E nihayet...
Printable View
[IMG]https://i.hizliresim.com/lQg3Wg.png[/IMG]
Grafik 5 dk olunca işide 5 dk bitirmen lazım..
134.100 200 günlük hareketli ortalama. En azından oraya kadar almalı
Garan ve THYAO biraz da agresif olsa iyi olacak.
pegasus çok güzel olgunlaştı, hatırı sayılır miktarda doldum.
668 : *Pelosi: Temsilciler Meclisi Trump'ın azli için taslak hazırlayacak
675 : *Pelosi: Trump yetkilerini kişisel çıkarı için kullandı
TTKOM a ne oldu be ya.
TTKOM 5 dk 6.95 den 7.40 a gitti
Buradan birde paraları leylaya bas bas yaparsa..
Hisse senetleri hiç gitmedi. Hatta endeks 109 u astı THYAO 13.80 altına geldi.
Bu durum hosuma gitmedi ve bütün longları kapattım.
ben viop 133.750 geçemedi diye gördüğüme göre direnç 133.750__ 134.075
DOW a bastılar...Paraları
PGSUS EREGL THYAO ve 133.600 den ALL TOGETHER SHORT
Biraz daha sabredeceğim, endeks düşerken bence hiç etkilenmeyecek... düşük betalı hisse, hatta her zamanki gibi ters hareketini de yapacak bence... endeks short burada long olunursa yayılmadanda yararlanılıp teminat ta iyi kullanılmış olur...
Azıcık daha durucam...
Gönlünüze göre olur umarım...
Türk telekomda ne olmuş öyle ya...
Fikri olan var mı ???
Bugün giremedim oyuna bir türlü, havayolu denedim kendimce sebeplerle onu da birazdan kapatırmıyım bilemedim...
Aradan girince çarpıyor, bazen flat iyidir..
Emeği geçen herkese teşekkürler, iyi akşamlar...
Hadi short giren kazanamaz da longculara niye kazandırmıyor..132175 önemli seviye ve long demiştim ama hal güçlü şekilde tutunmadıMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben shortlarımı artırdım. Neden derseniz
Endeks 3 kez zorlayıp anca gectiği 108.840 üzerinde tutunmakta zorlanıyor
Üstelik Garan Vakbn Halkb ve THYAO direnclerini gecmiş ve önleri acıkken
Sanki bana tuzak gibi geldi.
Bu yüzden geceye short giriyorum.
108.840 asıldıktan sonra sürükleyip gitmeliydi.
FDOW a çaktılar yine akşam akşam...Ama bizimki ayrıştı gibi bu haftalık...
Karanlikta bir guzel verdiler endekse. Ttkom cok sacma hareket etti bugun. Shortlar umarim is yapar. Endeks yine 108.850 uzerinde kapatamadi. Ustelik gectikten sonra altina dustu. Yarin bu shortlardan para kazanmak lazim.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/JqhGiJ6q/
vakti zamanında attığım grafik..destek direnç bölgeleri..
ve direnç bölgesinin çok güçlü olduğunu desteğin ise güçlü olmadığınıa altlara sarkmalar yapabileceğini atmıştım....
destek bölgesi ihlal edilse de altında 130750 seviyesi gerekli hacimle hala güçlü..
https://www.tradingview.com/x/TuSoNuIf/
ne dedik direnç seviyeleri güçlü...oluşan kısa süreli long pozlar buraya kadar takiple tutulup satılıp shorta dönülmesi çok mantıklı hareket ve yanlış değil...
bu grafikte 134000 üstüne atmadan ve 134400 e kadar kalıcılık sağlanmadan gerçekten tutunabileceiğini düşünmeyin..denedi kaçdefa olmadı...
ALANLAR TDS DEĞERLERİ ORTALAMASINI GÖSTEREN ALANLAR..!!!
ema377 değeri yükseliş trendlerini 5 dakikalıkta fiyat kırıdığında çok iyi gösterir...
turuncu çizgi takip ve hala PALA yüzünden ben emin olamıyorum ..
ama kısalarda al sat iyi para bırakıyor hafta içi işlemlerde pala..
