yukarıda yazıldı, science fiction falan filan. hani şuraya yakın , buraya uzak denildi ya...
Printable View
3 gün önce dikkat dedim spk yı uyandırmayın dedim adamlar uyandırdı bir kere spk şimdi her hareketlerini izleyecek.Formet bakın ne hale geldi bugün.Spk ile fazla uğraşmayacaksın.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/ZXaP4Z.png
arşiv affetmez :) maliyet çok yüksek değildir umarım.
yenilere tekrar sesleniyorum: gidiyor diye atladınız ya, şimdi zararına verin geri malımızı oyununu oynayacaklardır. bir süre bunaltacaktır, bezdirmeye çalışacaktır.sinirleri sağlam olan (yada ekrana bakmayan-8 ,9 gün sonra nispeten daha yüksek olabilir fiyat) az zararla yada kafa kafaya , olurya karlı bir şekilde ayrılma fırsatınız olabilir. relaks.
arşivin affetmediği şey basit maliyet hesabında bile zorlanan ky nin borsa da nasıl para kazanacağı ? kim takar kaçtan aldığını kaçtan sattığını. iyi seanslar.
2,14 üzerine çıkmamış
Demekki açığa satış yok
O zaman gömdüler aq..
sinirler yine çok gerilmiş Ayaz52 nin. aşağıdaki tabloya bakıp rahatlasın :)
https://i.hizliresim.com/LlXqdZ.png
oyuncular spk nın yaptırımlarını elbette çok iyi biliyorlar, aksi düşünülemez. milyon lotlarla oynayanlar ertesi gün gelecek cezayı yermi sizce ? sistem, aracı kurumun elinde o anda olmayan hisseyi sattığında, açığa satılmış olarak algılıyor, nerden bilsin konsomatris gibi hisselerin kurum kurum gezdiğini :oleyo:
Adamlar 2.03 2.10 arası lay lay lom yaparak açık kapatacaklar helal olsun valla.
yahu arkadaşlar açık açık deyu duruyonuz.
ne açığı adamlar açıkları virmanlarla kapatıyorlar. olmadımı ödünç alıyorlar. OLUYOR BİTİYOR. MOBİL HİSSELER UÇUŞUYOR ORTALARDA.
yıllık en düşük 1.67, bu günlük tabanın bir kademe altı. yanlış anlaşılmasın öyle bir beklentim yok elbette, rakamlar manidar geldi.bu günlük min. 1.96- 1.98 normal bence
Ne bilançoymuş yahu.Bir gelmedi eğer zarar gelirse 1.50 lar hayal olmaz.
dün kazanılan paraları sayıyorduk... bu gün kaybedilenleri.... bilmeliydik bu ş..... şirketin ne............ yediğini
SPK nin dikkatini cekti.
Patron sitemde bulunmus olabilir.
Sanirim bu hisse gunluk 50k, 100k lotluk islemli gunlerine geri donecek.
2,00 nin altinda 3x20 dostumuz döner :)
2,06 !!
Gidebilir !!!!!
eggub deki işler bitsin burdayım.
o zaman kadar belki buralarda sürterse
Niyeti üstlere cikmak gibi gözüküyor !!
2,08
Önümüzdeki hafta hareketlenir
2,15 i bugün görecek gibi
eğer 2,15 üzerine atarsa 2,23-2,27 arası gene oyalanmaya başlar
Bir miktar 2,07 den aldık bakalım nolcak.
Çok güzel olacak:)))
kısmet toprağım.
olsada olur olmasada olur. Zaten ekmek yedirdi bu ay içinde bana. enson dün vermiştim dedim gitii galiba ama. Tavandan denizin millete kitlemeleri tamam dedim geri gelir. bu kadarda beklemiyordum açıkçası. Sanki adamın elinde kocabir hançer var VURUYORDA VURUYOR BÖĞRÜNE BÖĞRÜNE. Artık bize bundan sonra sabır kaldı.
Oltamızı attık SAKARYA NEHRİNE. YAAAAA KISMETTTTT dedik.
yalnız kafam karışmaya başlamadıda değil. TUCLK de verip duruyorlar. İZMDC. EREGL yede geydiriyorlar gibi geliyor . Bu TRuMP. bir şeyler yapmasa çelik sektörüne. saçma saçma konuşmasa barii.
:))))
Bakalım kısmet bilançomuz fırına verilmiştir sanırım bu akşam düşer belkide.seans kapanınca.Ama belkide p.tesi yollar bu arada güzelse bilanço son dakikaya kadar toplarlar kim bilir :))))
Hamsi tavamı buğulamamı yaptılar :)))