RYGYo tavan oldu...Reysaş dediğiniz gibi nazlı..ama o da devre kesti...
Printable View
RYGYo tavan oldu...Reysaş dediğiniz gibi nazlı..ama o da devre kesti...
Socar anlaşması gizleniyor sanki.Benim arastiırıp anladığım tüm dağıtımı be istasyonları reysaş yapacak sanki.Bi işler dönüyor ama adam cin gibi.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru tespit...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylardır inip çıkması bunun göstergesi..
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik iflas ama konjonktur yaninda..bu ceyrek iyi kar gelecek..o kesin..millet farkina vardi nihayet
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Yapı kredi boşalttı gün içinde , şimdi yine alarak geliyor ?
Rygyo %17..baktilar ki gidiyor donup aliyorlar..rygyo tabi daha safe bet..iflas etmedi en azindan[emoji3]
Ana ortaklığın bağlı ortağından yani Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş. den arazi alınıyor ancak RYGYO günlük % hisse rakamsal artışı daha yüksek oluyor.Aklıma şu soru geliyor.
Ortak vadede RYGYO> RYSAS 'i rakamsal olarak geçermi?
Şöylece bırakayım şuraya.Belki lazim olur.
ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durmus oyle bir adam ki..2*2 yi 1 de yapar 10 da..iflas etmis bilancoyu son ceyrekte muhtesem hale de getirebilir..elinde o imkanlar var..degerleme metodunu degistirmesi yeterli aslinda..zaten dolar ve petrol dususunden fatdalanacak..ustune bir de bankalarla masaya otursa yeme de yaninda yat..ama bunlarin hicbiri olmayip gercekten iflas da edebilir[emoji3526]..ytdegildir
Reysaşlar piyasanın öncüsü gibidir derler de inanmam yarın diğer hisselerde hareket görürmüyüz sizce
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu diger hissedarlara sormak lazim[emoji3]..bence zayif dolar ve zayif borsa gunleri surecek..kur riski dustu ama buyume korkusu one gecti..rysaslar cok dayak yemisti..onun duzeltmesi bu sadece..ytdegildir
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, MARKA.E ve RYSAS.E payları 23/11/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 07/12/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
https://preview.ibb.co/exjUpq/0-FE53...4958-A94-E.png
https://preview.ibb.co/g9mnaV/62388-...0-F9546391.png
Tek devreye vbts yazık oldu. 82 tepkisi gelmeliydi.
olumlu olmak zorunluluğu gibi bir uyarı..kimse açığa satamayacak..yani bir süre gözetim var.Akıllı adam.. ki öyle düşünüyorum.. hisseyi belirli bir noktaya getirmek durumunda.Zaten bir değişim varsa yapılmış olmalı.. şimdi hedef zamanı.Ama neresi onu kestirmek zor.(-) (+) ben kendi mantığımla 2.şık derim ve istediğim odur.İstediği de belki...
Durmuş ekranda
Astronot esti gürledi bloomberg de, kasalar nakit doluymuş arkadaşlar.. repodan faizden iyi kazanıyormuşuz artık.. yeni yatırımlar olmayacakmış bu aralar, 2018 ve 2019 borç ödeme dönemiymiş dolayısıyla temettü yokmuş ama 2020 den itibaren artık hasat ve dağıtma dönemiymiş..
Bu arada bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım, astronot diye hitap ediyorum durmuş bey’e.. teşbih yapmıyorum, adam gerçekten uzaya giden ilk türk, hakediyor yani bu ünvanı, youtube da bulup izleyebilirsiniz uzay macerasını..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://preview.ibb.co/dY9dnA/22-CAC...D84-B42-C2.jpg
Haftalık.Her dojiden sonra hakkını vermiş yükselmiş sonra da ele vermiş😎 bakalıö bu hafta ne yapacak
Eğer Patronun dili sürçmedi ise Tam 18 Milyon M'2 Reysaş'ın aktifinde arsası var imiş
Sigara işinden günlük Yalnızca Ankara'da ise 5 Milyon TL cirosu varmış
Irak Savaşında şirketinin aldığı rol sıçramasını yapmasını sağlamış
Vay anam Vay
https://www.youtube.com/watch?v=Nb3tha5fKHc&t=556s
Ben canlı izledim, illaki vardır youtube da biryerlerde..
programla ilgili kafama bir şey takıldı: astronot önceki söyleşide 1,5 milyon m2 depomuz var diyordu, şimdi 1,3 milyon m2 diyor.. 200k m2 depo ne oldu buharlaştı mı?? Bu arada herhangi bir satış haberi görmedim..
kedi buradaysa ciğer nerede, ciğer buradaysa kedi nerede???
