Benim arabanın içi kamusal alanmı ki, sigara içmem yasak.?
Koy sokağın başına bi zabıta, kafasında takke olmayanlara da ceza kes.
http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz...rarlidir_.html
Printable View
Benim arabanın içi kamusal alanmı ki, sigara içmem yasak.?
Koy sokağın başına bi zabıta, kafasında takke olmayanlara da ceza kes.
http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz...rarlidir_.html
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Imzanizdan bunu kaldirirsaniz yazılarınızı mobilde ariel ve normal puntoda görünmesini sağlarsiniz.
Gözlerimize yazık oluyor.
Borsa niye agresif yukseldi, ozellikle bankalar.
Hic takip edemedim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd ile kanka olmusuz..
Syg,
şu an en büyük soru fed faiz indirimini nereye kadar devam edecek.gerçekten genişlmeye mi dönüyor yoksa geçiçi bir ayarmı yaptı.
5.6559 vurdu çekti.
İran/Ruhani: ABD, görüşme karşılığında İran'a yönelik tüm yaptırımları kaldırmayı teklif etti
Borsa rakamı mi yanlis doviz rakami mi yoksa her ikisi de mi? YTD
Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. Annemizden miras kalan bir evimiz var. Ama ev mirasçılara pay edilemedi. Dava devam ediyor ve (8 yıl) aynı muhitten ev alınca belediye bana bu eve ait borç çıkardı. Bu borcu benden alabilir mi?
Türk Telekom, dün abonelerine yaşattığı hizmet kesintisi nedeniyle #Turktelekompismanlıktır hashtag'iyle Twitter'da trend olmuştu. GSM operatörü müşterilere özür mahiyetinde 10 GB internet hediye etmesiyle #AdamsınTelekom hastag'iyle Twitter'da yeniden trend oldu.
https://i.resimyukle.xyz/OcVPcN.jpeg
Sizce bu normali midir..
Gıcır gıcır olmasının yanında seri nosu da sıralı?
Bankalar ucmus vallahi. Anlam veremedim. Zaten bir suredir veremiyorum
Miras payınız oranında emlak vergi borcunuz çıkar ve ödemeniz gerekir, tapuda intikal yaptırmamış veya yaptıramamış olsanız bile.
Hemen yeni emisyon gibi algılamayın !!??[emoji4]
Eskimiş, yıranmış banknotların yenilenmesine denk gelmişsiniz [emoji4]
İstanbul veya Ankara da kemik tümörü konusunda tavsiye edebileceğiniz bir ortopedist varsa özelden de yazabilirsiniz. MR ve röntgen bulgularını değişik yorumlayan 3 uzman dr. dan sonra bu konuda isim yapmış uzman arıyoruz.
Bist100 105K seviyesi uzerinde hem de haftalik bir kapanisi 11 Mia hacim ile yapmis...
Bu demektir ki haftaliktaki TOBO calisiyor, hedefimiz 120-125K araligidir...
Uzunca bir zamandir paranin adresi Bist, barbunun adresi benim gibi yaslilar icin firin, sizin gibi gencler icin ise tavadir..:) diyordum..
Syg,
Bu hedef tutabilir. Bugun bu mesaj verildi. Para faizden cikip biste giriyor. Dolar beklemeye devam edecek gibi duruyor bir sure daha.
Ozellikle garan ile akbanki fena almis herifler. 10 uzerinde garan iyidir.
ABD endekslerinde yuzde 10 dusus bekleyen cok gorus okudum. Suriye harekati masada. Iran olayi halen sicak. Ben bu yukselisi gecen 106 dan donen yukselise benzettim. Endeks dolar bazinda yuzde 50 yapti. 2 sente dayandi. Fakat trend is my friend yani bu yukselis devam ederse de sasirmamak lazim. Hacim olayi farkli. Yaniltici olabiliyor. Iki kurumdan karsilikli algo robotlari islem yapabiliyor. Bir de tam gun kesintisiz islem geliyor. Yine de 99 a dayanan dolar endeksinde saglam duruyor TL. Onumuzdeki hafta izleyip gormek lazim.106 endeksten cikis olursa para dovize girer mi? YTD
Ant bey konu uzmani degilimde
Belki de dovizi bi turlu bozduramiyoz borsaya girsinde ordan dogru parayi alip tuyelim diyoda olabilir yabanci
Tabi film anca bitince anlasilir o isler
Bugunku ziplayarak yukselis icin bi sebep var mi? Gorulmuyo
Daha endeks yukselir mi? Bilinmiyo...
