Ben de aynısını düşünüyordum, alışa yığmışlar, satışta kimse yok, sanki alışlara verecek gibilerdi, ama borsa yüzde 1 çıkınca vazgeçtiler.
Printable View
Sn karamamba (eski tsgyo topiğinden tanıdığım karamamba) mısınız?
tsgyo ile benım hiç işim olmadı.
Günaydın arkadaşlar.Karıştırdım o zaman sn karamamba bol kazançlar.
alan/ satanı gören varmı arkadaşlar ?
sorun büyük..işfinans borsa payları el değiştirdi ..hemde araştırın beleş fiyata bir kısmıda şirketin ödediği temetülerden tamamen beleşe...işfaktöringte işfinansın içinde gitti..tskb nın iştirakı işfinansın o dönem bu başarılı **operasyon yapılırken görmneyen duymayan ince task be y.kurulu başkanı yapılmış..başşarılı operasyon sonucu.**özincede kendini y.kuruluna tamış..
çok çok önemli tskb ve işgyo hisselerindeki abidiklemekler ....bu arada işyatırımın işi ne istikrar sağlamak***istikrar sağlamaya devam ediyor orasıda****bağa istikrar sağlıyorlar manukyan yönwetiminde****???
bu arada işfinansla beraber o dönem işgyo dada başlayan sonra devam etmeyenmi**?? şirket paylarının yüzde 5*i borsa payı ne kadardır siz hesap edin..artık yüzde 15 mi bilemiyoruz ..ne oldu ses kesildi .haber kesildi***??ama fiyat hala aşşşşaa...bu arada bol jestiyon prime devam...lüküs hayata devam....sorun büyük **?bakalım ayyuka çıokmaya başlayan sorunlar sonucu ne olacak...
Sayın propolis'in paylaştığı konulardan sadece sorunun büyük olduğunu anlayabildim. Lakin sebeplerini anlayamadım. Sanıyorum anlatılmak istenenlerden biraz daha yalın mı bahsedilmesi gerekecek nedir.
Veya sorun bende bu konularda yeteri kadar bilgim olmadığından bana çok karışık gelmektedir. :(
Sevgi ve saygılarımla.
sn propolis mümkünse biraz daha açabilirmisiniz...
Propolis'in cezai ehliyeti yoktur yani yazdıklarından sorumlu değildir.
Ne yazdığından, lafın nereden gelip nereye gittiğini kendisi de bilmez. Propolis için yazı yazmak harfleri arka arkaya dizmekten ibarettir. Anlamaya, anlamlandırmaya çalışırsanız saçınızı başını yolmaya başlamanız an meselesidir. :)
kasasında her 1000 lirana 2000 lira temettü dağıtma kapasitesi olan şirkete 1000 er lot veren(devamlı) ********...verde kurtul...
dünkü takasa bakın ...3.000.000 lot işlem olmuş. 2 kademede. alan-satan yok. bir cepten çıkmış, diğer cebe girmiş. şahsiyetsiz cibilliyetsizler.. bunun adına da ticaret diyorsunuz de mi? bütün hayatınız garip gurebanın cebinde eliniz. ********ler.şirket yönetimine de yazıklar olsun. şirketi aç köpeklere peşkeş çekiyorlar.
24/11/2017 17:45:35 ***ISGYO*** İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***ISGYO*** İŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
26.09.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Portföyümüzde yer alan İş*Kuleleri Kule 3'ün muhtelif*kiracılara kiralanmasına ilişkin çalışmalara devam*edilmektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/642734
yatırımcılarını ne kadar çok düşünüyorlar !!!! insanın gözleri yaşarıyor....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c1c51bab3.jpg
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inerken inen ******** çıkarken neden çıkmazsın endeklse. Allah binbir belanı versin
Metro yatırımın tavan yapmadığı ucuz bir bu hisse kaldı, pagyo yüzde yirmi, ozgyo, denizgyo da metro hareket ettiriyor. Bir girse burdaki açıkçılar sonunda perişan olurlar.
1.41 maliyet var. maliyet düşürücü alımda yapamıyorsun. diğer kağıtlarda daha kolay alım satım yapılıyor. sanki mıhlandı.. hiç hareket etmiyor.
çok büyük sorun yaşayan halkgyo bile bunun kadar düşmedi*?
sorun büyük ..işfinans borsa payları anormal şekilde beleş fiyatlarda borsa halka açık kesim yüzde 75**(yetmişbeş pay borsa halka açık pay)el değişti**manukyan yönetiminde işyatırım görmedi.**işbank görmedi..chp yönetim görmedi**
işgyo ve tskb deki hisse .çöküşleri ulusal medyada dillenmeye başladı bile ..bu pay değişimleri kimöin kararı**hemde beleş fiyatlarda..
işfinanstaki başarılı operasyon da **sorumlu yönetici olan suatın ince şekilde tskb ya atanması..tskb süründürüyor şu an.***araştır incele neler oluyor..şu an borsanın mali en değersiz şirketi***işgrubundan çıktı****incele izle**araştır..
