Yabancınında dikkatini çektik gibi
Printable View
2 sene olduğunu kim söylüyor??? Bu süreç ağustos ayında creditt süsse anlaşmasıyla başladı. Öncekiler hep tevatür hep manüplasyon hep dedikodu.vakko Şirketi de diğer şirketler gibi hep tekliflere açıktı ki bunu şirket yönetimi de dillendirdi " iyi bir anlaşma olursa neden olmasın"diye. Bu tüm şirketler için geçerli. Ancak ağustos 2017'de niyet ciddiyete döküldü. Milat ağustos 2017'dir.
Örneğin bir arabanız var ve dersiniz ki şu an biniyorum ama reddedemeyeceğim bir teklif olursa satarım. İşte bu başka birşeydir ya da arabamı satıyorum diyip ilan verirsiniz bu başka birşeydir. Şu anki durum bu yani ağustos 2017'de ilan verildi. Çok çok uzun zaman önce bir girişimde daha bulunulmuştu ancak anlaşılamadı . Ki o dönemki vakko ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
borsadan soğuttular insanı bi tarafta beklentisi olan ama gitmeyen vakko
bi tarfta 10 günde 5 katı çıkan özgyo ondan sonr agelde yatırım yap borsaya
Kesinlikle haklisin kardes
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.30 seviyesini destek yaparsa yükselen kanala girecektir. ( kişisel yorumum ve temennimdir y.t.d)
pasta verebilecek varmı
4.50 üzeri atarsa rahatlayın.4.35 seviyesine geri dönerse de pırsmayın.Yerini sağlamlaştırıp destek noktasını oluşturup usul usul filizlenmesi daha sağlıklı olur kanaatindeyim. Hayırlı kazançlar
4.30 desteğinde iyi tutunuyor. Allah utandırmasın
destekleri değil dirençleri görmek isteriz.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıralı dirençler 4.46 , 4.60 , 4.92 ,
Altı üstü bir haber gelecek.
Amma kastılar.
Günlerdir bekliyorum.
Ha bugün ha yarın diye diye kanirttilar valla.
Bekle abi dedikleri için bekliyorum yoksa 1 dakika durmam...ytd.
Benim yazdıklarımi sakin ola yatırım tavsiyesi olarak kayda almayın lütfen.
O kadar bilgim olsa zengin olurdum.
Bu hisseyi sadece bekle dedikleri için tutuyorum.
Bekle dediler .bekliyorum.
Kim bekle diyor diye sorma lütfen.yazamam...
Ama bekliyorum.
Bu arada adımı değiştirmem lazım.rahat yazamıyorum.cok sıkıntı oldu ismimin direkt yazıyor olması çok kötü..
Bazı şeyler var ama yazamam.
Ortaklık ile ilgili sorun yok.
Çok zorlamayın lütfen.
Ben bekliyorum o kadar yazabilirim.
Sadece zaman sıktı beni.
Yoksa birçok şey kağıt üzerinde halloldu.
Kusura bakma iş prensipleri ve gizlilik şartı gereği bazı şeyleri yazamıyorum.
Ben bekliyorum.sakın ola gaz verme yada y. tavsiyesi olarak algılamayın.yszdiklarimi bu yönde değerlendirmeyin.
Herkes kendi kararını verecek yaştadır ki kendine gore borsa yatırımını yapıyor.
Sakin ola bana laf atılmasın.abuk subuk şeyler yazılamasın.
Ben kendimce bir yatırımcıyım.
Aldım yatirdimmm..zaman ola hayrola dedim...
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Artık bende burdayım bu gün aldım kısmet
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kenan kardeş maliyet kaç beklediğine göre baya düşük ben birara aldım zararına sattım o zararımı tekrar çıkarmak için fırsat kolluyorum
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu söylememi beklemiyorsun sanirim.
Çok yanlış bir soru..
Kimseye al kimseye de sat diyemez kimse.
Her gunun akşamı haber düşermi diye bekliyorum.
Adamlara soramıyorum da haber ne zaman verilecek diye.
Umarim kapa düşmeden bana düşer haber.
