Ben 8.50 lerden dokuldum ,gelirse geri yine alcam ,gelmezse daha yukaridan yine alicam
Printable View
Ben 8.50 lerden dokuldum ,gelirse geri yine alcam ,gelmezse daha yukaridan yine alicam
Yabancı toplamaya yerli ve milliler satmaya devam ediyor.:oleyo:
Tavan olacak
Oldu geri bozdu hadi gülüm be yaparsın sen be
Yabancı bu fiyattan alıyorsa kaça satacak ki.....birde bu ne böyle bir aşağıya bir yukarıya dökme mi
Piyasa değeri kadar işlem hacmine ulaşmaya az kaldı...MaşaAllah...
Kapanışa doğru baya salmışmış, ekran başımda değildim olsaydım panik yapardım.
Umarım tepeden satmadığımıza pişman etmez bizi kafein. Seans içi düzeltme gibi olmuş.
Yarın ince bir düzeltme sonra nerden kalmıştık demesini beklerim ilerleyen günlerde.
aybaşından buyana yabancı 1 mlyona yakın almış. peşinden yabancı ortaklık açıklaması.bakın bence yabancı ortak işi çoktan tamam.alanlarda yeni ortaklar. iş çoktan bitmiş.bence satanlarda paylarını yeni ortağa devretmişler. yatırımcılara kap aracılığı ile resmi açıklama yapılmalı.ben bu hafta ortaklık durumunu net şekilde açıklamasını bekliyorum.
Kafein tereddütsüz borsanın beklentisi olan en ucuz hissesi durumunda. Tevfik yüzünden bu kadar bekledi. Şimdi en az 12 liradan işlem yapıyor olmalıydı. Çok geri kaldı.
Bencede öyle dostum, kısada %20 gitti diye hisseyi gözden çıkarmamak lazım. Zira ben 4. çeyrek sonunda 15 li rakamlar düşünüyorum.
Aynı görüşmeyiz dostum, şuna 12 lira olmalıydı.
4. çeyrekte 20 milyon kar gelirse 15 lira hakkıdır.
Bende dün aranıza katılanlardanım. 7.30 maliyet ile. Biraz yuksek ama bakalım beklentimiz yüksek...
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendimce 7 altında girmek için niyetlendim giremediğim için. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeli almaya devam edeceğiz nakit buldukça. Teknoloji geleceğin sektörü. 2020 daha iyi olacaktır.
Valla param oldukça alıp atıyorum bir kenara, benimde ortalamam 7.30 civarlarında, sonuçta yazılım şirketi, yabancı ortaklık, yurtdışı işler vb hikayelerle hedefim 13-14 arası, bu paraya ihtiyacım yok gerekirse birkaç yıl beklerim....(ytd)
Kafein'in 8.xx fiyatlarda sakinleşmeyeceğini düşünüyorum...Çünkü tüme yakın şirketlerin bilançoları kötü geldi...İyi gelen birkaç hisse de bebeklikten çıkmış, resmen topsakal olmuşlar...
Bana kalırsa bugun tahtayı bozan açıkçılardı. Yanlış hatırlamıyorsam tarihi zirvesinde kapattı
Maliyet 6.30 civarı henüz 1 lot satmadim. Kafamda ki ederi 10 tl üstü. Bakalım gorecek miyiz o rakamları..
Bu arada fonet de çok güzel bilanço açıkladı bu aksam. İncelemizi tavsiye ederim.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonet, genellikle kapsamlı olarak HBYS Hastane bilgi yönetim sistemleri üzerine yazılım yapıyor. Müşteri odaklı sözleşme üzerine az miktarda çalışıyor diye biliyorum...Yıl sonu ağırlıklı işleri Kafein kadar olamayabilir diye düşünüyorum...İyi bilançoya ise katılıyorum...
Evet haklısınız 4.çeyrek kafein kadar yoğun geçmeyebilir ama şirket yurtdışı hastanelere de teklif vermeye başladı. Üstelik yüklü ihaleler, buralardan alınacak bir ihale yeni hikâye yaratır fonet te.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafein'in binbir gece masallarına ihtiyacı yok dostum... Topsakal 3.5 liradan 13 liraya gitmiş iken, Kafein ise halen aynı fiyatlarda dolaşıyor...
Kafein Yabancı alımında Bugün: (12.11.2019)
Önceki: 22.10
Yeni: 23.47
Bist-Top 10 Yabancı Sıralaması: (12.11.2019)
Toplamda (yıllık): 8. sırada
Koparmada (günlük): 9. sırada
Silkmede (haftalık): 10. sırada
Vurdu gidiyor yine sabah sabah maşallah
İşlem hacmi yine çok güzel arkadaşlar...MaşAllah...
