Dönüp dolaşıp geleceğin yer 2 lira vangd endeks düşüşe geçti geçecek çıkarken ayak uydurmadın bakalım inerken en önde koşacak mısın ? Galip cuma öncesi ne yazmış twitter dan okuyan var mı ey ky cılar ? Kesinlikle ytd değildir...
Printable View
Dönüp dolaşıp geleceğin yer 2 lira vangd endeks düşüşe geçti geçecek çıkarken ayak uydurmadın bakalım inerken en önde koşacak mısın ? Galip cuma öncesi ne yazmış twitter dan okuyan var mı ey ky cılar ? Kesinlikle ytd değildir...
3. 5. yılda 1.20. gelen oralarda almak istediğim hisseyi alamıyordum. sözleşme yapmak gerekiyormuş hep es geçip tekrar niyetleniyordum 1.2.ay önce vangd almak istiyorum alamıyorum ne gibi işlem yapmamız gerekiyor diye sordum. artık o işlemi int.ten yapaçaksın diye söyleyince geçenlerde yine niyetlendim yine alamadım. aracı kuruma durumu izah edince öglenden sonra alabilirsin dedi.tekrar denedim yine alım satım için yetkili degilsiniz yazısı üzerine tekrar aradım onayda kalmış hemen ikaz ediyorum dedi ve almıya niyetlendim hisse sanki uçuyor. ortalama. 2.41. aldık ve aksamına 2.29.hoppala. ha gayret diye diye 2.35. çektik. bu gün 2.40 görünce yarısını satalım demiye kalmadı 2.33. tam oynak balina ele avca sıgmıyor. tekrar 2.38.geldi 2.35 den yarısını satım dedim 2.37 gitmiş sattıgımı 1.31 yazdım saat 14. 04 hemen 2.30 oldu.teselli 2.32 ortalama oldu bu hisse hepmi böyle arkadaşlar.
son 3 gündür özellikle kağıt buralarda tutulmaya çalışıyor tahtanın yeni oyuncuları 2,30 2,40 arası maliyetleniyor.ya bir haber aldılar ya da bir beklenti var olumlu yönde çünkü aşağıya vermiyor veremiyorlar.2,30 2,40 sonra geri dönüş oluyor bu şekilde bir izlenim de yaratıp mal almaya çalışabilirler nasıl olsa tekrar düşecek diye satan çok insan var.satın almalardan doğan borcu bedelli ile ödeme şansları yok.o zaman geriye 2 seçenek kalıyor ya tekrar değerleme ve başvuru ya da...???orası da bende kalsın
KAP haberi lazım.... yoksa takılır kalır. 👍👍👍hadi galip başkan ....
Kendi aralarında paslaşıyolar.. ahcı bahcıvana bahcıvan şöföre şöför hizmetciye.... patron ortada yokkk😂😂😂
2017/1.. blançoyu da açıklamamış .2017/2. b. tarihi. 9.8.2017 .
Güzel olacak ,Gıda şirket leri arasında dip, yeni yapılanma bekliyorum.Galip Öztürk kesin bir planı vardır.Holding olma yolunda.pınaret, Banvit, konfurt, Vangd, süprizlere açık.kurban da yaklaşıyor.Türkiye de et ihtiyacı için kapasite artırımı şart. Ytd
Dostum bu 2017 1ç bilanço göremedim, açıklanmamış hala ytd
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.25/30 arası güçlü destek çalışması mi var acaba.. Bir haftadır kırmadı burayı aşağı.. Yine de mimar ne derse o olur.. ÜYE..
Hiç gerek Yok. Hangi hisseler de olduğumu biliyor lar.Haset bunların ki takip etmeye devam edin . Hisselerimi gördükçe, ben kazandıkça krız geliyor.Sırada Pkart var patlayacak sınız .
Yine vereceğim bu hisseyi takii 7-10 aralığına geldiğin de, zaman mı?Ne zaman oraları görürse o zaman.Sıkıntı yok.Para gani :kmk:
Fazla kurcalamayın. Tahtaya aşık olanlara da kulak asmayın..
Kârına baksın herkes.. aselsan bundan iyi performans gösterdi şu güne kadar bunu unutmayın
İmkb 30 un altında getiri sağlayan bir metro grup var.. kendi sıkıntısıdır.. sizi bağlamasın ve de fazla bağlanmayın...
