Kar geldikçe yıllardır elimize veriyorlar. Kar rakamı güzel ama etkisini hep acıyla tecrübe ediyoruz
Printable View
piyasanın geneli satıcılıydi bu kar ivmesiyle yıllıkta 47 üzeri gelebilir ve 65 krş temettü beklentisi var tahminen,
Netide görelim.. Net netleşsin.. Geçen yıl gibi olursa kar 47 diyelim brüt 75 kuruş temettü oluşabilir. Hayırlısı Olsun..
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumun geçmis sayfalarinda da yazmistim.Tek hikayesi alacak davasi olan bu kağıdın kar orani belli kapasitesi belli.Sizce her sene yatirim yapip büyüyen bir sirkete yatirim yapmak mi mantikli yoksa kapasitesi belli bana yilda 60 kuruş yeter endeksin altinda getirisi olsun varsın demek mi..... Bol kazançlar 1 iniz 1000 olsun.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7.50 den milletin eline verdiler şimdi dibe basıyorlar. Allah kötü spekin eline düşürmesin. Umarım herkes kar ile ayrılır
Kismen haklisiniz. 3,5 ile maliyet yapan birisi %100 kazandi. Kimi arkadaslarda iki yil önce 6 lira civari mallandi. Iki yil sonra anca 7 lirayi gördü. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tık yok. Bu hisse bedelsiz vermiyor mu? Bölünme hikaye mi?
https://resmim.net/f/34UTLP.jpg
haftalık takas
44.5 bereket versin 60 krş. bekliyoruz.
Alkim Alkada ki payını mı satacak?
Gündem maddesi
11 - Şirketimizin Borsa İstanbul A.Ş.'de (BIST) işlem gören iştirakinin (bağlı ortaklığının) hisselerinden bir bölümünün veya tamamının satışına yönelik Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi
Çeyreksel bazdaki faaliyet karı performansı ve rasyolarına bakıldığında iyi bir finansal tablo açıklamış.
Temettü dağıtımıyla ilgili karar ve oranı da hayli pozitif.
Ortak olduk bugün Alka'ya , umarım ilk gözlemlerim doğrudur.
Şu "alkim in alka daki hisse satış" gündem maddesi ilginç gerçekten.
satış dışarıya olacaksa (blok satış) iyi haber, ama borsada satacaklarsa iyi haber değil...
Yakında kokusu çıkar
57 kurus net temettu
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faize göre çok iyi temettü var..
Borsa aşağı, alka yukarı...
Sürpriz ne çıkacak acaba?
devre kesici yedi
Cevabı verdi sanırım. Yükseltip kafanıza çakıyorum ve mal çıkıyorum. Hamallığa devam edin , Haziran sonrası sizden 4.50 den geri alırım dedi. Her temettüye atlanmaz diyor kısaca. Uzun vade kapat ekranı arkana yaslan ve merak etme . Her zaman ederini bulacak bir hisse vardır. Muhakkak bir gün o günü de göreceğiz. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır. Ytd .
Yükselirken devre kesici geliyor , düşerken umrunda değiller. Millete iyi bastılar yine. Ama sabır. Bunun kapalı gişe oynadığı günleri de göreceğiz inşallah
16 mil. dolar nakiti var kur farkı dolar artışı bu yıl.bilancoya iyi katki yapar
Pazar sorunun yok dövizin var bol temettülü sağlam bir firmasın. viking tavana kıtlendi sen ne diye ayak diretiyon ALKA...
Düşüşler kadar çıkışlar da hızlı olsa keşke. 2003-2016 arası yattı . Sonra hızlı aldığını 2 haftada verdi. Korkarım ki daha da duracak gibi durmuyor. Yarın çok taban yiyecek kağıt olacak sanırım. Acilen iyi haberler gelmesi gerekli batıyoruz dış güçlerin oyunlarıyla
çalışmaz çünkü şirketin akıllı sahipleri(!) hisse satacağız dedi eğer toptan pazarda satacağız deselerdi alka hissesi şu anda 6-6,5 tl civarında olurdu.bu açıklamayı şayet akıl varsa bu adamlarda hemen yaparlar.şirket tam bir emekli kağıdı alma imkanı sunuyor.hem ucuz temettüsü çok güzel(%80).karlılığı durmadan artıyor ve satış sorunu yok.bir miktar diplerden aldım. 10 yıl nasip olursa elimde tutacağımbankadan daha iyi getirisi var.aksa,alka ereğli gibi şirket hisseleri mücevher değerindedir. alan dipten almış ise satması anormaldir.
Temizlik kağıdı demedim ki :) ofset ve baskı üzerine çalışıyorlar. Aktif metod ile eve verilen ödevler yazıcıdan nereye yazdırır sizce
Yani diyeceğim: öyle bir piyasa oluştu ki; nereden çekersen oraya suruklersin. Öğrencilere ev ödevi verir , evdeki yazicilarindan kağıt ihtiyacı dogurursun. Okullar yazın geç kapanır , fabrika ek kapasite ihtiyacı var dersin. Gerçi alkim kagit maksimum kapasite çalışıyor ancak yetişiyor talebe. Ama Çin düzelmeye başladı ve piyasayı yeniden ele gecirmeden ne yapılacaksa yapilmalı çok gecikmeden
Temettü alıp oturacaz satsak fon alacaz getiri yüzde 10 onüçayda iki temettü alırız gene karlı çıkarız bu kaat uçup gitmez ama enflasyon faize göre iyi getirir..
ABD merkez bankası faizi sıfırladı. Bu haber nasıl algılanır acaba piyasada? Sanırım yine eksideyiz yarın. Tez zamanda iyi haberlere ihtiyaç var.
Dolar hızlı yükseliyor 6,42
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
şirket yönetimine buradan bir çağrı yapmak istiyorum.lütfen hisse geri alımı yaparak duyarlı bir şirket olduğunuzu kanıtlayınız.yüzde 10 üzeri temettü dağıtan böyle karlı bir şirketin bu kadar düşük fiyatta işlem görmesi normal bir durum değildir.
dolar oldu 6.55
Alka %14 temettü verimiyle kocaman firmalara tas çıkartıyor kasadaki 15 yada 16 mil. dolar da cabası,,, hayirlisi
Şu ortamda bana bulaşmayın diyor. Uzun vade göreceğiz burdan almayan nereden alacak.
pozitif ayrışman gerekmez mi ALKA