Onda da siz haklısınız.
Printable View
Aha da kesti
Birazdan tabana koyar...ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah seans açılmadan psikolojik olarak bi %-10 yapar dedim yaptı. Yazmadım buraya sonra diyecekler neye göre kime göre. Öyle işte. Galip kafasının grafiği. Geçmiş olsun
Cem s-okullu fena iş yaptırdı. borsada bu sürekli satma işine limit vs gelmediği sürece böyle eserler...
2,30 metro alsınn fiyat 2-TL ye düşsün metro bunun acısını çıkartır
Metro yapıyor bunu zaten ne acısı ne tatlısı...ytd
Tabanı beklemen gırdık... Bu öç. Nıyetını okuyamıyoruz...
Yarın taban olup sanırım bürüte gırer...1.50 de bıraz daha alabılırım kısmet artık
Bırınımı sıkıstırtırdılar acaba..
2.08 den aşağı verdiği tüm kademelerden alıcıyım, ver bakalım nereye kadar gucun yetıcek .....Bu sert dususun tepkisi gelicektir...
şirket yönetimi çok haysiyetsizce iş yapmıştır. bir senin rızkın için onlarca can yakmaya, galip gibi bir adamla muhatap olmaya değer mi. ne oldu sanki şirketin mi batıyor, yangından mal mı kaçırıyorsun
Çaycı bu ya suzme öç. Ya verır... 1.50 kadar...
Alim noktadinda artik
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak 1,9x fiyatlardan dönmesi lazım . Döner ise fincan kulp tamamdır. Yatırım tavsiyesi değildir
selam arkadaşlar benim şöyle bir stratejim var bu adam daha önce de ygyo da yaptı bir kaç yerde de yaptı malı yukardan aldı sonra millet atladı bu sattı sattı daha sonra topladı ordan maliyetini düşürdü yüklü mal aldı şimdi 2,30 dan 30 milyon 2 civarı 20 milyon ladığını düşün maliyet hop 2,10 biraz daha sal aşşaya bekle sonra millet dağılınca yavaş yavaş çıkart sat ortalama 2,50 den nasıl iş dün metro holding ilk üç ayda kar patlaması yaptı diye haberler vardı böyle büyük para ile güzel kar yazıyor adam deli
2.09 dan yuklu gırdık...hadı bakalım ver aşağı bıraz daha alayım
Okuluyla bunların arasında bır şey mı oldu acaba.....
Şimdi hafif bir iki kademe yukarı sonra bam bam bam...
Alıci azaldikça hafif yukarı hareket belli...ytd
Çaycının elıne bırazını verdım.....oynasın serefsız
yarın 2,40 dan okutur geceriz ağayla bırlıkte ,silkele bakalım ))
Arkadaşlar siz aldıkça düşecek.Adami ezberledik 10 lu kademelerde oyalar çakar taban yaparken.Ben hiç görmedim tabana giderken yükselişe geçtiğini.Sonra ağlamayın.yazik olur size.
10 kademe tek tuş basar mı yine ne dersiniz
Trader07 kolay kolay terse gelmedi ,çaycının hareketlerını ezberledik artık .....beni bilen bilir...
millete o korkuyu verdi , aldı milletin malını....2.09 yüklü girdik...ucur bizi ağam ....
Ne ağası 10 kademe birden bam bam bam
Iste böyle.
göz göre göre malı yıktılar vay be
Bu adama kanacak kadar saf olmayın...ytd
Ağayı bilen bilir...
Yatırımcısını dolandırmak isteyen çaycının kapısını çalıyor...ytd
Tabana hazır olun