....bi rahat vermediler yıllardan beri arkadaş....
sözüm meclisten dışarı ama bizim salak pkent yatırımcılarıda birbirlerini ezerek başkasından önce birkaç basamak aşağıya ben vereyim diye yarışıyorlar....
78.50 ye yazmasa adam zaten aynı lotu 79 dan alıyor...