brütün kağıda etkisi sizce ne yönde olur?
Printable View
Brütte olup da yükselen kağıtlar var. Trade edenler veya küçük yatırımcılar biraz uzak duracağı için kağıt sahiplerine veya elinde toplu olana kalmış bir şey yönünün ne olacağı
Ahtapot burdayim bi yere gitmedim , tekfende avlandim biraz simdi yeni kagidima all in oldum, pistonun ekmegini yiyemedik ama hasarsiz Dolar bazinda korumus oldum kendimi , bana gore 35 den sonrasi kumardi hala bir haber yok , varantta 18 bin lot kaptirmak beni yakti yoksa 32-34 den de vurgunu vururdum 12 den almaya basladim cunku
EVLAAADDD.
Sen hoş gelmişsin..
Ben çoğunu sattım.
Küçük dilimle takılıyorum.
Bugün sarsıntı yapıyor.
Nuhhaaahaaahaaa..
Maxiiimmmmm..
Maximmm bana 220 yaptır.
Dolmuşum.
Keyfim de yerinde.
Sözün var..
O kuşları çiğner atarım
:)
Ebıgeeeyyyllll.
Beeekiiiiii...
4.devre kesiciyi de yemiş yuh!
Bazen insanın basireti bağlanıyor. 17 den almayı düşündüğüm kağıdı 57 den almış olmak çok garip duygu olsa gerek. Bu da bizim şanssızlığımız diyelim.
13üne kadar geldi.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/805664
Ele verme operasyonu olsa, ortam yukarı çekip yukarıdan vermeye müsaitti ama yedire yedire vermek yerine 2-3 kere pat diye neden aşağı devre kestirdiler acaba?
Tuhaf bir gündü...
Brütte daha iyi mal toplanır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2940f56914.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayin muhip cok cektik , en azindan kaybetmedik, Bu uckagitci sirkete ne bir daha bulasiririm ne de bi daha alirim , yeni kagidimda arkama yaslandim takiliyorum ne yaptigi belli , seffaf icim rahat her seyi tek kalemde gomdum, Piston gibi toto firmalara anca kucuk lazim olmayan paralarla girerim, borsada mantik aramiyorum ancak belli bir temel analiz kar beklentisi yonunde yukselecek kagitlar artik tercihim . Makyajlanmis her seyi patronun elinde olmayan kagitlarla isim olmaz , Bu kagidin hakki 28-30
fmizp almak istiyom ama biraz daha düşsün arkdaşlar
ytdeğildir
Sn.HISSEMATIK malesef basiret bazen dediginiz gibi bağlanıyor.bende sizin gibi desdek noktasından aşağıya salmaz diye aldım.fakat hacimsiz bir düşüs oldu.fakat hisseyi inceledim düşüş olmasına rağmen hisseye para girişi var.bu dip yada dip noktasına yakın demekdir.yinede bir yükseliş trendi oluşacaktır.Sanki bilerek bürüt takasa soktular gibi geliyor.arkadaslarinda dediği gibi mal toplama,ky yi silkelemese olabilir,dikkatle takip etmekte fayda var.umarim herşey gönlünüzce olur...yazdıkların yatırım değeri içermez.
Bu saatten sonra bu kagitta yukselis bekleyenler , kibrista siyah ve kirmiziya koysa ayni sansa sahip olurlar , bu kagitta kucuk yatirimcinin rizki kalmadi gorusundeyim
Battık desenize 20 ler mi gelir
Sayın trkakp sizce ne olur taban mı
Kardeşim bunun cevabını bilmek kainlik olur.hisse hacimsiz düştü,şahsi fikrim bürüt bilerek soktular.amac iki yönlüde olabilir.hisseye para girişi var ama hisse düşmüş.bu ya dibe yakın yada dip yapıp yükselecek.kac olur bilmem..herkes kendi durumunu değerlendirir.demem oki yüksekten yakalananlara satma fırsatı verecek kanaatindeyim.bu kesin böyle olacak demiyorum.benim beklentim bu yönde.al-sat-tut tavsiyesi degildir.yatirim tavsiyesi hiç değil.
Valla bu saatten sonra tahminde bulunmak zaten cok cok zor , tennaco olayi yoksa ki bence yok , fiyatlamanin mantik cercevesi disinda oldugunu gordugumden sattim , gerci bu tarz haberler bize gelmeden ati alan uskudari gecer
Yine üfürme başlamış.
Hisse yok taban olur, yok 20 ye gelir.
Daha iyisini söyleyeyim. Pazartesi İzmit de deprem olur ve merkez üssü fabrika olur.
Fabrika yıkılır. Şirket iflas eder.
Adama siz bu hisseyi tekrar aldırırsınız.
Böyle saf Ky lar varsa ben bu şirketten en az iki defa ilave yüzde 50 kar yaparım alsat ile.
Bu konuyu pazartesi etraflıca düşüneceğim.
Şimdi geç oldu.
Ben bizim şirket Ky larını kurt zannederdim.
Ama hepsi kuzuymuş.
Spek bu kuzuları çevirme yapar.
Size bir kahinlik yapayım.
Yarın gaplı yukarı açar. Sonra 43 lere gelir. Sonra yeniden alır 47 lere yerleşir.
Hani siz yapınca oluyor ya. Kahinlik.
Bakalım benim yaptığım kahinlik tutacak mı yarın.
EVLADDD....
Şimdi gerçek alıcıları görelim...
O gab hiç bir zaman dolmayacak.
Yaygara koparan çok oldu
Olan Ky ya oldu.
Satanlara üzüldüm.
Kalan çeyrek hisselerimi 55 den önce satmamakta israr ediyorum.
Düşürürse de canı saolsun speğin.
Az kazanmadım.
Benim durumum farklı. Ben kardan zarar ediyorum düşünce.
Ama bir süre brütte sakinleşmesi lazım.
Zira bok bok hareket ediyor.
Gencolar keyifler nasıl.
Dünkü TAHMİNİM çıktı.
Umarım herkes kazanmıştır.
Yoksa 55 den alıp 45 den sattınız mı.