tamam ozur diliyorum herkes alacagini almıştır saygilar.
Printable View
tamam ozur diliyorum herkes alacagini almıştır saygilar.
Yorum tarihi: 17.11.2017 1. Seans
YATAS 25,54 %-2,96
Önceki Kapanış Değişim Kısa Vadeli Trend
26,32 -2,96
Düşük Yüksek Orta Vadeli Trend
25,30 26,64
İşlem Adedi İşlem Hacmi (TL) Uzun Vadeli Trend
202.989 5.257.284
YATAS hissesi 17.11.2017 tarihinde 1.seansı 25,54 TL'den ve %-2,96 deger kaybı ile tamamladı. Hisse senedi 25,54 TL'den yaptığı kapanış ile 10 günlük hareketli ortalamaların altında seyrediyor. Hisse senedinin kısa vadeli yönü için 10 ve 21 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde kalıp kalmadığı izlenmelidir. Şayet hisse senedi 50 günlük hareketli ortalaması olan 21,58 TL'nin altına inerse orta vadeli trend yön değiştirerek sat sinyali verecektir. Benzer şekilde, şu an 25,54 TL fiyattan işlem gören hisse senedi 250 günlük ortalaması olan 11,44 TL'nin altına inerse, bu durum uzun vadeli yükseliş trendinin kırıldığı anlamına gelecektir. Bu nedenle, hisse senedinde kısa vade için 10 ve 20 günlük ortalamaları olan 26,18 TL ve 24,82 TL'nin üzerinde kalıp kalamadığı takip edilmedilir.
Hisse senedi son üç gündür değer kaybederken hacmin de düşüyor olması, geri çekilmenin hacimsiz olduğunu gösteriyor ve sat sinyalini henüz teyit etmiyor.
106,79 seviyesinde bulunan Momentum indikatörü hissenin güç kazandığını gösteriyor. Bu konumu ile alım bölgesinde bulunan hissede 100 seviyesi referans dönüş noktası olarak takip edilmelidir. Bu seviyeden dönüş yapılması halinde gösterge negatif sinyal üretmeye başlayacaktır.
CCI indikatörü 27,26 değeri ile hissenin alım bölgesinde olduğunu göstermektedir. Hisse en son 2 gün önce 100 yukarı keserek aşırı alım bölgesine girdi.
RSI indikatörü 63,88 seviyesinde olan hisse, en son 2 gün önce 70 seviyesini aşağı keserek SAT sinyali üretmeye başladı.
1,5862 olan MACD eğrisi, 1,6285 olan hareketli ortalamasını yukarı yönde kesti. MACD’ın hareketli ortalamasının üstüne çıkması sebebiyle gösterge AL sinyali üretmeye başladı. YTD
patronun devreye girme zamanı gelmiş
1 yıldır hiç 20 günlük ortalamanın altına inmemiş. şu anda oralarda geziniyor. dikkat etmek gerek.
haydi patron
yav yataş ın fabrikası kapanmadı ya bizim ışıkları sönmeden çalışacak fabrika iddamız var devam ediyor
Pegasusun 32 den 26 ya düşüşüne benzetiyorum.
Pegasus ordan tekrar 30 a ziplamisti umarım bu hisse de böyle olur.
Pasta alabilir miyiz bu kadar satış yapan kim merak ediyorum
Ak yatırım tahtayı ayakta tutmuş,patron almış olabilirmi.
138000 alış a karışılık sadece 13000 satış.
sn.sarpdağ günlük pastayı yollayabilir misin satıcıları merak ettim
Patron almış olsa kapa bildirim yapmak zorunda. Ama alış satış arası fark bu kadar ciddiyse çok fena alttan mal toplamışlar demektir.
Pastayı görmek lazım. Gören birisi paylaşabilir mi?
Akyatirim bu seviyeden 3 milyon tl lik maliyetlendiyse artik kolay kolay izin vermez çok sarkmasına diye düşünüyorum.
İş yatırımın satış tarafında olması kötü ama. Yataş için pozitif raporlar yayınlayan kurumdu.
Ayrıca gördük ki garanti yatırımın fiyat tahminlerine hiç güven olmaz. 30 tl ile model portföye ekleyen kurumdam hiç alış yok.
benim pastadan çıkarımım korkan panik yatırımcı bulduğu yerden satmış ama defalarca dediğim gibi patron buna izin vermemiş.
daha çok işimiz var panikleyenler dökülsün kalan sağlarla devam formasyonu.
Patron değildir o olsa olsa emeklilik yatırım fonudur....
Garanti yatırım son hafta 64 bin , son ay 123 bin artıda görünüyor takasda...
tahtaya son bir haftadır yüklü alım yapan al satcılar dökülmüş olabilir....
Eskiden bilanco sonrası yüzde 10 düşer biraz süründürürdü bu sefer yüzde 10 cıktı geri düştü bilanco dönemi alanları silkelemek de diye biliriz bence...
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşş
turkinvestingtwitter
7 saat önce
Turk Investing portföyüne orta-uzun vade için ASELS, TUPRS,YATAS ve BIMAS'ı ekledi. Aselsan Tupras #YATAS #BIMAS turkinvesting
İyi haftalar,
İş yatırım hedef fiyatını 33,54 olarak revize etti.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=YATAS
Şuan eşleme fiyatı : 30
miktar : 10000
kalan miktar : - 5329
bakalım ne olacak açılış
yavaşş yavaşşşş yataşşşş
Herkese günaydın bol kazançlar,iş yatırırımın hedef fiyatını 33.54 e yükseltmesi çok güzel bir gelişme oldu,hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu ne arkadaş her gün ayni tatava. Sabah o fiyattan aşağı satış yapip hisseyi baskılayan kim yahu? Bikmadilar her gün ayni terane.
