"Teknik olarak" bana zamanı yaklaşmış gibi geldi.
Tavsiye değil; sadece gevezelik...
Printable View
"Teknik olarak" bana zamanı yaklaşmış gibi geldi.
Tavsiye değil; sadece gevezelik...
03.09.2018 günü 0.74 ten 0.88 e giden yolculukta ne yapmak istediler anlamadım. Sonra hisse 0.77 de düşüşle zor kapattı. Hissede ky kalmadı. Patronlar birbirine lot iteleyerek para kazanıyorlar. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım. Bi hisseyi diplerde süründürürsen ne ky gelir nede yabancı gelir. Kendin çalar kendin oynarsın bu şekilde. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda bekleyen alış satışı yazabilecek varmı kaç lot
1.4 milyon alici
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama son dakika acabilirler
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***EUKYO*** EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***EUKYO*** EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
/
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa İstanbul A.Ş 'nin 07/09/2018 tarihli ve BİAŞ-4-7582 sayılı yazısı ile şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun özel durumlar tebliği uyarınca kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir.
Şirketimiz hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.
Saygılarımızla
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707062
BIST
(07/09/2018 - 15:43:22)
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, EUKYO.E payları 10/09/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 24/09/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
24 eylüle kadar buralarda bekler sıra 2. Hissede olabilir.
GALİP EUKYO da sık oynuyor
diğerlerinde pek oynamıyor
neden bu hisseyi tercih edyor acb
Yılbaşında 1.12 ort ile aldığım 0;67 leri görüpte zararda beklediğim hisse,sabah sıkı takip ederken 10 dk lık işim çıktım geldim şelale 1.15 lerde vedalaşmak zorunda kaldık neyse zarar etmedik buna şükür diyelim
Bulaşanlara geçmiş olsun yazık oldu
Şimdi bir sene bekle vay arkadaş burnumuzdan geldi ya (
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 senedir bekliyorum. 1 defa yüzüm gülmedi. Allah belalarını versin inş.
Tabanda ne kadar var birde seans sonu taban miktarını gören olursa ona göre yarın açılışta al sat için pozizyon alınabilir diye düşünüyorum
Yokmu arkadaş kademeyi gören kimse
Adamlar malı boşalttıktan sonra brüte soktular
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, EUKYO.E payında 11/09/2018 tarihli işlemlerden (seans başından) 25/09/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS kapsamında 10/09/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 24/09/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan EUKYO.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 25/09/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Adamlar alan acele mali bosatmis.burutun gelecegine icerden haberini almis olmalilarki panikle satdilar.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban yapınca atladım hisseye 1.03 ten, bakalım ne olacak..
Tabandan alanlar küçükler mi anlamadım.alan alanaydı.yarın kokusu çıkar ya yukarı çekip tekrar tabana yapıştıracak yada aşağıdan açıp yukarı çekecek.yarın heyecanlı bir gün bekliyor bence.fakat daha önceki hareketlerine bakarsak yarında eksi kapaması muhtemeldir.inş yanılırım.
kim satmış malı galip mi ?
10 bin lotla bende atladım taban olmaz inş zaten satma şansımızda yok
Aşağı yapsada yukarı yapsada bize faydası yok seans sonuna taban olursa bi 10 bin daha yapıştırrım 3 kademe sevdasına girdik bakalım nolacak
Tahtaya bakmaya gerekte yok
1 milyon lot açıkçı hisse kiralamış
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet kac acaba?
artık yavas yavaş toparlanması gerekir
Sen bu kagitdamisin?
***EUKYO*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***EUKYO*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler EUKYO
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Murat Aydın tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/707570
BIST
(11/09/2018 - 17:46:55)
Bu murat aydin kim arkdaslar.kagitda operasyonu bu kisi yapmis?
Eksi kapaması hayret aşağıdan açıp yukarıya çekti.ama yarını çözemiyorum.bu savaşın galibi gözü karalar olacak bence yarın akşam görüşüz.