Bu hafta Tire hisse fiyat tahminim,
İyimser Tahmin - Hafta boyunca görülecek en yüksek değer aralığı : 1,81-85 TL
Kötümser Tahmin - Cuma Kapanış aralığı : 1,61-65 TL
...Eğlence amacı ile paylaşılmış, Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Printable View
Bu hafta Tire hisse fiyat tahminim,
İyimser Tahmin - Hafta boyunca görülecek en yüksek değer aralığı : 1,81-85 TL
Kötümser Tahmin - Cuma Kapanış aralığı : 1,61-65 TL
...Eğlence amacı ile paylaşılmış, Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bantas aldı yürüdü hadi be tire sanırım sende ambalaj sektöründeydin uyuz kopekligin lüzumu yok.
Bizde sabırsızız galiba bugün alam yarın gitsin hemencecik kazanam istiyoz yatırımcı psilolojisi bu olsa gerek.. 2 günde %5-10 cebe hop başkaca kağıda..! Ama bu uyuz ileri vitesi yok. Frenleri çok. Şikayetten de korkmazlar mı acaba . Yarına cevap gelirmi. Devlet baba şikayetleri kaale alarmı.! Burayı okuyomu aceba.!
Türk işi yatırım vur ve kaç.!
Buna göre yatırım yapamayın..!
Agırlık ortalaması Cuma günü 1.61 kapatması iyi olmuş..dediğim gibi 1.80 üstü 1.93 hareketi beklemekteyim bu hafta sonuna kadar....
Babacığım senin arabanın geri fitesi var sen bilmiyorsun...biliyorsunda işine gelmiyor...laf ola beri gele...
Bu hisseyi başka hisselerle karıştırmayın o gitti bu gitti diye...bu hissenin patronu başkası olsaydı aynı hareketler bundada olurdu malesef en büyük sorun buradadır....!!!!
Benim yazılarım beni bağlar sadece karaladım...
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!
Flama çizen bütün teknikçileri terse yatırdı bizimki gene :))
Aşağıda gelse yukarıda gelse ike ike hedefime gelecek el mahkûm
Bakalım bu sefer şirket ne uyduracak,. wc. ler tıkandı üretim aksadı vs. gibi haber gelirmi gelir.
ytd. değildir.
1,50/1,40/1,30 kademelerin de alıcı olarak bekliyorum.Temennim düşmemesi ama olur ya düşerse falan.
https://www.youtube.com/watch?v=mp_Dr9HYGxc
Eğlencesiz hayatın tadı tuzu olmaz. Coşku lazım. Söylim mi? Bak söylerim haaa :):):)
Yaaa baba içine etme sonra geri gelince bende geri fites yok diyorsun....🤣
Yalaaaaaannnnn söylüyoooooorsssuuunnnn
Uuuulllleeeeennnnnnn 😂😂🤣🤣😉
patron çıldırmış olmalı, para dağıtıyo
Eğer bugün 1.70 ve üstü kapatmassa 1.65 1.66 kapanış beklemekteyim bakalım ne yapacak bizim aç gözlü çakallar...😉
Öyle haber değilde şöyle olabilir Hilton Hotele yatılı kalmak yemek içmek sıçmak her türlü eğlence gidiş geliş taksi vb..giderleri gösterecekler,😬😬onlar her türlü oyun yaparlar...lisans ücretleri danışma giderleri hammadde alımı maliyeti, faiz giderleri yakıt giderleri vb....bunlar herşeyi yaparlar normal karşılıyoruz artık...
sürpriz yaparmı ?? Hiç yapmadiki...😉🤣
Al sat tut tavsiyesi asla değildir..!!!!
Çok haklısın kardeşim, yarın belki yine ufaktan bir düşüş, derler ki bahşiş de vermiştik, onları düştük vs. vs.
Yalnız haram para illa çıkar, haram haramdır, bu maddi de olabilir, manevi de,. Eğer gerçekten bu işleri , blanço vb. sabunlamaya ortak olanlar varsa 7 ceddinden çıkana kadar çıkar.. Bize büyüklerimiz böyle öğretti..
ytd. değildir. sürpriz dediğin şey tavan olmalı maalesef kitabında yazmıyor.
Ticarette çok basit bir kural var. Para, mal alırken kazanılır. Tire ne yapıyor? Malı alırken karı ilişkili tarafa bırakıyor.
Danışmanlık, yönetim giderleri vs bu hortumlama devam ediyor.
