biraz daha dayan,dibin dibinde çok güzel beklentilerimiz var,olur olmaz bilinmez ama hikayesi olan bir hissedeyiz.
Printable View
Dün 110 bin alan iş yatırım geldi 2,50 150 bin lot satış girdi baskıladı satışlarımdan sonra :) 2,46 malın altına yatmıştık.Bugün 2,48-2,49 yedirildi tekrar aşağı gelirse bakarız uçan kaçan yok.
Ytd.Değildir.
Evet 2,48-49 verilenler 2,47-2,46 yerine kondu al şimdi 2,47-48 :) 2,46 dolduruldu alışlar ile .Sen hareketten kaçarsan bizde gözüne soka sok maliyet düşürürüz :)
Ytd. Değildir.
Ne zaman maliyetine gelir ,Allah yardımcımız olsun,
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada bir ben ile uğraşamazsın manüpülatör.Maliyetleri 2,20 altına kaydırdık böylece al bakalım yukarı doğru gitsin satışlarımız! Evet piyasayı alırlarken sen bunu alamazsın,kimse bakmaz çünkü senin senedinin yüzüne piyasa senetleri yükselirken :)
Ytd.Değildir.
2,45 dahi geldi 2,46 aynı fiyat gitmişti kafada şimdi 2,46-47-48 satışlrım var.Alabilirsiniz. Hareket yapmasanda sat al-al sat lar ile maliyet düşürmeye devam tşk manüpülatörüm :)6000 lot daha al satışım gitsin 10 000lot ver gelsin sana elim açık oynuyorum artık kurumumu dahi bilirsin gayri ireis :)45 doldurdun 46 kaldırırsan alış girerim destek üste çalışırım :)Güzel eğer bu forumu adamların vasıtası ile okumuyorsanız bende ben değilim :)
Ytd.Değildir.
Okuduklarına Emin’im bir yeri daha takip ediyorlar😀
aynen :) :) :)
Bilanço nasıl bekleniyor ?
Pek cevap alacağımı zannetmiyorum ama :)
büyük adamsın sağol :) arkadaşım bilanço geldi zaten! takip etmiyorsunuz demek!
2,46 5000 al 45 alış gireyim hemen yine :) ( b ...nu çıkardık da neyse :)
Maalesef patronlar KAP a haber gönderip mal satttılar.Normal denebilir gelin görün 5 liralardan beri bu hisse fiyat kaybetti Kafein halka arz kelamı ile şimdi buna ilave smartiks raflarda İklimya payları bekleniyor ha bilançodan çok anlamam ama personel gideri kira giderinin üç katı deniyor personel miktarı da 6kişi.Yatırım tavsiyem değildir asla kimseye yatırım yapın demem.
ak is yat a veriyor is yat ak yatırım a yemezler 2,46 al bende alış girerim yada 2,45 ver bir 5 000 daha alayım 46 satışım yok 48 47 de hadi spekim :)Biliyorum 45 e mal bekliyorsunda gelen yok satışa sen 2,50 ye kadar alıver hadi :)bak piyasa yada veriyorlarkene
İlginç bir spekülatör bu adam nereli ne stratejiyi ne mantığı okuyamıyor yada ben, ilginç bakalım ne olucak.Herkese iyi akşamlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...87e87c0700.jpg
hem kafein
hem smartiks
icin makul olursa piyasa degeri halka arza katilacagim insallah
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Smartiks haberi düşmüş cepten okuyamadım.
Hayırlısı olsun.2,45 dolduk malın altına yattık yine.Geçir haberleri bakalım :)
Şirketimizin %40 pay oranı ile iştiraki konumundaki Smartiks Yazılım A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 01.11.2017 tarih ve 2017/19 Sayılı toplantısında özetle;
1) 50.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde olmak üzere; Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 10.000.000 TL'den, tamamı nakit karşılığı olarak, 14.000.000 TL'ye artırılmasına, artırılan 4.000.000 adet 1 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline yazılı payların, mevcut ortaklarımızın yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Pazarda, Sermaye Piyasası Kanunu, SPK Tebliğleri ve ilgili mevzuat çerçevesinde Borsa'da Satış-Talep Toplamaksızın Sabit Fiyat- yöntemiyle halka arz edilmesine,
2) SPK'nın VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 9'uncu maddesi uyarınca, sermaye artırımı sonucunda halka arz edilecek payların Tebliğ'de öngörülen tutarın altında kalması durumunda, halka arz edilecek 4.000.000 TL değerdeki nominal payların %25'ine tekabül eden 1.000.000 adet payın satışa hazır halde bekletilmesine,
3) Bu esaslar çerçevesinde yapılacak sermaye artırımı ve halka arz işlemlerine ilişkin olarak Ticaret Sicil Müdürlükleri, SPK, BİAŞ ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı başta olmak üzere tüm resmi ve özel kurum ile kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaların yürütülmesine,
karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur
Saygılarımızla
Yarın ne olur?
Bu sefer oldu demeyi çok isterdim.Yatırım TAVSİYESİ asla değildir.
yarin ciddi birsey beklemek yanlis olur !
ama artik kisa ve orta vadeli beklentiler yukseldi
90 gun kafein
189 gun smartiks
yatirimci kimligi olanlar icin fiyat turbulansina takilmadan 6-7 ay al at turunden bir hisse haline geldi diyebiliriz.
gorecegiz
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Hep karar alın arkadaş bir günde gerekli izinler alındı arz-ı şu fiyattan yapıyoruz deyin şu ana kadar Kafein di şimdi smartiks peki Kafein ne durumda peki İklimya ne oldu?Asla yatırım TAVSİYESİ değildir.
haber akışı hızlanacak gibi ... daha kafein sırada
y.t.d
Yarın vertu günü işallah bu gün millete sattırmak icin ellerinden geleni yaptılar ama bundan sonra yön yukarı
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın çift tavan cuma günü de 3. Ve 4. Tavan hadi hayılı olsun inşallah
Bu gün ben de biraz alış yaptım. Haber akışları kağıda bir ivme katıyor bir de gerçekleşeceği netleşirse o zaman geçmişin acısı çıkar bu hissede.
2 yıldır teknik taktik ile adamların elini okuya okuya bu senedin alimi olduk şansa kalsaydık 3 üstü maliyet ile heykel vaziyetinde kalırdık forumdaş :) 2,50 asıl 2,54 günlük 21 günlük hareketli ortalama direnci geçilmeli sonrasında geçerse eğer benc satış gekebilir 2,64 asıl son direnç üstü 2,82 .
Ytd.Değildir.
Vertu çok lanet bir kapıtmış ikinci alışım bu kağıdı ama aldığım güne pişmanım.biran önce bir yolunu bulsam daha arkama bakmam