Asuzu ve karsana bakın bi de bu adi hisseye girdiğim günden beri lanet okuyorum Kaan efendi ve yöneticilerine
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Asuzu ve karsana bakın bi de bu adi hisseye girdiğim günden beri lanet okuyorum Kaan efendi ve yöneticilerine
Kabız olmuş bu hisse
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adii hissenin hareketlerine normal diyenler bimşeyler yazsın *** ettiler KAĞIDI
Full mala yakınım şu an. 12.70 lerden alım yaptım. Maliyetim baya düştü.
12.50 lerin aşağısını göstermediler daha önce ve endeks olabildiği kadar olumsuz oldu zaten. Bu vakitten sonra salarsa ki ihtimal her zaman vardır, beklemekten başka çare yok. Ama dediğim gibi bugün biraz daha salarsa Cuma ya toparlar diye düşünüyorum.
Dediğimi teyit ederse Tcell beni yanıltmamış olur yine.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eksi hafif endekste bi de göstersin istersen 12.50 leri dolar inmiş dün ABD neyse yğzde dört çıkmış karsan asuzu gitmiş daha haber lazım mı sayayım mı Yok hocam Yok bitmiş bi hissede kaldık Malesef kendimizi teselli ediyoruz benim umudum kalmado bu günlü düşüş ne Ya böyle vi günde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ben kol kesiyorum. Size bol kazançlar. Kol derken böbreklere kadar gitti gerçi.
12,50 de gördü iyi mi tüh sizin Sıfatınıza
Biz sattık gider şimdi
Gitmez hocam gitmez merak etme son aydır böyle bu kağıdın işi bitti bakma kaldık bunda
Kaan efendi ve avaneleri bitirdi şirketi bi de iki de bi çıkış biz şöyle oldık biz böyle oldık deyip duruyor
Son reklamdaki Atatürk'e yer vermemeleri de cabası düşün İşte Zarar büyük olmasa ven de çıkacağım
Bi şey dikkatimi çekiyor bu günkü alışlar 20 bin 30 bin şeklinde blok halinde ve büyük kademeler iyi bi şey midir bilemedim artık
Bittik bittik tamam Kaan efendi yeter AMK
Avrupa ABD iyi karsan asuzu yüzde beş yapmış bizim endeks yüzde bir düşmüş ve bizim eşşek oğlu eşşek yüzde iki buçuk düşmüş bunu açıklayacak biri ya da birileri var mı Bi nebze iyi gelebilir bana o yüzden soroyorım
Herkesin aklını aldı yorum yapmak bile tehlikeli oldu tutmıyır olmuyor Çinki Di mi
Yine hüsran evet bi yorum yapsın kıymetli arkadaşlar
Her geçen gün dibe gidiyoruz lanet olsun size de yönetiminize de bi kağıt her gün düşer mi ya amk artok
Yellow arkadaşım nerdesin ezberlemiştin bunu ama olmadı herhalde
Mhrs den psikoloji muayenesi almanı tavsiye ederim. Bu şekilde devam etmen mümkün değil.
Benim maliyetim 13 ve hisse benden uzakta değil şu an. Şu an en düşük noktasında olduğunu düşünerek hareket ettim ve düşüncem değişmedi.
12'den aşağı düşerse bir müddet bekletir sadece.
Evet bozuk zaten sağ olsunlar kimin düzgğn deli toplumda ama sen de tutturmadın dostum zor Bi hissedeyiz Allah yardımcımız olsun
Uzun vadeli en düşük fiyatlarda olduğunu düşünüyorum
Ne olursa olsun bu kadar düşmemeli idi
Hocam onlar pirimli idi yapmayın türksrl hep düşüyor
Satan 40 bin 20 bin satıyor alan 40 bin 50 bin alıyor alan niye alıyor satan niye böyle satıyor allahım nerden düştük bu hisseye
heyvan gibi satıyorlar demi
heyvan gibi
Hiç normal değil ama hiç herkesten fazla düşüyor sonra dün niye düştün madem öyle bitirdiler KAĞIDI bunun hareketini bilem birileri vardı o dA da yanıldım diyor galiba
Endeks %3 düşmüş piyasada TV lerde boy gösteren analistler bile şaşırıyor ve neden bulamıyor ama ruh hastası bazı arkadaşlar Tcell niye düştü diye şaşırıyor.
Tcell in Rsi değerine bi bakın. Ne kadar yüksek? 12 aylık dibine bi bakın. Ne kadar uzak? Bir de endeksteki baba hisselere bakın çoğu dibin dibinde. Tcell düşmedi ki, çok cuzi ve orta yerlerde. Bunları bilmeyen, anlamayan, acemi gibi yukarıdan mallanan beklemeyi öğrenecek. Emziği alınmış bebek gibi zir zir ağlamayacak. Bu nedir böyle ya?
Tüpraş da vardı böyle ağlak tipler. Orada da aynısını dedim bi bakin şimdi Tüpraş nasıl. Susup sabredeceksiniz. Buralar destek noktası Tcell in. Buranın altına düşerse herkes zarar eder sadece ky değil. Sadece sağlam alıcı gelmiyor. Tcell hacimli hisse. Şirkette olumsuz bir durum yok. Sabredemeyen ekranı kapatsın beklesin ya da satıp gitsin. Bazı tipleri engelliyorum, mesajları kendi kendine yazsınlar artık.
Patron kızma ya en geç salıya 14 civarı dedin
Yahu yanılabilirsin sen de kaldo ki dün Endkes düşmemesine rağmen yğksel yine önden düştü yüzde iki buçuk cuma Endkes çıalrken yğzde iki yine düştü şaşırılmayacak bi durum Di mi ulan biz de seni B bk sandık yazdık sana senin kendine hayrın Yok be sürekli olumlu olumlu alsana olumlu evet orta vadede iyi olacak onu dedem de biliyor peh gelmiş rsi şu bu geç onlar geç
Dün karsan asuzu yğzde beş yapto yapsa idi dün bu günkü düşüş fake olur idi
Ama dün de düştü bu gün de neyse ABD bi gün önce yğzde beş yapto bizim ki yine düştü
Şaşırmak ve bi şey bilmemek öyle mi
Ya git kumda oyna sen de bi şey biliyor imiş
Kanı bozuklar yetmemiş gibi odada tam 14 kademe sattılar pç kuruları adi herifler hatam zokkım olsun yediriniz aldığınız paralar size
adam bugün karanlık odaya pusu kurmuş...
karanlık oda pususu nerden aklına geldi laan... ilginç fantazilerin var aslanım...
Arkadaşlar biraz sakin lütfen seviyemizi düşürmeyelim. Hisse bu bugün düşer yarın artar. Burada birbirimizle atışmak yerine fikir paylaşımında bulunalım lütfen..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın hocam
Haber daha düşmüş Ruslar ile iş birliği yapacakmışız en büyük internet devi ile Rusya'nın bi şey olur mu ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ttkom dan bunada yeşillik sirayet etsin ...
Hisseyi *** ettiler ***ler
kaat robottaa...
bilinçli baskı kuruyor...
98.000de 11.82
99.000 de 11.78 kaat robotta
Nasıl yani açar mısın dostum