kaldırıp kaldırıp veriyor en sevmediğim durum ama yakalandık bir kere
Printable View
yavsak yapıkredi tekrar alımda 130 bin lot nette
mal oğlu mal ...mal kaptırdı mal oğlu mal..böyle ky dökülmez mal oğlu mal yapı kredi ve gıyabında kayhan lar !!
Aynen katiliyorum. Kesin emin olmamakla birlikte sadece ufak bi his, sanki speklik yapmaya calisan zati muhterem ayri telden, patron ayri telden caliyor. 600-700bin lotla tahta yapmaya calisiyor spek. Bugunki pay verilerine gore kapatilamayan 250bin lot acik kalmis
Bu tahtada açığa mal satılacağına inanmıyorum.elinde mal olan kişi başka bir aracı kurumdan mal satıp açıkçı hissi veriyor.yasal süre içinde virmanını yapıp veya aşağıdan malı alıp para kazanıyor bence...son 1 hafta içinde hisseye ilgi olağanüstü arttı.eğer hissede fiyatlandırma yüksekten olacaksa yeni yatırımcıya het zaman ihtiyaç vardır.25 yıldır borsadayım.kagıt alırken her zaman ederine bakmışımdır.söktaştada öyle yaptım.şirketin bir geleceği ve ederi var.eninde sonunda bir şirket ederini bulur.ama sabırrrr...yatırım tavsiyesi değildir...
bizi de tahtacının dangalağı buldu! yırt yırt bi taraflarını yırt belki dökersin! fabula ortaklığını- dokuma birleşmesini- konut projesini - Hindistan gelecek parayı görmeyin diyorsun öyle mi? peki canım daha çoook beklersin. ben de elime geçen parayla bulduğum her yerden alıp atmazsam ve sonunda sana çakıp buradan bilgisini vermezsem ne olayım! çapsız herifler...
ytd.
aynen zaten parasızlıktan g.tu zor doğrultuyorlar bir de üstüne para vermek istemezler! ha yaparsa da ortaklığımız büyür tahtadan almak zorunda kalmayız! ama dertleri belli buralarda stabil takılıp alabildikleri kadar almak sonrasında bi haber hooop yakalayabilene aşk olsun! açıkçası öğleden sonra sağlam bi hareket bekliyorum bakalım tecrübelerimiz bu yönde işe yarayacak mı?
ytd.
seve seve gideceksin.. unutma bu ky nin ahıdır sana moovayı hindistanı sattıran.. ky yi mutlu et hakkını teslim et..
misafir kabul ediyor musunuz beyler.
bunla ilgili ufak bir hesabım vardı onu görecem inşallah.
işlem tamamdır.
Sabah 1.50 den döndü 1.70 ilk fibo şimdi 1.83
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne o gene tavanı bozuyor bunlar, oyun üstüne oyun mu bu?
Mümkün. Bunlardan herşey beklenir. Tabi benim bir tecrubem daha var bu borsa hayatıma dair. o da acikci avlamak için önce kendileri açık yaparak tahtayı yıkıp sonrasında gelen acikcilara tahtayı yukarı sürdürme operasyonu. Bunu en iyi yapanlardan biri galiptir. İnşallah bu seferde acikcilari öpen birileri cikarda yıllardır tahtada zararda colugunun çocuğunun parasını bekleyenler kazanır.
pasta paylaşabilecek var mı aramızda
Yat Fin 450K alıp hayvan gibi sattı tahtayı bozdu satmasaydı kesin alırdım
şu açığa satış yasaklansa ne güzel olur
Saat 3 ve 4 te 1.74 altına vermezse saatlik flama yapar kısa stoploss ile
1,74 destek koydum :) beklerim
Sabah 1.55 ile 1.60 arası almak vardı işte kaybetme korkumuz Kazanma isteğimizin önüne geçmiş
Hayr yok bu tahtada bana
Ben sattim islem hacmi cok oldu size bol kazanclar
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtanın içinden kendimi dışarı atıp objektif bakamıyorum bir türlü! ama operasyon çeken biri için fiyatın sadece daha çok miktara sahip olmak için bir araç olarak kullanıldığını düşünüyorum.
yavv bu seferde açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi ayağına basıyorlar. en son bunda mıydı neydi yasak geldi hisseyi pij ettiler!
125 milyon tl lik ( enaz tutar bu belki süreç içinde bir miktarda olsa artabilir ) cash para bu şirket için olumsuz ise satın, yok olumlu ise devam edin.. anlık bakmayın15x olan hisse 1,85 gördü.. yarın ? ama orta vade iyi bence
genel takasta görünen iş bankası- akbank dışındaki lotlara bakın piyasada dolaşım az.. bence silkeleyhip mal toplamak için yapıyorlar
Yine tutunamadı :(((
Neyse 1.74 un üstünde kalabildi bakalım yarına açılışı nasıl yapacak
Yav bu nasıl tahta anlamadım gitti hissede bir tane kademe pasta paylaşan yok
herkes sattı mı alooo kimse kalmamış!!!
hisse de şuan sanki ekibin dışında birileri açık yapmaya gelmiş ki eğer öyleyse buralar daha da şenlenir :))))
yapı krediden işlem yapan süzme o.ç yi az cok tanıdım .. 1-2 yıl önce bir tahtada batmıştı inşallah burada da batar ama şirket sahipleri kör sağır nasipsiz insanlar
özel durum açıklaması olarak mükemmel bir durum var şirket piyasa değeinin 2 katı nakiti alacak ama bunu fiyata yansıtma becerisini gösteremeyen kişiliksiz bir yönetim var..tahtayı bir oyuncuya vermiş -500-600 bin lotla ceviryor açığa satıyor alttn alıyor..
bu oyuncu kristalde batmıştı ! hadi hatırlayın :)