Tire bu piyasada bu şartlarda ve ciroda yıllık 200 milyon kar yazma potansiyeline sahip bir şirket ve benim gözümde de piyasa değeri 1.5 milyar TL..
Hisse ederini varın siz hesaplayın.
Mondi isterse Tire'yi ihracat şampiyonu bile yapabilir. Bakın sadece iç pazar ile bu durum gene karlı...
Umarım şikayetler veya bir açık verirler ve kayyum atanır.
O zaman ak kara görülür. Doğru yatırım sabırla kazandırır. Adalette elbet bir gün tecelli eder.
Hedeflere devam...
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürekli böyle gerçekleri yetkililere bildirelim ve sosyal medyada dile getirelim herzaman hiç bıkmadan...İnan’ın bunlar bu tür söylemlerden rahatsız oluyorlar ve olacaklar...!!!
herkese bağlı,birlik olalım...bu söylemleri hep dile getirelimki ne yapacaklarsalar yapsınlar biran önce,,ya yetkililer yada kendileri....gerçek şirket değerine getirsinler.....!!!!!!
Ters tepecek konuşmalardan vaz geçelim derim 🤔😉
Saygılar...,
Hisse yükselirken kimse yazmıyor.Ben bir şey yazayım .Şu anlar terayaglı ne bulursa alıyor.Kime çalışıyor acaba...
Bu arada sükut altındır...
Bugün tireciler için güzeldi...Kıymetini bilin... :)
Yarına Allah kerim...
https://resmim.net/f/mgGjG5.png
Değerli tire zedeler,tekrar merhaba,bu tire 3 yıldır psikolojimi bozdu,bende ağzıma geleni yazdım,cezayıda yedim 1 ay,hiç bu adam ne oldu , öldümü kaldımı arayıp sormadiniz,demek ki çok rahatsız ettim sizleri,kusura bakmayın ,herkese bol kazançlar, kâr ı biraktim, zararlı cikmayayim yeter,insallah bu sefer olur birşeyler
Bir hareketler olacak gibi hayırlısıyla.
Bir inceleme başlatılsa bunların hesaplarına sonra da bir Kayyum atansa göbek atacağım.
Yarın büyük ihtimalle faizler %17 altına %16.75'e indirilecek...İnşallah ülkemiz için hayırlısı olur...Faiz büyümenin önündeki en büyük engellerden biridir. Politika faizlerinin düşmesi ve en önemlisi güven ortamının sağlanması ile piyasalarda olumlu bir hava yaratılabilir.
Siyasi arenada yeni parti oluşumu iktidarı ılımlı bir ortama daha şimdiden çekmeyi de başardı.
Faizlerin düşmesi ve kurun belli bir trendde hareket etmesi hissemize mutlaka olumlu yansımaları olacaktır. Tire önemli oranda finansman maliyeti yaratıyor.
Tire'de beklediğim (tahmin ettiğim) fiyatları bu hafta büyük ihtimalle görebiliriz. BİST endeksi yarın faiz kararından sonra 105 bin seviyelerine doğru hareket bence yapabilir. Kar satışına dikkat!!!
Fiyatımızın oldukça ucuz olması (bedavadan az pahalı) 3. çeyrek beklentileri ile hisse hareketini devam ettireceğe benziyor. Gene de ihtiyatlı ve herkesin belirlediği hedefte hareket etmesi en iyi sonucu verir.
Şirketin yeniden kar açıklaması ve ilişkili taraf ilişkilerini daha şeffaf hale getirmesi ile piyasa değerini yakın zamanda bulacağını umut ediyorum. Şikayetler illa ki bir soruşturma ve denetlemeyi getirecektir.
....Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Babacığım aynen böyle ihtiyatlı konuşmalar yapalım...şikayetlerimizi mutlak gerekli mercihlere yapalım yılmadan dile getirelim...hepimiz birlik olalım...faydası olur zararı olmaz birlikten kuvvet doğar...!!!!
Tornacı arkadaşım hoş geldin umarım iyisindir...😉
Herkese saygılar.....
Eyvallah sağolasın,daha iyiyim
Kimler geldi kimler geçti buradan Zagor kasap kızılat pert Mert ZaferHakan lucky sobaborusu tarantula dobroskiy ve büssürü aklımıza gelmeyen niceleri gelmiş geçmiştir....önemli Olan saygı sevgi art niyet olmadan birbirimize faydalı olabilmektir...yoksa herşey gelip geçicidir...herşeyin sonu vardır...umarım herkes muradına erer istediklerine ulaşır...🙏🙏🙏
👍👍👍