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
Yalan söylemiyor..işlerin 2020 de açılacağını söyledi..çok toz pembe konuşmadı
Çok sallıyor.çok. Madem bu kadar işin var, hisse niye bu kadar deli dümbelek. Böyle konuşan patronları çok gördük. İnanıp, güvenerek hissesini alan hüsrana uğratmıştırlar hep. Neden açjklama gereğini duyuyorsun. Söylediklerinle hisse performansın örtüşmüyor. Ky de beklenti yaratıp, niyet öpmekmi. Çok ayıp şeyler. Ama bunların tezahürü bu.
Dikkatli olmak lazım. Hisse en azından 1 tl nin üzerinde olsaydı inanmak isterdim. Ama fiyatlama ile söylenenler örtüşmüyor.
Selamlar
Yukarıdaki talk show da da 2 milyon m2 diyor. Biraz abartmayı seviyor sanki astronot. Şirket benim diyor ama % kaçının halka açık olduğunu unutuyor. Konuşmaları çok tutarsız, esasen sormak lazım yatırımcı ilişkilerine gerçekteki mal varlığını.
Ama batakçı değil anlaşılan astronot, aldığını arsaya gömmüş!!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Nb3tha5fKHc&t=556s linkteki talk Show da kendisi de itiraf ediyor zaten.Bazen sallıyorum diyor.Ama unutuyor ki halka açık şirketleri mevcut.Ben şirketlerdeki kontrolün kendisinde olduğunu ,haberi olmadan hissede kuş uçmayacağını düşünüyorum.
Evet dediğiniz gibi abartmayı seviyor.Kendisinin deyimi ile 27 sektörde çalışıyor.Bence biraz fazla dağılmışlar.
Socar ı satınaldım diyor [emoji23][emoji23] espri yapıyor heralde, taşıma işini kasdediyorsa bu konuyla ilgili bir kap açıklaması görmedim.
Sayın Durmuş Döven, ciddi konulardan bahsediyorsunuz, şayet konuştuklarınız doğruysa spk kanununa muhalefetten suç işliyorsunuz. Halka açık şirketlerle ilgili gelişmeleri kap tan öğrenmemiz lazım!!
Yok eğer espri oldun diye söylüyorsanız o zaman da manipülasyon yapıyorsunuz!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En son tv den 2 açıklaması dikkatimi çekti. Olumlu olan socar iş ilişkisi ve likit gaz taşımacılığı vizyonu..ayrı bir uzmanlık gerektiriyormuş..
Olumsuz olan da yıllardır yaptıkları demiryolu yatırımları..hatta kur borcunu yaratan ana sebep..tcdd zamlarından sonra kara taşımacılığı ile aynı fiyata gelmiş ve şu haliyle kar üretmiyormuş..patlamış yani ellerinde anlaşılan
Orda hatırladığım kadarıyla(1.06.2018-tarihli kapta da bulabilirsiniz)Reysas yatırım Holding -Reysas Holding bünyesinden ayrılmıştı.(belki de tedbiren)Durmuş Dövene satılmıştı...
İşte bu Durmuş Döven'e ait Reysaş Yatırm Holding-Socar-Turkey LNG ortak oldu..Yani Reysaş holdingin ilgisi yok.
Dipnot:Şirketimizin 30/05/2018 tarih ve 502 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; sermayesine %89,96 oranında sahip olduğumuz bağlı ortağımız Reysaş Yatırım Holding A.Ş.'nin tamamı, 2.574.558,94 TL bedel ile şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Durmuş Döven'e satılmıştır.
5 yada 6 sene önceydi herhalde. Fiskobirliğin bütün depolarını tmo adıyla bunlara devrettiler. Kullanım hakkımı, mülkiyetmi bilmiyorum.Fiskobirliiği bitirip tmo yaptılar, tmo da fındık depolarını bunlara devretti. Yani siyasi işbirlikleri sağlam. 2003 de abd Irağa girerken işlerini bunlar yaptı. Conin nin bütün silah ve ikmali yapıldı. Beddua vardır bence. Sıradan firma abd ile iş yapamaz.
Şimdi çıkmış ne kadar büyük olduklarını, ne kadar arsası olduğundan bahsediyor.
Ölçümüz ne bizim. Şu : hissen istikrarlı olarak yükseliyormu. Temettü varmı. İkiside yok. O zaman sormak lazım. Sen neden bunları anlatıyorsun. Amaç ne. Gene irili ufaklı yatırımcımı öpeceksin.
Valla benim düşüncelerim bunlar. Güvenmiyorum.