O zaman hemen takviye yapacagim
Herkese bol kazanc. bence haber falan olacaksa açıklanmaya yakın 1-2 hün hisse canlanır diye düşünüyorum. Suan bildiğiniz gibi hisse bu hafta ya öldü ya da ölü taklidi yapıyor :D Sanırım yarın pazartesi falan eğer tabi bu ortaklık falan olacaksa bunun haberi falan gelmez. Yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum kusura bakma ama yazdıklarının akla mantığa ve yatırım stratejisine uygun bir durumu yok. Eğer Bir Haber olduğundan ya da geleceğinden bu kadar eminsen takviyeni şimdiden yap o zaman. Böyle büyük bir gelişme olacaksa muhakkak senden önce öğrenenler olacak ve onlar hisseye girince hisse hızlıca yükselecektir.
Yatırım stratejisi cebindeki para kadar oluyor.
Haberi aldığımda takviyeyi kredi ile yapacağım.
Kredi faizi yemek istemediğimden almıyorum. Herkesin kendi hesabı var .
Akıl mantık haber gelirse devreye girecek.
Şimdilik beklemedeyim
Kişilerin zaafları ve korkuları devreye sokuluyor. Bir süre yatırım yapan insanlar bu kez parayı kaybetme korkusuyla daha fazla yatırıma devam ediyor. Daha fazla kişiyi içinde bulundugu aiateme katmaya çalışıyor.
Güzel tespit.
Lütfen kimseyi kendi sarmalınıza sokmayın.
Kimseyi etkilemeyen.ben yapıyorsam yada etkiliyorsam çok üzülürüm.
Amacım burada sadece sohbet.
Alın demem.satin demem.
Sadece beklerim kendimce..yalnizca sabrediyorum .
Allah sabrımin karşılığını misli ile bana versin.
Sayın Kenanx, geçen gün de sormuştum ama galiba yazmaya ara verdiğiniz için cevap alamadım.
Yazılarınızda ısrarla ortaklık diyorsunuz. Bu ortaklık hissede yönetim kontrolünü değiştirecek bir ortaklık mı olacak yoksa sadece hisse satışı şeklinde bir ortaklık mı olacak. Bu konu çok önemli ky açısından. Çünkü yönetimde değişiklik gerektirmeyecek bir hisse satışı sonrası şirketin çagrıdan muaf olması anlamına gelir ki bu durumda kactan satılırsa satilsin ky ye bir faydası olmaz. Saygılar...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ben sadece ortaklık var dedim ve yine sadece yeni gelen üst düzeyler geldi dedim
Kim ne yapar yada ne yapacak bilmiyorum.
Yönetimde Hakkolar olur kanımca.gelenler bence finans ve bilanço geliri dışında birseye karışmaz.
Bu konuda net bilgim yok.
Yardımcı olamadım balıkadam kusura bakma lütfen.
Benim çalıştığım kurumda yabanci ortakli ama yonetimde yoklar.
Sadece sene sonu bilançoya ilgililer.
Hakko, Vakko'nun anekterini kimseye teslim etmeyecek. Amaç Vakko markasını Uluslararası arenaya taşımak. Bunun için stratejik ortak arıyor. Daha önce yazdım buna benzer bir durum fujitsu-siemens anlaşmasıydı. Fujitsu avrupa pazarına yerleleşebilmek için siemensle stratejik ortaklık kurmuştu. Eğer söylendiği gibi dünya çapında bir moda devi ile anlaşılabilirse hissenin çok iyi yerlere gideceğini düşünüyorum. Gerçekleşmezse de 3.60 - 3.80 bandına çekilir ve yatay seyreder. Ancak okuduğum kadarıyla Hakko çok istekli ve süreci sonuna kadar götürecek. Bu süreç 1 hafta ila 8 belki 9 ay arasındaki bir vadede olur.Yani haber yarın da gelebilir 2 ay sonra da. O nedenke hisse 4.30 üzerinde kalıcı çünkü haber bekler konumda kulaklar tetikte.Kısacası Sabır sabır sabır. ( kişisel yorumumdur. Y t.d )
9 şubat tarihli matriks kaynaklı haberde dünya gazetesinde her şey açık ve net yazılmış.piyasa ederi açısından rakamda telafhuz edilmiş 250 300 milyon euro şu an ki piyasa degeri 144 milyon euro hiç bir şey olmadı diyelim mavinin bilançosu ile kıyaslayın o zaman mavinin piyasa degerinin yarısı eder diye düşünüyorum.ayrıyeten yarın cuma genel olarak cuma günleri kademe yapanlara çok fırsat veriyor.