Arkadaşlar iyi haftalar,
Pasta paylaşabilecek var mı ?
yavaşşş yavaşşşş yataşşşşş
https://resmim.net/f/mVl0Xq.jpg
Bu ne iştir arkadas ya resmen sabah yükselişte alanlar bugün taban yedi. Nasıl bir döneme denk geldim yataşta.
yine de hissemiz güvenli liman olmaya devam ediyor Maşallah. bist toparlanınca tavsiye fiyatlarına doğru yol alacaktır
Yataş Grup Arnavutluk'taki İkinci Enza Home Mağazasını Açtı- Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Mobilya, yatak, ev tekstili ve aksesuarları alanında 41 yıldır uzmanlığını sürdüren Yataş Grup, yurtdışında da büyümeye devam ediyor. Arnavutluk'un İşkodra şehrinde, modern mağazacılık anlayışı ile yenilikçi çözümler sunan yeni Enza Home Mağazası'nın açılışını gerçekleştiren Yataş Grup, şehrin en işlek anayolunda hizmet verecek yeni mağazası ile Balkanlar'daki mağaza sayısını 8'e, dünyadaki mağaza sayısını ise 55'e çıkardı.
Yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza yatırımları ile yatak, ev tekstili ve mobilya sektöründe müşterilerini kalite ile buluşturan Yataş Grup, dekorasyona sanat katan Enza Home markasının Arnavutluk'taki ikinci mağazasını İşkodra şehrinde hizmete sundu. Enza Home mağazasında düzenlenen açılış törenine, Arnavutluk Ticari Ticaret Başmüşaviri Halis Kaya, Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız ve Yataş Grup Uluslararası Satış Direktörü Mutlu Meşelik katıldı.
Arnavutluk'un İşkodra şehrinin merkezinde ve en işlek anayolu üzerinde yer alan İşkodra Enza Home, 2 kattan oluşan 1100 m²'lik bir alanda hizmet verecek.
Uluslararası trendleri takip eden konsept marka: Enza Home
Yataş gerek Yataş Bedding gerekse Enza Home markalarıyla geleneksel estetik anlayışını geleceğe taşıyarak, hızla değişen ihtiyaç ve taleplere göre yeniden şekillendiriyor. Türkiye'de mobilya alışverişlerinde tercih edilen ilk markalardan biri olan Enza Home, tasarımları için uluslararası firmalardan trend danışmanlığı da alıyor. Her yıl ürün portföyünün yüzde 30'unu yenileyen Enza Home, bilinen markalar arasında bayiye karlılıkta en yüksek oranları sunan markalardan biri olarak da ön plana çıkıyor.
Yataş Grup yurtdışında da hızla büyüyor
Turquality Marka Destek Programı kapsamına alınan Yataş Grup, yurtdışında da büyümesini sürdürüyor. 5 yıl içerisinde yurtdışı cirosunun yurtiçi cirosuna oranla yüzde 20'sini, 10 yıl içerisinde de yüzde 50'sini yurtdışı faaliyetleriyle sağlamayı hedefleyen şirket, 2019 yılında yurtdışındda 100, 2021'e kadar ise 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.
yavaşşşş yavaşşşşş yataşşşşşş
Gene bi çok kağıda göre iyi duruyor tabi ne olacağı belli olmaz
Cuma günü AK yatırım aldıgı hisselerin 104476 adeti emeklilik yatırım fonlarına virmanlanmış...
Ak yatıtım bugunde ilk seans 53582 adet hisse alımda görünüyor...
yataşda bilancolar yükselerek geldikden sonra korkmuyorum , yurt dışında da dedikleri gibi magaza acmayı hızlandıracaklardır. Şirket yurt dışına çalışanlarını gönderiyor ben şirketi aradıgımda yatırımcı ilişkilerindeki arkadaşın yurt dışında oldugunu ögrendim demekki çalışıyorlar...
Yurt içinde de büyüyorlar benim yaşadıgım yerde enza gecen yıl acıldı , yataş bedding acılış hazırlıgında.
Türkiye nin iyi ki yataşı var !!!
yavaşşş yavaşşşş yataşşşş
İs yatirimin hedef fiyati yatas in sayfasına neden düşmedi? Diğer hisselere verdiği hedef fiyatlar hepsinin sayfasına dusmusken..
yaprak kımıldamıyor
Fırtına daha yeni geçti... Normaldir...
Hakikaten yataş kendine geldi sakin günler yeniden başladı. Neydi o hergün yeni zirveler. Neyse bugün 25. 30 dan 3-5 lot aldım. Bakalım hayırlısı artık. Ytd
birileri tahtayı bozmaya çalışıyor ama patron izin vermeyecektir sanırım.
Düş bakalım nereye kadar dusecen
Biraz daha dusup 24 altini gorurse, bogamiza kadar gene girecegim. Yatas candir.. borsa perisan oldu, hala yatas saglam durmaya devam ediyor, yuzde 2-3luk dususler hicbisey degil.
Boğazına kadar girme konusunda senin o dediğini ben çoktan yaptım...;)) şimdi düşünüyorum satsam mi satmasam mi diye...kararsızım..Teknik ne diyo acaba..hiç anlamam..