Portföyün %4.6'sı
Sadece bundan +%0.4 gelir gibi
Printable View
tcd... 1 aydan kısa zamandaa %+13,5 ... ben satış verdim..gerekirse ortalık biraz durulunca-belirginleşince daha yüksek fiyattan almaya razıyım.
abd görüşmesi... nedir ne değildir... bilebilmemiz -anlayabilmemiz zor.. zamanla anlaşılacak ortaya çıkacak sanırım
Bıst eksi artı yine eksi şuan kar satışları geliyor 104 altına geldi 103.500 yüzde 1 aşan eksi 105 lerden 105 leri bu seferde geçemez diyenlerin satışlarıyla
Abd görüşmeleri nötr gibi şuanlık belirgin birşey yok önümüzdeki günlerde belli olur açıklamalarla
Son olarak özellikle hisse fonlar günlük alım satım için mevduatçı normal yatırımcıya göre değil esasında hisse fonların en azından belkide 1 ay süreli alınıp satılması lazım 3 ve 6 ay gibi aşırı giriş ve çıkışlarda fonları .... ediyorlar
Çünkü hisse senedi ellerindekiler fonların o an satması mümkün olmayabilir ya da çok zararlı olabilir büyük borsa çöküşlerinde bunları çok gördük
Eskilerin meşhur bi sözü var paran tatlıysa şeker ye diye onun için bizim vatandaşımız borsada kaybediyor kaybetmeye mahkum, şirket ortağı yatırımcı gibi değilde sülün osman gibi tokatçı zihniyetle hareket ediyor bugün al yarın bi kaç gün sonra misliye sat parayı al uza mantığı burada da fon piyasasında da bunun yansımalarını görüyoruz
:bravo:
Bıst 105 106 yı bi geçse kimsede hisse kalmaz herhalde geçemiyor geçemiyor geçemez derken sonra 150- 200 binlerden geri verirler vatandaşa doları 6-7 aralığından verdikleri gibi
Bıstte hisse bazlı çok güzel hareketler oluyor, endeks 95 105 arası gidiyor gibi görünse de bunu yapabilen fonlarda iyi prim yapar
Çok ciddi olaylar olmadıkça endeksin çıkması gibi düzeltmesi düşmesi de normal sağlıklı
iki gündür süpriz yapan ACC yarında bir süpriz yapabilir :) Hem portföydeki RYGYO'dan hemde türev pozisyonlarından dolayı
dzt ve htt için ne yapalım üstadlar vedalaşalım mı acaba karar veremedim.
HTT & TUA arbitrajının bir benzeri hisse yoğun fonlar tarafında nasıl yapılabilir konusunda araştırma içerisindeyim. ACC benzeri bir fon daha olsa güzel trade yapabilmek mümkün gibi duruyor. :)
üstatlar likit fonlarda bu günkü sıtrateji nasıl olmalı? kvb mi ppf mi? yoksa kira sertifikası mı? ne dersiniz?
Yok degildir su ortamda. Gir cik yapiyoruz. Bir de miktar zaten bizlerde ortalama 100 bin civaridir. Benim portfoyun %20 si fonda. Nakitte duracagina fonda dursun.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kvb kısa vadeli bono anlamında mi
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir dönemin hisse yoğun fon yıldızı
Şu anda ne günlükte ne haftalıkta ve ne de aylıkta listeye bile giremiyor
Bugün listeyi kontrol edin adı bile geçmiyor
O fonda kalanlar büyük fırsatları kaçırdılar
Demekki herkes nereye sen tersine planı çok iyi işliyor
Alti, hisse ve fx. Jalani fon.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bist aksama arti kapatir
Hem de enaz 0.8 diyenler el kaldirsin bakayim...
tcd pörtfòyü endekse göre iyi durumda kapanışa kadar ciddi değişiklik olmazsa günü iyi kapatır.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.