kenanx suç işliyorsun farkında değilsen ya safsın yada dolandırıcı...
kimse içerden bilgiyi ifşa etmez hade etti nikinde adını kullanarak yapmaz...
ironi = inori
Tamam. Teşekkür ederim Kenanx
Ne suçu işliyor. Şirketin resmi açıklaması yokmu ortaklık veya satış için yabancı kuruma yetki verdik diye. Kenan bey de aynı şeyi söylüyor. Sadece sabır ben aldım bekliyorum diyor.
Ayrıca ülkede kaç tane Kenan adında vatandaş vardır acaba. Bir suç unsuru varsa nickinizi xxxx yapsanizda bulmak çok zor olmasa gerek.
Gazetelerin yazdığım dışında size aktardığım ekstra hicbir bilgi yok.
Kim neyle suçlayacak.
Vakko ortaklık yapıyor ,kendine ortak bulmuş.sen bunu açık ediyorsun mu diyecekler.
O yüzden birşey yazmıyorum.daha fazla olmaz, sen sürekli aynı söylemler içindesin.
Asıl dolandirici yada milleti yönlendiren sen olmayasın.
Sen gerçekten abuk subuk yazan bir yatırımcisin.millete laf yetiştirmekten başka bir şey yazmıyorsun.
Bildiğin birşey varsa yazda biz okuyalim.
Ben aldım bekliyorum.
Isine gelmiyorsa sen sat.bekleme.
Ne işin var burada.sanane diye yazacaksan başkasına laf yetiştirme.insanlari ve bei germe...
Senden daha fazla birşey olmaz.adindan belli.
Buda gerçekten son yazımdır.kolpaci seni.
Buranın tadını kaçıran kolpa ci.
Hadi şimdi selametle.
Türkiye’nin en büyük insider trading dosyası Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü’ne gönderilen bir ihbar mektubu ile başlatıldı. Teknik takibe alınan çete üyelerinin borsada işlem görmekte olan hisse senetlerinde içeriden elde ettikleri bilgiler sayesinde alım-satım işlemi gerçekleştirerek haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi. Elde edilen bilgilere göre Z.M. isimli şahıs ve çete halinde birlikte hareket ettikleri M.B.T. ve A.E. isimli şahısların çevresindeki şahıslara içeriden öğrendikleri bilgiler ışığında hisse aldırarak haksız kazanç elde ettikleri belirtildi. Çetenin çoğunluğu Boğaziçi Üniversitesi mezunu olduğu öğrenilirken dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs Türkiye çalışanı bir kişinin bilgiyi kullandığı ortaya çıkarıldı.
Önemli isimler listede
Bazı aracı kurum çalışanları ve patronlarının ismi de dosyada yer alıyor. İnsider tradingin anlamı ise sermaye piyasası araçlarının değerini etkileyebilecek, henüz kamuya açıklanmamış bilgileri kendisine veya üçüncü kişilere menfaat sağlamak amacıyla kullanarak işlem yapanlar arasında haksız yarar sağlama
Vakko nun satılacagı haberini sagır sultan bile duydu. Satıs riskini alan bekler beklemeyen satar.Bossa nın bugun gelen bılancosuyla [emoji848]10 tl oldugu bır yerde Vakko nun 4 lü fıatlarda daha ne kadar duracagı da tartısılır bence. ama bilanco faktörünü de unutmamak lazım.Hısse ciddı bır baskı altında . Sebebı malum[emoji12]. Yatırım tavsıyesı olmayıp herkes kendı kararını kendı vermelıdır.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi