Alışkanlık oldu bunnarda, Reha GAYA yazdıysa sil geçsin!:vk:
Printable View
Alışkanlık oldu bunnarda, Reha GAYA yazdıysa sil geçsin!:vk:
kim ne sildi.. neyi kaçırdım
:notr: :notr: :notr:
Alooo... Burada trol yok, arkadaşlarlan yazışıyoruz.
Neyse özet olarak, ahali Mossad ajanı olmuş, beni takip ediyor demiştim, bazı özlük bilgilerimin dosyama eklenmesini arzetmistim.:he:
Sadece masum bir XXX'ten silinmiş bizim yazı, faşist yönetim tarafindan!:vk:
Bu gece sayın yöneticim yok olsaydı belki ona masum gelebilirdi , o olmadıgından benle idare edeceksiniz :he:
Dolar tipiği mi yoksa kahvehane mi bakın az ileride bir cafemize hiç uğrayan yok
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Turkiyede fakirligin geldigi son nokta
https://www.sahibinden.com/ilan/is-i...03152633/detay
http://m.haber7.com/ekonomi/haber/28...kacak/?detay=2
Yine dolar yağış mevsimi açılmış. Geçen 10 yılda pek yağmadan gidiyor bu dolarlar ama bu sene belki yağar...
Taksi açılış ücretlerinin yeni dönemde 4 liradan 6 liraya çıkması ve kilometre bedelinin de 2.5 TL'den 3.25 liraya yükselmesi bekleniyor.
https://t24.com.tr/haber/taksi-ucret...deyecek,827905
Sıradaki?
Tamam şuan Dolar taşıyanlar hamallık yapıyoruz biraz ben dahil zarardayız ama bu süreçler geride kalsa da TL'ye eski güven nasıl gelecek tekrar
Bugünün s400 haberi, boş geçmesin bugünde malum her gün bir açıklama yapılması lazım.
https://www.haberturk.com/s-400-ler-...kliyor-2499036
Rusya, S-400'lerin teslim ve uygulama süreci için hazırlıklarını tamamladı. İlk etapta uygulamaları yerinde incelemek üzere 9 kişilik özel ekibini Türkiye'ye gönderecek olan Moskova yönetimi, hazırlıklarının yüzde 99'unu tamamladı. Rus yetkililer sürecin sadece Türkiye'ye nakil bölümünün beklendiğini ifade ediyor. Askeri bir üsten nakliye uçakları ile Türkiye'ye getirilmesi planlanan S-400'lerin bugün nakil işleminin yapılacağı askeri üsse getirildikleri öğrenildi.
Bugun surpriz bir atilim bekledigim hisse senedini soyluyorum
YATAS
Günaydın...
Kanat Atkaya'nın köşesinden...
"ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pazartesi günü Twitter hesabından şu duyuruyu yaptı:
“Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğümüzün Çelik Boru Alımı İhalesi’ni canlı olarak izleyebilirsiniz. Şeffaf belediyecilik anlayışımız doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz...”
Sizce çelik boru alımı ihalesi ne kadar seyirci çekmiş olabilir?
Söyleyeyim...
Dün yazıyı hazırladığım sırada yaklaşık 358 bin kişi seyretmişti bu ihaleyi.
Millet ASKİ hayranı mıdır?
Çelik boru ihalesi aksiyon filmi kadar heyecanlı bir hadise midir?
Çoğu televizyon programının, sinema filminin hayalinde bile göremeyeceği sayıda seyirci niçin bir salon dolusu kravatlı insanın boru muhabbetini izlemek istemiş olabilir?
Cevap elbette çok açık: Şeffaflık hasreti...
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),haziran ayı Ekonomik Güven Endeksi'ni açıkladı. Ekonomik güven endeksi Mayıs ayında 77,5 iken, Haziran ayında yüzde 7,6 oranında artarak 83,4 oldu
Bundan sonra böyle...Her engelleyici olumsuz hareketleri kendilerine kat kat (şimdilik 800.000 oy) Tsunami etkisi ve TOKAT olarak dönecek...İnsanlar uyandı...
Artık gücün kendilerinde olduğunu örgütlü, toplu tepki verildiğinde, beğenmedikleri 70 yaşında siyasetçilere oy vermediklerinde nasıl da aslında KAĞITTAN KULE olduklarını ve çağın gerisinde kaldıklarını ve üfleyince yıkıldıklarını gördüler...
Umarım bu g20 zirvesinden s400 ler ile ilgili olumlu bişey çıkmaz yoksa 5,50 leri görmek içten değil her yerde yazıyolar anlaşılma sağlanıyor vs vs borsadan da nemalanamadık bu dolarlarımız yüzünden =)
Yahu adam akilli dis siyaset ve ekonomi rayina girsinde dolar varsin 4 lira olsun. Da iste bunlarla olmaz olamaz.
Siz ne biçim bir kafadasınız ya! Umarım olumlu çıkmaz, umarım dolar 5.50 gelmez. Satın kardeşim o zaman dolarınızı. Gidip başka bir enstrümana yatırım yapın, ne biçim bir temenni bu. Sizin siyasetçilerden ne farkınız var şimdi? Dolar arttığında her şeyin fiyatının arttığını çocuklar dahi biliyorken, hepimiz menfaatleri uğruna bu ülkeyi siyasetçilerin nereden nereye getirdiğini görmüşken şu yazdığınız ayıptır ya! Umarım dolar 5 liraya gelir de her şeyin daha ucuzuna erişirsiniz.