Çok merak ediyorum ne acelesi var?
Printable View
Çok merak ediyorum ne acelesi var?
Pasta atabilen var mı arkadaşlar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar benim bildiğim A1 Capital bir hisseye giriyorsa buralarda bırakmaz eğer ki niyet suysa hacim yapıp A sınıfı hisse yapıp tabi bu arada baya yukarıya çekip hisseye ilgi toplayıp oradan yeni kişilere devredebilir ama bu dediklerim olmayabilir de, inşallah uzun vade duracak milyoncu yeni bir abi gelmistirde süpürür su ortada dolanan azıcık lotlari da.
Ikinci seans disarida oldugum icin izleyemedim.
Su an actim baktim burada en az 3-4 sayfa yazi bulacagimi dusunurken hayal kirikligina ugradim. :)
Annadigim o ki iyi temizlik yapmis adam, kimsede mal birakmamis.
Gitmesi de bundan sanirim.
Cevahirimizin yolu acik olsun.
Syg,
ben de 100 lota yakın verdim bugün. düşerse geri alıyorum :) ama beklediğimden çok gitti.
Gerçekten küçük yatırımcıyı dökmek bu kadar kolay oluyor. Bize bu işin hamalligi kalıyor. Bir sene tut kağıdı bir gün yüzde 20 yapsın hemen kaşıntı tutsun.
Sayın Dudu bu A1 kapital hakkında bir yorumunuz varmı huyunu suyunu bilir misiniz.
1310 lotumun hepsi duruyor, sabretmeyi şimdilik başardım..
Anlaşılan aramızdan bazı arkadaşlar ayrılmış, inşallah onlarda gittikleri hisselerde muradlarına kavuşurlar.
Birisi mal istiyor ve ortada dolaşan lotları topluyor.
İsteği kısa vadeli mi, yoksa uzun vadeli mi henüz belli değil.
Temkinli iyimserlik içindeyim .
Batuhan
Ne A1 ile ne de kim oldugu ile ilgileniyorum.
Zerre kadar da merak etmiyorum.
Ben aldigim sirkete guveniyorum.
Islerini takip ediyorum.
Bilgi almaya calisiyorum.
Bugun A1 girer yarin Z2 obur gun bir baskasi.
Benim yatirim kararimi degistirmez.
Syg,
Ben A1’den sattım mesela bugün. Aracı kuruma takılmak yanıltır. Dudu hocama katılıyorum
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bende aldıklarımı hala daha satmadım, duruyor hepsı ,fılmın sonunu seyretmeden, sınema salonundan çıkmam :)
44,86 eşleşme neler oluyor bu agresiflik nedir acaba acaba acaba bekleyen görecek sadece.
Satışa konan tüm lotlar, ıtına ıle toplanıyor ,yarım saatte ışlem mıktarı 2873 lot oldu :)
Sayın tabu nun kararlılığı, bilgisi ve bu şirkete inanci bir çoğumuz dan fazla, bu gayet net, daha fazla lot almak isterdim ama tahtanin sığlığı elimi kolumu bağladı biraz, arkadaşlarım cevremdeki ufak ufak satiyorlar bana da sat diyorlar ama satmiycam, dün en son 37 lerden bir 40 lot daha almıştım ondan sonra patron çıldırdı mal kaptırmamak için ;0) şaka tabi, uğurlu geldi sanki son alimim, herkese bol kazançlar...
kararlılık inanç ve inat yanında tecrübe diyebiliriz bilgi konusunda ise doğrumu değilmi çok çok ilerleyen zamanlarda anlayabileceğim bunu, kendi adıma bir kaç yıl diyorum ben buna. ayrıca bu şirketin buradaki ortaklarının tamamına yakını bilgileri ve inançları çerçevesinde buradalar bazı arkadaşlar bilgi konusunda benden daha iyiler ama onlar sanırım benim kadar inanmıyorlar.
