Hedef tabiki var. Ama simdi degil. Yarin insallah.
Printable View
Hedef tabiki var. Ama simdi degil. Yarin insallah.
Güzel cevap o zaman daha çok kişi görmeli ve yerini almalı.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi soylersek etik olmaz. Ayip olur.
Iyi herkes yarını beklesin o zaman.
Lider degilim. Sade ve gariban biriyim. Gordum ki burada birlik, beraberlik yok. Bir hisseye baktim, bir de burada yazilanlara. O kadar itici yazilar. Cok yazik, hem de cok. Baska bir nedeni yok.
Yapacagimiz sey, bu hisseyi piyasanin gozune sokmak. Pazarlama yok. Cunku alacak olan en dipten alabilecek. Bu ekibe insanlar dua eder insallah. Gerel gibi 5 lira oldugu zaman cikmadik ortaya. Marifet dipte hisse onermek.
Ekip listesini arttıralım arkadaşlar. Tesero seni de bekliyoruz.
Paradox, aynı şekilde seni de bekliyoruz.
Abi benide ekleyebilirsin iyi çalışmalar
Elde var 10-tesero
Sekiz, ekibimize dahil olmayacak mısın.
Güzel bir ortam olacak inşallah. Topiğin bundan böyle canlı ve enerjik olmasını umut ediyorum.
Sayın izci beni de ekleyebilirsiniz.
Elde var 11-sekiz
Ekip çok önemlidir. Güç ve sinerji, ancak ekip sayesinde olur.
Arkadaşlar günaydın . . .
Hayırlı gün ve hayırlı kazançlar arkadaşlar.
Operasyon ekibi mi kuruluyor ? hayırdır .... Hayırlı ekipler :) Bende alımlarla destek veriyorum , bugün artık birşeyler olmalı.....
-----------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Gruplar çarpışmaya başladı
çarpışan falan yok. 10 bin lot daha aldırdılar bana , bekliyorlar , tekniğe atlayan olacak mı diye.... Yukarılar boş , altlar dolu , pek bir gidecek tahta görüntüsü yok yine.... neyse bakalım bekleyip görücez.... sonuçta hedefe daha çok var....
-------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Alış satış lotlarini takip edin. Alt ve üstü yokluyor. Neyse dediginiz gibi şu an için gidecek tahta havası yok hedefe de bayagi var
Elde var 12-Lonely_Trader
Elde var 13-PEHLİVAN
Benide eklerseniz seviniriz
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an hacim cılız görünüyor silver da , ama şu 2.30 ı yukarı kırarsa ve hacimde artarsa , o zaman arkamıza yaslanabiliriz gibi sanki....
-------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Bırakın lot yazmayı, açıp seansa dahi bakmadım. Ne alışta ne satışta emrim yok. Seansı izlemiyorum. Samimiyetimle söylüyorum.
Gruba nasıl katiliyiz izci bey
Tradeciler buraya yazmasınlar. Şuradan aldım buradan sattım diye. Böyle şeyler olursa, yazılırsa, anında sizleri bırakırım.
Silver'i sevenler grubu. Biz uzun vade yatırımcısıyız. Sadece hissenin güzelliklerinden bahsedeceğiz. Hedeflerimizi açıklayacağım.
SİLVER-CAN 14- 34demir29
Izcı bey tamamda grupa nasıl katilcaz
Halen seansa bakmadım arkadaşlar. Bizim başlangıç fiyatımız 2.25 olsun.
Sn.izci aksama hedef fiyat ve saha çalışmaları nı bekliyoruz başarılar
Ana kriterimiz sevgi ve kardeşlik. Yani paylaşmak. Ne spekülasyonla ne insider le işimiz olmaz. Seansı bile izlemiyorum, siz de izlemeyin. Daha bereketli olur. Kısacık hayatımızı boş yere harcayıp vakit kaybetmeyelim. Çalışalım, üretelim. Boş zamanımızda mola verdiğimizde buraya bir şeyler yazabiliriz. Ayrıca seans mı. Aman Allahım.