Bir gün daha bitti.. Herkese iyi akşamlar FLAT eve... Karanlık oda da gene karanlık şeyler oldu...
https://www.tradingview.com/x/TuSoNuIf/
yani pala bilerek yapıyor resmen 134400 134000 bandına oturtmuyor..ben pozumu hala shorttta yana kullanıyorum ...saygılar
Hocam sen neden hic bir gun sonraya hic poz tasimiyorsun
https://www.tradingview.com/x/1dDHiokA/
5 dakikalık grafiğe göre uyarlanmış momentum 89 ema 377 kesişimi..şuan 0 naoktası da dahil sat vermek üzere..
134 üzerinde kalıcılık sağlayamayan fiyatta momentum resmen çığırmış desteklemiyorum diye..
ve mom 1,5 değerinden dönmüş....
aşağı kesisşimler güzel tren başlangıçlarını ifade eder hele ki bu periyotta kısa da bir uyumsuzluk ema ile onaylanırsa ki yakınız bu duruma alayına short..çünkü direnç bölgesi dönüşleri hep böyle oldu...
https://www.tradingview.com/x/QJkjUQNQ/
bu grafik fiyta değil sadece CCİ Grafiği...
ciddiye alıp kale alan dikkate alan oluyor mu bilmiyorum ama vakti zamanında da CCİ endeks analiznde VOP 30 da burası için yaptığım analizde 139000 seviyesi çok önemli asıl ralli bundan sonra başlar demiştim ve o günden bu güne bu grafiği hiç ellemedim...buyrun size 5 dakikalık ta 610 uzantılı ağır kanlı cci tepkisi..nasıl da 139 dan dönmüş görünüz...
pala dalga geçiyor insanlara....
CCİ 139000 etkisi çok önemli ve şuan ondan geri dönmüş haldeyiz..
CCİ içnde ki ema seviyesine kadar CCİ GERİ dönmesini bekliyorum CCİ DA 0 noktası çok önemlidir ve denge sunar..ilk önce CCİ 40000 seviyelerine gelmesini beklerim...
bu da vobu ortlama 132175 üstü long dediğim olaya getiriryor...
pala dalga geçiyor herkesle...
134000 134400 bandı CCİ yı 139 bin üstünde mom la beraber orantılı taşır...PALA denen dürzü ne yaptı gene taşıyamadı...
Bunu cok begendim. Ben genelde basit dusunurum. Sadece hareketli ortalama kullaniyorum. Bu guzel bir calisma olmus. Ellerine saglik
sayı alenichev bende indikatörlerle ilgili çok iyi taktikler var ama inanın zamanım yok işlemlere...maalesef böyle oluyor hep..
kararınızı beğendim sizin ve daha önce de size dedim ilk verilen kararlar her zaman doğru...bunu buluyorsun ama çok fazla kağıda açılıyorsun ...çok dağılma..başarılar...ve bu indikatörü böyle kullanın..
saatlikte 38 uzantılı olarak kullanın tek başına ya da.. standart mom 38 ema kullanın 30 dakika altında en düşük ema değerinizde 89 olsun hatta deneyin ne mantıklı olyursa onu kullanın...buarada cci daha güvenilir..en azından fiyat hareketine göre hareket eder..saygılar
Short short’uz..
Hisse.net adına ilgi yöneticimiz bizi 3 gösterip 4 kapanış ihmalli mute ettiği beri aynen ivedi zırwasal bol cortlar ilk iki gün, dipsel çoğu çoğu kawurma acımasız o diplerden ve re-short dün bugün tepelerinden kârdayız hesabı da arttırarak in ek$ınız..
DowF’ zırwasal cortlarımıza ise ilaveler gün tepelerinden..
Selamlar, iyi trade’ler..
Sn Last Trader.... Nerelerdesiniz...