Maşallah dostum. Güzel duruyor bugünde.
Her türlü😄 çünkü onu yaşlandırıp hacı edeceğiz.😄
Bu gedik mal vermeye doyamadı son 2 haftadır.
Bu hacimler boşuna olmuyor bence...
ANALİZ-Kafein 3.Çeyrek Bilanço Değerlendirmesi(A1 Capital Yatırım)
* * A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (
http://www.a1capital.com.tr
) Tarafından Hazırlanan Analiz:
* * "KFEIN Yılın Üçüncü Çeyreğinde Güçlü Operasyonel Performans...
* * Şirket'in yayımladığı yılın üçüncü çeyrek finansallarını bir* önceki yılın aynı çeyreğine göre kıyasladığımızda, satışlar yüzde 39,3* artış ile 30,858 milyon TL ve satışların maliyeti yüzde 32,6 artış ile 19,761 milyon TL olarak gerçekleşti. Brüt kar ilgili dönemde yüzde 53,0 yükseliş ile 11,097 milyon TL oldu. Operasyonel giderlerde artış* ile birlikte esas faaliyetlerden diğer gelirler grubunda yaşanan* azalış sonrasında esas faaliyet karı yüzde 11,5 artış ile 3,852 milyon TL olarak kaydedildi. Yatırım faaliyetlerden giderler ile özkaynak* yöntemi ile değerlenen yatırımlar grupların finansman geliri öncesi* faaliyet karı üzerinde kısmi baskı oluşturduğu görülürken, yatırım* faaliyetlerinden gelirler kaleminde yaşanan artış bu baskıyı bir* miktar hafiflettiği izleniyor. İlgili dönemde, finansman geliri öncesi* faaliyet karı yüzde 11,9 artış ile 3,906 milyon TL olarak gerçekleşti. Finansman gelirlerinde yaşanan artış ile birlikte ana ortaklık payları* dönem karı yüzde 8,6 yükseliş ile 2,722 milyon TL olarak kaydedildi.* İlgili çeyrekte FAVÖK yüzde 47,8 artış ile yaklaşık 7 milyon TL ve FAVÖK marjı 1,3 puan artış ile yüzde 23,1 düzeyine yükseldi.
* * Açıklanan dokuz aylık finansalları bir önceki yılın eş dönemine* göre kıyasladığımızda, satışlar yüzde 40,6 artış ile 87,16 milyon TL* oldu. Brüt kar yüzde 66,7 yükseliş ile 29 milyon TL olarak kaydedildi. Ana ortaklık payları dönem karı yüzde 45,6 artış ile 11,07 milyon TL* olarak gerçekleşti.* İlgili dönemde FAVÖK yüzde 69,3 artış ile 22* milyon TL ve FAVÖK marjı ise 4,4 puan artış ile yüzde 25,8 değerine* yükseldi.
* * Değerlendirme*
* * 2005 yılında kurulan şirketin faaliyet konusu içerisinde yazılım* çözümleri ile birlikte uygulama geliştirme, test / test otomasyon* hizmetleri, proje yönetimi, anahtar teslim yazılım çözümleri,* danışmanlık, yönetilen hizmetler, dış kaynak kullanımı hizmetleri yanı* sıra veri analizi, veri madenciliği ve veri arşivleme hizmetleri de* sunmaktadır. Şirket ağırlıklı olarak telekomünikasyon sektöründe olmak* üzere sigorta, ulaştırma ve hizmetler sektörüne anahtar teslim* çözümler sunuyor. Şirket'in 30.09.2019 tarihi itibarıyla yıl içinde* çalışan personelin ortalama sayısı 569 dur. Şirket'in bağlı* ortaklıkları arasında Smartiks Yazılım A.Ş, Intranet Yazılım A.Ş ve KTEC Yazılım Teknolojileri Yatırım A.Ş yer almaktadır. Şirket'in* yayımladığı üçüncü çeyrek finansalları döneminde güçlü FAVÖK ve ciroda* yaşanan artışın olumlu etkisi marjlarda iyileşmeleri desteklediği* görülüyor. Şirket pay senedinin yılbaşından bu yana getiri bazında* endekse göre pozitif ayrıştığı görülüyor. Şirket pay senedi yurtiçinde* yer aldığı sektöre göre uygun rasyo ve çarpanlar ile işlem görürken,* ana endeks çarpanlarına göre değerlendirdiğimizde rasyoların yüksek* olduğunu söylenebilir. Şirket pay senedi için uzun vadede " endekse* paralel getiri " öngörümüzü korumaya devam ediyoruz.
Tahmin ediyorum çok dökülen oldu.
Yarın vurup giderse çok şaşırmam.
Satmam ak için kendimi zor tutdum şahsen