Sağlıcakla...
elbette burası serbest bir platform isteyen istediğini yazar benim yorumuma alıntı yaparak yazma demek istedim şu an benim senin yorumuna alıntı yaparak yazdığım gibi bir daha da yazmayacağım örnek olsun diye yazdım ; yoksa ne istiyorsan yaz beni ilgilendirmez ; vangd yı 2.33 den almayacak kadar 20 yıllık borsa deneyimim var sagol kimsenin aklına ihtiyacım yok,anlatmak istediğimde en başından bu zaten burayı sadece üye olanlar değil bir sürü acemi ziyaretçilerde okuyor saçma sapan hayallerinizle insanların vebalini almayın benim tek derdim o herkes kendi işine baksın herkese bol kazançlar...
taktıya vurmak gerekir. avgyo -19.96. avtur -2.56. Allahtan peşlerine takılmadı bir ara 2.30 gördü hemen toparlandı 1.2 hafta önce +20.00 görünce 3.5 gün içinde bir daha tekrarlar dedik ve daldık kısmet olmadı daha .bekliyelim bakalım 3.5 hafta daha ne çıkaçak.
bu formun pastacısı yok mu yetenekli arkadaşlardan bekliyorum selamlar.
Pastacısı istifa etti. İki üç arkadaş takılıyoz burada sende gel... nasılsa bekletiyo... Allahtan hepsiyle almadık hisse... 😂😂😂sıkıntıdan birbirimize bulaşıyoruz... aynı terane yani😂😂😂
vanet gıda derdin ne avgyo senin anan mı baban mı yoksa gizli ortakmısın o eksi sekize düştü gözün aşagıya baktı anladık bir bagın var o hisse yukarı çıkınca niye kafayı dik tutmuyorsun. suçlumusun
bu flama fazla bekletmeyebilir artık (2.85-3,05 görmeyi haketmedik mi?)
hedefi büyük ise her an hedefine ulaşabilir. 1. ve 2 hafta oldu hisseyi alalı önceden niyet ettiğimde alım ve satım yetkiniz yok ikazı çıkıyordu. ve işlemleri yaptırdık hisseyi aldık 1.hisse çok sığ. 1. yukarı ve aşagı kademelerde boşluk var. boşlukları bulunca .,3, 4, kademe çıkıyor. bu gün 2.defa 2.34.gösterdi. 30.adet yazdım satılmadı.. 2.33. 2000 adet yazdım 2.32 düştü saat 14. veya 15 sıralarında satılmış ikinci yine 2.34 çıktı. aynı işlemi yaptım 2.32 çekti ve bekliyor. yani niyeti olursa her an topuklar yukarı çıkar. tabi derlerya büyüklerimiz ve aga en iyisini bilir diye..............
2.33. satıldı 4000.lot nerede ise 1.günde satıldı. 2.30 yazalım gelirse gelir gelmez ise yedekte beklesin hala hissem var
nihai hedefini ağa ya da kızı yağmur bilir.
artık kendileri bilir. bize düşen tekkeyi beklemek.
20 yakın hissede cirit atıyor .burada iştah kabartacak hisse gördügü zaman hemen alıma geçiyor. tabi kısa vadeli 9.8.2017 blanço var niyeti belli olacak. ayrıca 7700 lot alım için 2.3 kadema alta bekliyorun fiyat 2.30 .
sabah bana çok az gelmişti 2.30 dan bu saatten sonra vermezler sanırım.
o değilde satış kademelerinin sonunu 31'e tamamlayan vatandaş Hatay'lı mı ?
tahtayı iyice çocuk oyuncağına çevirmişler, şrek kuduruyordur bakıyorsa..
satış kademelerini göremeyen varsa:
2.33 6931
2,34 36631
2,35 20031
2.36 18631
2.37 18231
2.40 46331
:evil:
Sorun yok 2 sene beklerim diyen adamın yazdıklarına bak o zibidinin gazına gelip zamanında malını çıkmazsan böyle küfürler ede ede yollarlar işte adamı tahtadan hani yatırımcıydın hani arsa almıştın ne oldu vermedimi galip agan sana 5 katını oda gariban babasıydı ya ky gelsede fakir fukara gelsede para kazadırsak diye seni bekliyordu azıcık ayık olun galip ve burdaki yardakçı çakallarının gazına gelmeyin 7 lira olacakmış 10 lira olacakmış sen 3 lira olsunda bak nasıl uzuyorsun burdan kimseye bişey demeden
Bakın arkadaşlar yanlış anlaşıldım... sitemim ve kızğınlığım...teknik ve temel analize uymuyan tamamen yatırımcının elindeki lotları tek tek sayan ve satmadan yatırımcısına kar ettirmeyen galip öztürk denen adamadır sitemim... elimde 5000 lot kaldı ... onuda vermeyecem... galip öztürk ve taifesi çok bunalttı beni... adam tam bir çakal ... utkual vardı ... bakın gayet samimi yazıyordu... onuda kodese attılar... biz pes ettik... kalanlar beklesinnn...inanın çok güzel yerlere gelecek... samimi olarak söylüyorum... alan arkadaşlar beklesin ... sıkıştı zaten yukarı yapacaktır... çok bunaldım... affınıza sığınıyorum... elinde olan varsa beklesin.... güzel olacak .... daha sonra gene yazarım burada.... elinde olan satmasın.... 👍👍👍
2.40 kadar 150000 lot var alınmamış olması lotları az bulup dereyi bulandırmamak olabilir mi. 2.30 yazdıgım lolar gelmemiş. ilğiç olan saat.14.14 deneme amaçlı satış yazdıgım 30 lot satılmamış 2.34 . amaç satmak ise bizim 7700 lot azmı geldi. ne yapalım gücümüz bu kazandırın biraz coşturun bizde fazla lotla al sat yaparız
satış kademelerini paylaşan SR-71 .arkadaş al sat yapan kurumları paylaşabiliyormusun imkanın varmı
2.33 fiyat ile 2.40. fiyatla satmak isteyen vatandaş aynı kişi olabilir mi satıs miktarının sonuna ...31 eklemiş ara sırada 2.31 düşüyor.
bir arkadaş yazmış hataylı mı diye hataylı mı yoksa bir mesaj mı onu kendisi bilir bu kadar lot varsa ensesi kalındır hisseye yön verendir diye düşünüyorum.
Ben silmeyi denemiştim ama olmadı yönetime gereksiz yere yazmak zorunda kaldığım mesajlarımı sildiği için tşk ediyor verdiğim rahatsızlık için sayfayı okuyan arkadaşlardan özür diliyorum saygılar...
bugün halk, finansman, deniz alıcı iken; vakıf, garanti ve şeker benzer oranlarda satıcı olmuş. top çeviriyorlar, çevirsinler...
borsa 108 bin +1357 olmuş vangd ilgilenmiyorum diyor 2.32
30 da alışım olmasa şeytan diyor al 31 leri...
Tahtada kalan son 2 kardeşler benden size naçizane eski bir borsacı tavsiyesi; 30 u 31 i borsa 108 bin olmuş 150 bin olmuş 20 bin olmuş bunların hepsini bir kenara bırakın bu tahta G.Ö tahtası burda borsa endeks mendeks işlemez tek kural onların kazanmasıdır arada akıllı yerden alıp aç gözlü olmadan doğru yerden çıkabilirsen sende kazanırsın bişeyler, ben 8 senedir izlerim bu tahtayı yeni bir hareket yapması için en az 1,5 ayı var hiç boşuna burda zamanınızı harcamayın bir süre buralarda takılacak baktı yeterince toplayamadı hafif hafif aşağı süzecek tahtayı yavaş yavaş nasıl düştüğünü anlayamayacaksınız bile bir bakmışsınız 2.20 sonra 2.10 sonra mal toplayamazsa dahada aşağı kurban bayramı civarı bir ihtimal bir hareket yapabilir...kesinlikle yt değildir...
avgyo 'nun tabana yakın işlem görmesi taa van'ı etkiliyor.. pehh.!
satıcı 2.30 yapı kredi 2.31 halk / alıcı 2.31 deniz
bu halk yatırımdakiler tam gerzek.. varsa tahta yapıcı desen ondan öte. hepi topu 5-10 bin lot serbest satışla devre kesici yiyor. bırak B grubunu D yi bile haketmiyor bu ağa bozuntularının tahtası :thumbdown:
valla kucağa geldik :) Maliyetim 2.6x artık torunuma miras olarak kalacak zaten girende kabahat
B grubuna niye aldılar saçma sapan hareketler