2.69 hedefimede geldin hadi bakalım
Printable View
2.69 hedefimede geldin hadi bakalım
31 sahnede adam bunlara mesaj yolluyor
adamda ne 31 varmış helal olsun bir 31 bir 3131 yazmış kademelere herif kafaya koymuş bunlara cektirecek helal olsun abime bunlara böyle babayiğitler lazım
bu 31 bu günü bitirir bu hisseden bugünde bir cacık olmaz hadi bakalım tabiki speğin oyunu değilse acaba korku salıp millete malmı sattırmaya calışıyor kendi malıda olabilir
3131 ler silinmiş bakalım şimdi ne hareket cizecek
tam tiyotro oldu fantazi üstüne fantazi
Aferin şimdi planladığım gibi 2.65 alırım sıkıntı yok sonraki durak 2.60 ona göre
sen bu işlem hacmiyle banan *****nkinin dibini bulduysa sende bunun bulursun
şimdi söyle bana oldumu bugünkü yaptığı ******luk garibanın cebindeki 3 kuruşa göz koyuyon ayıp evine ekmek götürüyon cocukların yiyo
benim için hiç farketmez 2.50 2.00 düşür düşürebidiğin kadar bak bende aldım alt kademeden ama senin gibi ******luk yapmadım he burdan diyom 2.80 üstü satarım
parası az kıymetli olan arkadaşlar bu hissede ben de varım ama bu hisse cakalların dans ettiği yer sakin olun sadece sabah ve akşam bakın izlemeyin hisseyi sakına satarsınız para kolay kazanılmıyor sen niye bekliyon dersen ben kuyruğuyum benim stratejilerim var kademeli girerim istediğim yere gelirse toptan satarım öğlen ne dedim hisse 2.72 di 2.69 ve 2.65 alırım kademeli aldım sıkıntı yok hatta kar var
Günaydın hayırlı sabahlar
2.65 dikkat edin
Hacim sıfır düşüş dümen mal kapmaca yemezler
Yol boş sabahdan beri işlem 10.bin lot değil harekete bakın yemezler gülüm
Seninde acelen yok benimde
Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş
Dayının biri gelecek şuna süngüyü gösterecek şener şen gibi kaçar ayakları kıçına vura vura
Dün biri vardı bi 31 bi 3131 yüm kademelere koymuştu nerde acaba şimdi dümen miydi gerçekmiydi
Ahanda 31 çi dayı geldi sesimimi duydu 3131 le geldi
Alan yok satanı satan yok alana bağladı
çamiş gibi yat elbet sen benim ayağıma gelecen yenisahrada unutma öptürecem
bir gün daha bitti hadi iyi akşamlar
Faizlerin artmasıyla oswenin satılması şart oldu
23 temmuz idi satış müzakerelerinin başladığına dair haber haftaya kadar bir haber gelecektir
Günaydın hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım bugün nasıl şekillenecek
buralardan aşağı sıkar biraz düşürmesi hacim cok cılız 5000 lotla 5 kademe oynuyor kademeleri görmeden fiyata bakıp satmayın zararına burdan zararına mal satmam ben şahsen
her an bir haber gelebilirmi acaba belkide ondan basıyorlar fiyata gerçi toplasa ne toplayacak % 94 hisse saten kendilerinda % 6 halka acık sadece %6 fiyatı belirliyor elbet kendileri hisseden kazanmak için buralarda tutamazlar şahsi görüşüm
Resmen kitlediler hisseyi
Alan yok satanı satan yok alanı hesabına döndü
Abidik gubudik hareketlere gerek yok kapanışta bacacaz bir care
Hadi iyi hafta sonları
Günaydın iyi haftalar
Vay vay 31 çi gelmiş adam 2.80 e 31031 lot satış komuş
Adam bir koyuyor bir siliyor ne iş mesaj yolluyor
Gine kodu levent kırca gibi habire koyuyor