Zarrar işgyo ile bi işi mi oldu acaba
Bu nedir ya bu nedir
İş GYO'nun incisi Ege PERLA Sign of the City Awards yarışmasında 2 ödüle birden layık görüldü
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
İş GYO'nun İzmir'de hayata geçirdiği Ege Perla, gayrimenkul sektörüne yönelik en saygın etkinlik olan Sign of City Awards'da İş GYO portföyüne iki yeni ödül daha kazandırdı.
İnşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards (SotCA) etkinliğinin 4.'sü Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması Sign of the City Awards'da İş GYO'nun Ege PERLA projesi "En İyi Ofis" ve "En İyi Yerel Merkezli AVM" kategorilerinde Sign of the City seçildi.
Değişimin mimarı İş GYO'nun, 170 milyon dolar yatırım değerine sahip Ege PERLA projesi büyük bir gelişim potansiyeline sahip ve kentsel dönüşüm kapsamında önemli yatırımların yöneldiği İzmir'in Bayraklı ilçesinde yer alıyor. Yaklaşık 25.000 metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve körfez manzaralı konut ve home-ofisten oluşan karma proje Aga Khan ödüllü, dünyaca ünlü Mimar Emre Arolat'ın imzasını taşıyor. Körfez manzaralı daireleri, ferah çalışma ortamına sahip ofisleri ve özgün, yarı açık mimarisi, seçkin mağazalara ev sahipliği yapan ve bir yaşam merkezi haline gelen alışveriş merkezi ile Ege Perla İzmir'in ilk markalı karma projesi olup 7'de 77'ye herkesin yeni buluşma noktası haline geldi.
Sign of City Awards'a geçtiğimiz yıllarda da katılan İş GYO'nun aldığı ödüller şöyle:
Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi "En İyi Ofis"
Manzara Adalar projesi "En iyi Çok Katlı Konut"
İnistanbul projesi "En İyi Mimari Tasarım"
Çınarlı Bahçe Tuzla "En İyi Çok Katlı Konut"
Neyi alırsa alsın biz babayı aldık abv bu kağıdın
Merhabalar
Alarko carrier ın tuzla daki satılık olan arazisi için İŞ GYO ile 25 milyon dolar civarında pazarlık aşamasında olduğu söyleniyor.
satılık olan arazi: http://www.remax.com.tr/gayrimenkul-...?nc=1512043118
İş GYO ile en ufak bir bilgim olmadığı için bilgisi olan yatırımcılardan yorumlarını rica ediyorum.
Not: iddia alcar yatırımcısı bir arkadaşa aittir. http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=34&page=291
Arsa alınmasına karşıyım, önce borçlarını ödesinler, bir işe de kalkışmasınlar, hisse fiyatı yerlerde sürünüyor, geçen sene bu tarihte yeniden değerleme ve iş bankası alımları vardı, şu an yönetim uyuyor, bu hisse fiyatını görmüyor mu, yeni arsa alıyorlar.
işfinansta böyle yıllrca süründürdü..sonra bi baktık borsa paylarının %75 i***el değiştirmiş..hemde defter değeri altlı***bir kısmı nominal altlı ..bir kısmıda temettüden tamammen beleşe.****sonra işfinansın müdürünü şimdi ana ortak tskb ye müdür yapmışlar--****??şimdi kombine tskb ve işgyo k.yatırımcıyı süründürme abidikleri .***tam araştırımaslık durum.***fiyatlar aşağıda sosyal medyada artık iyice dillendiler..**neler oluyor..borsa tarihi,nde olmayan durum el değişimler.**işgyo daki çöp fiyat***borsanın mali*en ,t,barsız şirkjeti oldu sebep amaç **
bu arada işgyo müdürü acaba ne kadar jestiyon aldı **mayış **ne.**belliki işgyo durumn vahim***yoksa hisse çöp fi,yatlarda olmazdı..birde jestiyon falan boıl mayış ..lüküs hayat .***araştırlımalı..çünkü şirket Halkın şirketi***sahibi Halk.....
