Ben varım bu gün 1.11 geldim yüzde 10 alacağız inş kısa zamanda ..teknik olarak ilk direnci olan 1.2 civarına kafa atmasını bekliyorım ..1.09 stop....Bol kazançlar...Yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Arkadaşlar etyat sayfası resmen ölü. Ne olur sizce bu kağıt. 1.5 ye cikarmi
bu kagıtan bir halt olmaz buralarada sürünür durur 6 aylardır eukyo 1.30 geziyor ********
ölü toprağı var sanki üzerinde
1.22 ye 1 milyon 700 bin lot satış yazdılar ilginç...Akşamın beş buçuğunda oraya mal yazıldıysa alınırmı ki ??? Fiyat 1.13 yani birde şu an ...
29/11/2019 18:20:23 ***EUHOL*** EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***EUHOL*** EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
24.09.2019-02.07.2019-30.09.2019-30.09.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Daha önce 24.06.2019 - 02.07.2019 - 30.07.2019 - 30.09.2019 tarihlerinde duyurmuş olduğumuz satınalma,
ortaklık ile ilgili görüşmeler devam etmekte olup, gelişmeler kamuoyu ile*paylaşılmaya devam edilecektir.
Saygılarımızla
Euro Yatırım Holding A.Ş.
ŞU HABER ETYAT A ETKİLERMİ
Pazartesi bu haberle euhol giderse buda arkasına takılır gibi bi grafiği var ..Tam 1.13 kapatttılar kağıdı önemli noktada..Bakalım haberle birlikte bir ekşın çıkaracaklarmı ...
[QUOTE=enesim8;3931333]29/11/2019 18:20:23 ***EUHOL*** EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***EUHOL*** EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
24.09.2019-02.07.2019-30.09.2019-30.09.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Daha önce 24.06.2019 - 02.07.2019 - 30.07.2019 - 30.09.2019 tarihlerinde duyurmuş olduğumuz satınalma,
ortaklık ile ilgili görüşmeler devam etmekte olup, gelişmeler kamuoyu ile*paylaşılmaya devam edilecektir.
Saygılarımızla
Euro Yatırım Holding A.Ş.
valla mustaaf şahin ikisinede ortak.çok da bağlantı yok biliyorum ama.umut fakirin ekmeği.:)
Euhol ile euyo yükselenler listesine hep birlikte giriyolar sanırım o aklımda kalmış..Etyat bağımsız hareket ediyor bunlardan ..Grafikler de pek örtüşmüyor ..Dediğiniz gibi tek ortak yan mustafa şahin sanırım ..Pekte bilgim yok bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa seviniriz..Haber harici grafik gayet güzel ..Bir türlü gecemediği 1.13 den en azından kapanış yapmış..Önemli seviye burası geçerse üstünde iyi marj bırakacak bölge...
1.21 yalandan direncini yarın yıkar gecer ise şov time 🥳
Günaydın arkadaşlar. Etyatta Bi haber var ceza haberi gerçi rakam küçük ama hisseyi etkilermi
Senin gibi kağıdın içine ediyim.
Tavan 2 kala ...
Daha önce etseymiştin keşke[emoji16]
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
serefsizlerden başka ne denir bide 1071 1071 alıyor senin gibi miliyetcinin taaaaaaaaa
perşembe akşamı etyat ucacak kacacak muhabbetler var patron 500k 500k 1,31 1,51 den mal satmiş kapta var, milletti uyardik , adamlar demediğini birakmadi bugün -14 le kapatti :halay:
Maşallah diyelim risk sever
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedeliyi borsaya bildirmiş serefsizler
bunlar yüssüz ,2017 de bedelli ye başvuru yapmışlar kabul edilmemiş, bu gün , o günden daha iyi durumda hiç kabul olmaz , bugünkü alımları kim yapıyor , nasıl oluyor da 1 basamak oynamıyor , patron kendini çok akıllı sanıyor...
Galip in adamı keko lot sayıyor onları ele geçirsin yükselir
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede galip mi var
galip felan yok, bizzat sahipleri var...
1.25 verdim kalanlara bol kazanc
Endeks zirvede etyat malum haftaya ya cökuse yada zirveye 😉
Beni bilen bilir burada yazdiklarimida.
Bilmiyen kendi bilir 😄😄😄
Etyat'ın bugünkü hareketine ne diyorsunuz? Kredili işlem ve açığa satış yasağı da geldi
Hisseye yasak geleli durgunlaştı. Millet sıkılıp satış yapmadan gitmeyecek herhalde.
20 mly sermayeli bir şirket 8.5 mly kar üretebiliyorsa ve devamlılık arz ederse fiyatı elbette buralar olmaz mecbur gider ha bugün ha yarın ne fark eder bekleyen kazanır
1,44 te bir sıkıntı var. bi türlü aşamıyor. Bir babayiğit el atsın, yürüsün artık.
Yabancılar bütün grup hisselerinden ufak ufak alıyorlar sonra tüh benim elimde vardı fiyatı nerelere gelmiş demeyin fırsatları değerlendirin, hisseyi adeta uyuttular bundan birşey olmaz satıp çıkalım demenizi istiyorlar yatırımcı olun kazanın.
2-3 kademelik bantta baskılıyorlar sanki.
Bugün 1.50 ye kadar bir hareket geldi. Grup hisseleri de hareketliydi. Satıcılı bir BİST'te günü iyi kapattılar diye düşünüyorum. Haftaya bir aksilik olmazsa hareketli geçecek gibi gözüküyor sanki. Ne dersiniz?
7 Şubat Cuma günü olan hareket 1.43'ten twitterda bol takipçili bir hesabın kağıda girmesi, bugünkü 1.41 hareketi aynı hesabın 1.46'dan çıkması. Cuma ve bugünkü hareketlere başka anlam yüklemeyin. Saygılar.
Patron kafalarına vurunca kısa soluklu dökülürler işte. Bugün de BIST satışları bahanesiyle milleti güzel silkelediler. Sonra yukarıya çizdiler.
8.335 milyon kâr gayet güzel...ytd