Ekgyo , hlgyo var bende.. İkisinden de gayet memnunum.. Bu devirde hisse alırken sahibi devlet mi diil mi sorusundan başka bi soru sorasım hiç gelmiyor..
Printable View
İşin püf noktası ; 250.000 tane hlgyo yu 25.000 adetten farklı 10 kademeden portföyüne koyacan. her kademeden satılık 25.000 tane senedin olacak. sattığının bir ya da iki kademe altından sattığın 25.000 adeti yerine koyacan.. 1 haziran 2018 den beri hemen hemen hergün en az 250 tl m var bu senetten , günü geldi 1250 tl de aldım.. speğinden Allah razı olsun.. bu senet uçmaz , kaçmaz.. Bugünde bi 69 satmışlığım 68 almışlığım var. aracı kurum önemli , onbinde 8,4 tüm masrafım. onbinde 5 verende var.
İyi ki varsın hlgyo , iyi ki hayatımdasın..
Kaliteli senetler düşük fiyatlara getirildiğinde maalesef kolay kolay yükseltilmiyor. Bunun böyle olacağına ihtimal vermeyenler hayal kırıklığına uğruyorlar :( Bize bu fiyatların yararı zararı 1 birim ise adama 1.000 birim. Yapmamız gereken netice olarak BENCE bu senedi toplamak. Ha , hem toplayıp hem de senet sayımızı azaltmadan günlük al sat yapıp bekleyebiliyorsak ne mutlu.. YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP KENDİ DÜŞÜNCEMDİR..
Bugün 69 - 25.000 tane satıp , 68 - 25.000 tane aldım ; aynı dün ve diğer günler gibi. Böyle oldu mu bu senet adamın hayatının senedi oluyor..
dev şirketimiz nakiti sıfırladoğı için 1.5 milyar sertifiknanın birkısmınıenazından gerekenin yapılacağını düşünüyorum halkbanka mevduat olsun diye katar 1.5 milyar tak şak diye verirse bal olur... cumhurbaşkanı aralıkta kalkınma başlatacağız dedi. bekliyoruz.
Allah rızası için şu şirketleri satın sayın devlet büyükleri.. bu halde kimseye bir faydası yok aldığımız parayla ev araba alırız bari ekonomi canlanır. ülkeye kaynak girer bişey olur leş durumda
Proleter erken pes etti:))
Ama her ay az çok demeyip alım yapıyorum
yahu n68 69 u kaldırdı geri geldi tahta gene ne salaklık ya
Ufak ufak alımlara başladım, durum iyi görünüyor.
iş yatırım ne yapmak istiyor ben çözemedim. akşam kapanıştan sonra pasta atabilecek arkadaş var mı
İle yatırım ne yapmak istiyor biri anlatsın
bu fiyattan malı veriyorsa tahtayı baskılayan bu salaksa iki ihtimal var. meydana paralı başkaları geldi bu salak dipten malı kaptırdı gene baskı kuracağını sandı. yada battı mecburen satıyor.
ben yazmıştım arkadaşlar paralı kimse yok mu 60 64 kuruş da fiyatlar gömün şu ********e 10 milyon lot alımı aklı başına gelsin tekrar gerekirse bi 10 milyon daha 10 daha..
bu kağıtta açığa satış yapanlar götünüzü kesecğiz o an geldiğinde bilginiz olsun. bizden mal çıkmaz.
açkcı deyyus senin için gliyoruz
0,69 satış kademesine 2,7 milyon lot yığmış, 0,68'den bolca veriyor, arada bir 0,69'dan birer adet alımlarla fiyatı yüksek gösterip alıcı çekmeye çalışıyor.
malı kaptırdın zzararına bir ton kredi ve faiz kaybın var. sıçtın.. evet sıçtın...
götün açıkta kaldı..
kendini spek sanıyorun ama bir bok değilsin eline verirler bakarsın öyle yaz lan 10 milyon satış yaz..
kaçtan aldığın taşıdığın yıllardır malı geldin dipte baskı diye kaptırdın tam bir ameelesin ömrünün salağı seçileceksin ve mal diye sokakta gezeceksin..
1,5 milyara kadar kira sertifikası nitelikli yatırımcıya satış olcak diyor, Peki birazda hisse almak için anlaşmış olamazlar mı bu nitelikli yatırımcı ile
YTD değildir
Bunların derdi benimle.64 ortalama ile toplananlari almaya çalışıyorlar,ama nafile
0,68'den toplamak istese 0,68'e bolca vermez, ayrıca 0,68'e bolca verdikten hemen sonra son işlem fiyatını 0,69 göstermek için 0,69 kademesinden tek tük alış yapıyor. Derinlik göremeyenler baktığında sürekli ve çoğunlukla 0,69 kademesinden işlem oluyor sanır.
Yapı kredi koray %19 yukarı. Endeks yardırdı, halk %2 de. Tam 0.64 lük havalar. Hadi yapsana bi 0,64 neşemiz yerine gelsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kademe paylasabilir misiniz arkadaslar
akşama tavan hazırmısınız????????????????