halkbank o kadar sorun yaşıyor bunlar kadar süründürmedi bizce burdaki durum çok daha vahim....**neler oluyor...hisseler neden baskılı el değiştiriyor..çok önemli***manukyanlı işyatırım görmüyormu..işsandıksal görmüyormöu.**duurm vahimmi.**
bir bakıyorsun halka %40 açık olan şirket bi anda halka açılım %10 lara düşmüşşşşşş..hemde borsadan beleş fiyatlarda tıpkı şimdi işgyo da tskb de olduğu gibi .***işyatırım görmedi işsandıkssal görmedi tskb görmedi....gören artık ulusal medya bakalım neler olacak nasıl oluyor neler oluyor
Hissede günlük işlemin büyük bir kısmını yapan grup, yukarıdan satıp, aşağıdan alarak para kazanıyorlar, bu temmuz ayından beri böyle, eskiden spekulatörler hisseyi yukarıya çıkartarak para kazanıyorlardı, şimdi bu yeni yetmeler, aşağıya varerek, bunlar yabancı da olabilir. Hergün aynı şey, piramit, finansman, garanti, deniz, daha onlarca büyük kurum, aralarında işlem yaparak hisseyi düşürüyorlar, hem sadece bu değil, ekgyo, albaraka gibi 1,-2 liralık hisseleri hedef alıyorlar, alışta da satışda da ilk kademelerde hep onlar var, robot kullanıyor olabilirler, hep onların emri ilk sıraya düşüyor. Bu bistin bir handikapı.
iş iştiraklerindeki hisse sorunları büyüyerek devam ediyor..işfinasssalın (içinde iş faktörinde var **2 iş iştiraki)borsa paylarının anormal organize el değişimi...**işfinasın o dönem y.sorumlusu suat ince şimdi işfinansın ana 2 ortaktan tskb ye y.müdürü yapılmışşşşş...
şimdi tskb süründürüyor...**
işgyo da da ufaktan başlayan o dönem el değişim yüzde 5 lerdeydi ki***bu borsa paylarının yüzde kaçıdır ****şu an işgyo borsa şirketlerinden mali*en itibarsız şirketi ünvanında.**gözaltı kağıtları gib i**halkbank o kadar sorun içinde iştirakleri bunnlar kadar süründürmedi****
chp olaya el koymalı neler oluyor*****önemli ..***
En küçük kademe 1 kuruş olduğundan düşük fiyatlı hisselerde bu dediğinizi sürekli yapıyorlar. 70 kuruşa blok alış 71 kuruşa blok satış girip döviz büfesi gibi alım satım farkından küçük yatırımcının sırtından para kazanıyorlar. Bazı durumlarda hissenin değer kazanmasına bile engel oluyor bu durum.
Halbukl kademe 0.1 kuruş olsa, 1 milyonluk bir emrin 0.1 kuruş altına ya da üstüne emir girerek hisse alıp satabilirsiniz.
Ben sırf bu nedenle 2-3 TL altındaki hisselere girmiyorum bile. İşlem yaptığım bir kaç hisse 3 tl limitime yakın, bedelsiz verip bölünmesin diye dua ediyorum. :)
Topun gelişine vurduğum için sanırım yanlış tarafa falso oldu. :)
Ben bu hisseden bir sene önce bilançosu ve emlak sektörünün muhtemel sıkıntıları nedeni ile çıktım. Fikirlerimi de bu başlık altında yazmıştım. (ama eski forumda kaldığından alıntılıyamıyorum)
Bu hissede bilanço okuyabilen kimse kalmadı, büyükler de portföylerinin iriliği nedeni ile bugüne kaldı. Türkiye'nin içte ve dışta yaşadığı gerginlikler sona ermeden de türkiye'de emlak sektörü ve finansman gideri olan gyo'ların iflah olmasını beklememek lazım.
Bu başlığı takip etmeme rağmen mağdur küçük yatırımcıları demoralize etmemek için yukarıda belirttiğim fikirlerimi paylaşmaktan kaçınıyordum. Ama sizin yazdıklarımı tersten anlamanız üzerine bunları yazmak zorunda kalıyorum.
Bugün sirket tskb gyo ile birlesemedigi icin en az kur artışından 50_60 milyon ilave finansman yükünden kurtarılıdi.
Bunu bir hissadar yaptı.
Yapılabilecek cok sey var.
Bugün geri alim sadece borsada dususu engellemek anlamına gelmiyor. Sirketin yatrlirim yapması anlamına geliyor, sirket kendi inansa sirketin gelecekte bugünkü fiyattan cok daha iyi bir yerde olacağına , borsadan bugün aldığını 2 yıl sonra ıyi bir fiyata yine halka satabilir.yaptigi satılamayan binalar yerine kendi hisselerine yatirim yapsa inanın daha çok kazanacak.
Tuzladaki arsa hikayesi dedikodu mu bilmiyorum ancak bu arsayı emlakçı'dan satın alırlarsa sadece gülerim.