Cok parametreli bir denklem.
Bugun alan niye aldi satan niye satti
Aliciyla satici ayni kisi mi? Yani hacim mi yaratildi? Eger oyleyse daha pahalandi bundan sonraki satis zorlasti.
Cok karmasik isler
Ama tabi
Show must go on
Yatirim tavsiyesi niteligi tasimaz
Sayın Ressam, kemik konusunda tanıdığım en iyi doktor Melih Boyacıoğlu.
30 yıl önce, diğer doktorların sorumluluk almak istemediği zor bir ameliyatı o yaparak beni sakat kalmaktan kurtarmıştı.
Ama MR yorumlama konusunda nasıldır bilemiyorum.
Hem yetenekli hem de tecrübeli biri.
MR deneyimi de illa ki vardır.
dolarda yükseliş beklerken borsada ralli oldu. hep ters köşe hep ters köşe.
çoğunluğun olduğu yerin tersine pozisyon almak en doğrusu sanırım.
Valla bugun cok dikkatli izledim
Bana hic guven vermedi
Soyle ki artik cok detaya girmeden ustun koru fikrim
Yabanci baglantili bi kagit diyelim pat sabahtan yukardan acti ve oyle gitti ya
Yani bana o is. Kurma geldi
Haa bundan sonrada hareketten para kazanilirmi kazanilir herhalde ama dikkat lazim
Herkesin dusunmedigi ve hareket etmedigi tarzda bence
Yatirim tavsiyesi degil
Not
Zaten boyle junk hareketler zimbabwe borsasi gibi oluyosa fazla heveslenmeme lazim :-)
Valla abi bizimkisi teorisyenlik yada hayalgucuyle karışık öngörü. Netice yok yani hatice var
Ama esas gözüken
Yabancının dini imanı para ya. Yani aşağılama için değil . Her daim öyleydi. O gene bakma sen kurtarır da paçasını. Diğerlerine de Allah yardimci olsun inşallah diyelim
O abi de kemik konusunu hastanede pratisyenle çözsün en sağlam. Prof mrof bunlar bi havalarda bi teşhis kor sana. Ölmek istersin :-)
Ben öyle yapiyom da. Ssk Okmeydanı hastanede . o stajyerler her biri eşsiz Dr. lar ya...
Güzel, dolar iyice soğutuldu. Bıktırıldı millet.
Borsada ralli falan, tüm dikkatler oraya çekiliyor, hedefler pompalanır yakında 150 binler rekorlar falan..
Ben usul usul borsa portföyünü boşaltmaktayım dolarları toplamaktayım.
Hep biraz aceleci davranıyorum ama olsun.
Buralar bence alınabilir seviyeler, şöyle bir on kuruş daha inse daha çekici olurdu ama kademeli alıma uygun.
Yılsonuna kadar bekleyelim bakalım neler olacak.
Öyle görünüyor ,mevduat cazip değil,altın yükselmiş şimdi düşüşte,döviz düşüyor
bist göz kamaştırıyor gel bana der gibi.Her zamanki gibi yine kasa mı kazanacak,
yine tepelerden millete mi yıkacaklar göreceğiz,bu filmi biz izlemiştik deriz herhalde.
zaman gösterecek,
Bu gün borsadan çıktım.Salı günü döviz veya altın alacağım.Borsanın hareketlerine anlam veremiyorum,anlamadığım şeyden korkarım.Biraz bekleyip seyredeceğim.ytd
Daha borsada hareketin başındayız...USD bazlı bakın...Gidecek çok uzuuuuunnn bir yolu olabilir...
Evet senin çalıştığın banka 1 e 10 marj var hem içindesin sat Ereğli Tüpraş onu al niye yapmıyorsun 🤪🤪🤪
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.