10 gün önce yüklü alım yapacak bir arkadaşım 35 yerine 34 ü beklemesi sonucu kaçırdı şöyle bir hisse için bir lira yukardan başlamak alıma nekadar farkedebilir ki şimdi bakıyor öyle inanmak güvenmek çok farklı duygular ve bu borsa insanların güvenlerini öyle bir yok ediyorki güvenmesi gerekene güvenemiyor işte bu ayrımı iyi yapamayınca insan olmuyor o yüzden yukarda yazdım bu şirket rıza kutlu ışık şirketi değil deposu bilgi dolu ve bilgi ile yoluna devam eden bi şirket öyle birisi yarın milyar dolar dökse ortaya rakip olucam diye olmaz bu iş o yüzden bu şirketin fksına pd dd sine bakmadan bilgi deposundaki sınırsız bilgi ve tecrübesini nerelerde hangi hacimlerde kullanabilir potansiyeli nedir bunun hayalini bi görmek gerek. bu hisse haftaya 32 yede inse fikrim değişmeyecek a1 isterse aldıklarının tamamını çizerek aşağı doğru satsın ben aynı noktada olucam.
Bizim de bir abimiz 10.000 lot ile giriş yapmak istedi ama bir anda almak istedi bu da tahta sığ olduğu için giremedi ve bir anda da girersem tahtanın kimyasını ve spegin huzurunu bozarim diye vazgeçti. Ben de artık tabu gibi yatırım yaptığım şirketlere daha çok gelecek değer analizi yaparak uzun vadeli giriyorum. Burada faktörler şirketin temelinin sağlamlığı, dünya ve Türkiye konjekturu, is sıkıntısının olmaması ve önündeki yıllardaki pastanın büyüklüğü, yatırım kararimdaki etkenler.
Sabreden kazandı
Sizin adınıza üzüldüm, sanırım biraz da nasip kısmet ten öte yol yok. Sizinkine benzer bir yatırımı da ben pkart ta yaptım, şirket 17 yıldır bir şey kazandirnamis fakat sahibi olan gemalto komple dünya savunma devlerinden biri olan thales e satıldı devri an meselesi, thales in bu firmaya katacağı ve yapması muhtemel vizyoner atılımlar için pozisyonumu aldım ve bekliyorum, umarım iyi olur ama tabi her şeyden önemlisi nasip kısmet...
44 üstü iyi fiyat A1 den artık zor alıs gelmesi toplayıp goturmek , İlerde ki alıcıyı bulana kadardır. Fonlar, kurumlar, Yıldız pazarlar hayalleri şuan için boş hayaller
A1 CAPİTAL böyle sığ bir tahtada 25 bin malı niye alır . Satayım dese iyi bir haber ya da iyi bir bilanço gelmeden bu fiyatlardan satamaz.
Çünkü kademelerde o kadar alıcı bulamaz .
Peki bu poltk illa yükselecek demek mi. Tabi ki hayır.
Bakın Gsdho da yabancılar o kadar mal aldılar. 1.13 gören hisse 85 kuruşa düştü.
Yani biri alıyor diye hisse illa yükselmez.
Önemli olan o tahtaya alıcıları çekecek gelismeler olmasıdır
47 den benden alan hayrını görsün.Allah bereket versin.
telefonum arızalandı hiçbir veriye ulaşamıyorum arkadaşlar nedir hissede son durum.
45,40 alısta 45,68 satista
Ben 10 bin lot sattım , 20 bin kot daha var satamadım. 45-46 almak istiyen varsa satacagım tabi Vakbnk bedava ona gececegim
Aylık takas değişiminde A1 CAPİTAL 52 bin almış , Piramit 16 bin satmış görünüyor.
Bunun bir sonucu olmalı değil mi.
Bana 46 dan yeni alım yaptırdılar ya helal olsun.
Bu gün veren kim acaba pasta atabilecek var mı