Denizbank kampanya faizini 24e çekmiş halkbank 22.5
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Denizbank kampanya faizini 24e çekmiş halkbank 22.5
Rica ederim, umarım hepimiz uzun zamandır ezilen mevduatçılar olarak iyi oranlar ile paramızın değerini koruyabiliriz sayın frappe.
Bulunduğum ilde fibabank olmadığı için alamadım.
Mevduat vadem dolduğunda ICBC'de idim. 23.70 oran verdi internette yazanı 6 aylıkta da fazla vereceğini söylemedi.
Yapı kredi 24.40 dururken ben de ICBC'de kalmadım.
Diğer mevduatım için de Burganbanktan hesap açmayı düşünüyorum dijital olarak.
MT ile konuştum ilde olmasa da kurye getiriyormuş hesap açılabiliyormuş.
Burgan 32 gün 25.5 şuan piyasaya göre iyi gibi.
Burgan ile çalışanlardan da herhangi bir şikayet duymadım.
2 yıl vadeli TL cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracına 3.24 milyar TL talep geldi - Hazine ve Maliye Bakanlığı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Bakanlığımızca 19 Kasım 2018 tarihinde duyurulan 2 yıl vadeli TL cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracına 3.240.870.000,00 TL talep gelmiş olup yatırımcılardan gelen taleplerin tamamı karşılanarak ihraç gerçekleştirilmiştir.
400k tl temdit ..
burgan aralık sonu 24,50 ocak 24,75.
odea aralık sonu 23,50 ocak 24.
Halkbank 23.5a çıkardı kaldim 90gun.
Dediğiniz gibi dizel fiyatları benzine oranla son 5 yılın en yükseğine çıktı. Ayrıca dizelde ÖTV, benzine oranla daha az.
Şu anda aynı oranda ÖTV uygulansaydı, dizeli benzinden %15-18 civarı daha pahalı almak zorunda olurduk.
Dizel bir peak yapar sonra oturur aşağıya, avrupa dizeli yasaklıyor.
20 Kasım Salı 11:21 ALBAYRAK: KREDİ FAİZLERİ DE %25'LERİN ALTINA İNMEYE BAŞLADI, ARALIK'TA DAHA DA DÜŞECEK
20 Kasım Salı 11:20 ALBAYRAK: ÖZELLİKLE KASIM AYINDA ENFLASYONDA POZİTİF NETİCELER GÖRECEĞİZ
Bazı kral firmalara 25/26 ile teklifler var.
Bankalarda kredi hacmi süratle düşüyor.
Mecburen .24 ile gcelik T cmb ye satmaktansa firmaya verip yan gelirlerindende 2/3 kazanmak için uğraşıyorlar.
Tabi bu krediler çok kısa vadeli.Genelde o/n krediler.
yazmis sektorden bir tanidik.
Syg,
Stopaj oranları düşükken...
Burgan 366-380 gün arasına aylık faiz ödemeli bir sistemleri var
Yılllık stopaj sıfır malum
Maaş gibi aydan aya faiz ödemesi alınıp istenildiği gibi değerlendirilebilir..
Bilgi olarak geçim..
Eylül ayında özellikle 30 faizler varken ciddi bir opsiyon olarak masa da imiş ama kaçırdık..
Burgan dijital kullanan forumdaşlara bir sorum olacak.Bugün açtım,internet şubesinde sadece e-vadeli seçeneği var.Acaba hesaba para gönderdikten sonra bu e-vadeli kısmından mı dijital hesap açılıyor?
Damat konuştu borsa tepetaklak oldu. şaka gibi.
sorunuzun cevabı olmayacaktır muhtemelen ancak bugün yaşadığım bir tuhaflığı paylaşayım.
burgan şubedeki dönüşe 24,50 verince burgan dijitalden 25,50 alayım bari deyip burgan dijitale başvuru yapayım dedim. gelen uyarı şu oldu..
"Değerli Müşterimiz,
Zaten Burgan Bank Dijital müşterimiz olduğunuzdan, hiçbir başvuru yapmadan hemen İnternet bankacılığına giriş yaparak EFT, Havale ve tüm diğer işlemlerinizi hiçbir masraf ödemeden gerçekleştireceğiniz mevduat hesabınızı kullanabilir ya da vadeli mevduat hesabı açarak yüksek faiz oranlarından faydalanabilirsiniz! "
e iyi bari deyip girdim internet şubesine.. o da ne.. 32 gün mevduat oranı 13!.. allah allah deyip burgan telefon bankacılığını aradım.. ve aldığım cevap şu oldu.. şubede hesabım olduğu için dijitalden o avantajlı oranı alamıyormuşum! çok tuhaf geldi bana.
Hazine: Merkezi yönetim borç stoku ekim'de 1,08 trilyon tl
USD geliyor dış kulvardaaaannnn 5.40-5.41...
Ankara gop
Öğleden sonra aradim, ama bugün düştü dedi. Yarım puana kasmadim.
345.000 USD 36 gün
TEB Özel 4,75
Alternatif 5,00
Halkbank 5,25 (MT 5,50 belki alabiliriz dedi, pazarlık yapılmadı)
Vakıf Özel 5,05 temdit bağlandı
1.5 m finans 23.70 32 gün .24.30 92 gün..ykb 35 gün bağlandı 24.35 .hoşgeldin faizi ile..stopajın yükseleceğini sanmıyorum ..15 olursa 24 oran 20 nete gelir ..enf 25 ken kimse -5 negatif faizle para bağlamaz ..diye düşünüyorum.
Ben buğun Şeker'e bağladım.
6 oranını başka hiçbir banka vermiyor.
Belki de uzun süre bu oranı göremeyiz diye Nisan başı yaptım vade bitim tarihini...
Yeni giriş olduğu için bu kadar yüksek, bankanın da paraya ihtiyacı var sanırım.
Fırsatlar değerlendirmek içindir :)