Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz
Alıntı:
Originally Posted by
Tengri Han
İlave edeceğim bir husus yoktur...
saygımı hak edene kadar sana saygıda yok başarılar da
Olm bırak boş lafları .. Hayatta en sevmediğim şeyi yapıyorsun .. Doğru konuş .. O resimdeki sen misin ? Az önce o resimdeki benim dedin , mankenim vs vs o resimdeki benim diyorsan yalan söylüyorsun ve milleti aptal yerine koyuyorsun .. Bırak boş ayakları milleti aptal mi sanıyorsun sen ? Benim diyorsan sen Hırvat vatandaşısın .. O resmî paylasana sen nerelisin diye sormuşlar adam da ben Hirvatisanliyim demiş .. Ne anlatıyorsun sen ? Bu ne be , göz göre göre yalan söylüyorsun .. Ayıp be .. Ben değilim kusura bakmayın diyeceğine hala resim gönderiyorsun ..
Bana cevap verme buradaki onca insana cevap ver “ o resimdeki sen misin ?”
Alıntı:
Originally Posted by
rxpu
Bu Carlsen Norveç'li değil miydi? Hırvat olan kim Tengri mi? Tengri Hırvatım diyorsa o resimde Hırvat yok. Bu hayatın heyecenı meyecanı yok.... [emoji4]
[]
İlk Kasparov ile resimi olan kişi ben Hırvat’ım yazmış onu diyoruz ..
https://goo.gl/images/c8p3JM
Alıntı:
Originally Posted by
Tengri Han
O
Eyyyy forum kullanıcıları
Bu başlıkta Sn Tengri Han mı yok Sn Medwig mi 1-2-3 ay yazmasın?
Oylama gece yarısına kadar geçerlidir...
Siz kimi derseniz o bu başlıkta 1-2-3 ay yazmayacak....
Ben kaybedersem sözümde duracağım söz veriyorum....
r
Yahu git bu forumdaki ilk cezamı senden dolayı alacağım .. Hala lafı çevirip duruyorsun , edep biraz edep .. O resimdeki sensen çık açıkça beniiiiim de .. Değilsen de ozur dile hala buna cevap vermektense topu başka tarafa atıyorsun ..
Milletten oy istemeden önce o resimdeki sen misin değil misin bunu bir söyle insanlar anlasın ondan sonra sana oy versinler ..
Alıntı:
Originally Posted by
rxpu
Anladım. Eğer Kasporov'un yanındaki bu adam gerçekten Tengri ise forumdan bizi men etmeye hakkı var.
O olması mümkün mü Sayın Rxpu .. O resimdeki benim diyeceğim ve insanlar laf sokacak ben çıkıp iki laf etmeyeceğim öyle mi ? Koyarım buraya 5 tane o resimdeki kişinin Türkiye’de olduğu resimlerini alın susun , kapayın çenenizi derim .. Demek o resimdeki Tengri ve Türkçe konuşuyor ..Mankenmiş birde ..
Allah’ım sen görüyorsun , günlük hayatın stresi yorgunluğu yetmiyor birde halimize bak..