https://i.imgyukle.com/2020/01/03/VYLVWY.png
Arkadaşın ekranı açmışken yatmadan önce şunu da koyayım. Kendi kodladığım bir sistem, en son 18,50'lerden al vermiş.
Printable View
https://i.imgyukle.com/2020/01/03/VYLVWY.png
Arkadaşın ekranı açmışken yatmadan önce şunu da koyayım. Kendi kodladığım bir sistem, en son 18,50'lerden al vermiş.
Agalarim hala anlamayanlar var.Borsada f/k ya göre fiyatlama yapılmıyor şu an.Hikayeye göre abartılı fiyatlamalar yapılıyor.Tipki 2010-2011 i yaşıyoruz.
Klmsn da bu hisselerden biri bana göre.
Bakın ne güzel silkeliyor Ağa .21.10-19.80 ,23-21,23:30-21.00 .Ne de güzel silkeliyor.
Tıpkı 11_13:50 arası yaptığı gibi.
Aylardır sabırla bekliyorum beklemeye devam.:halay:
Hatip ağa senin maliyet kaç. Bir de Enver çevik hisselerinde mi pozisyon alıyorsunuz hep..
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin -318, ortalama tahmin ise -286 puan oldu.
Foreks'in 44 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +451 puan olurken, en düşük beklenti -825 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 44 analistin 10'u pozitif, 34'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -318
Ortalama : -286
Maksimum : +461
Minimum : -825
Katılımcı: 44[(+10)(-)34]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(03/01/2020 - 09:24:46)
Esleşme görebilen varmı tşkler berekwtli kazanclar
Dün 200 bin üzeri açık vardı..bugün yerine koyarlar artık...al satcilar malı götürdü...
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklediğim 20.xx rakamlar geldi. Tekrar oyundayim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küfür et kardeş , sen ne kibar bir insansın böyle.
Forum yönetimi ve kuralları var.Sikayet edip Ayrica engelleyebilirsin.
Hatta senin gibi kibar birinin kendine uyuz demesi hiç hoş olmadı.
Bu foruma hisse ile ilgili bilgi belge trade yazarım.
Haddini bil!!!
20.xx ten alırım demişim. Rakam belirtmedim. Satarkende rakam belirtmedim.
Günaydın.Bana göre özellikle son 4-5 aydır borsanın en istikrarlı kağıdındayız.Spek bir hedef gösteriyor sonrasında kar satışlarına geçiyor.Neticede hedefe ulaşıyoruz.Bekle gör sistemini benimsedim.Sizlerede öneririm.
Ne varki son günlerde sayfamızda kağıdın durumunu ve beklentileri konuşmak yerine kişisel tartışmaların fazlalaştığını görüyor ve okuyorum.75'i deviren bir büyüğünüz olarak önerim birbirimizi kırmadan dökmeden kağıdı konuşalım.Selam sevgiler bol kazançlar hepinize.
Eyvallah..bence bunuda yazmayın. Sizin gibi hareket edemiyoruz.
Sizi tebrik ederim iyi al sat yapıyorsunuz..
Muhtemelen dün alanların canına okuyor. Sen misin bu hissede bu malı alan al sana bir günde % 10 zarar..adam tam bir kurt. Dün açığa sattı bugün öpüyor dunkuleri.
Dün alanlar ya yeni para girişi yapıp hisse alacak yada giyotin başı ne derse kaderlerine razı olacaklar..
Öyle demeyin . Kağıdın düzeltmesi açısından çok gerekli hareketler bunlar.
Hep yükselmesini bekleyen yatırımcıyı üzer.
psikolojiye oynar. Keşke şuradan satsaydim dedirtir.
Temeli çok güzel zaten 16 Ekim dönüşü bu kağıt çatır çatır yürümeye başladı.
Kocaman bir dikdörtgen bantta 2.5 ay gidip geldik. 23 zaten beklenen bir rakamdi. Orayı görüp aşağı verip kırmış oldu dikdörtgen bandin alti 20.44 dönüşü bence onay almaya gitti. Çıkışın sağlıklı olabilmesi için gerekliydi.
Boğa piyasadayiz çok normal. Birkaç tur daha 23.xx yapabiliriz. Ondan sonra yine yukarı
Aynı görüşteyim GRANDPRİX2002 kardeşim.
öldüm bittim derse 18,75 olmalı
Ek 23982
Bende ki görüntü bu;
20 altı olmaz olmaz diye bir şey yok ama, öyle yada böyle bu dikdörtgen kırıldı, 23,30 gördü. Asıl korkum 23,30 da fırsat vermeden flama dikseydi katliam olurdu.
Bütün dünya satış için haber kolluyordu bu iran olayı piyasaları sarstı takibimde olan 11 hisse var en az düşeni %2 den fazla, en çok düşen %7 eksi klima -%5
ilk parti alımımı yaptım hayırlısı bakalım
20,100 ortalama ile oldu 3000 lot
Bugün buraya yazıyorum ahtım olsunki bundan sonra her yukselisinde direnç ve destekleri izliyerek al sat yapacağım.
Ne rezillik dünden bugüne
%- 15..belanı versin..
bakalım oyun nasıl oynanır göreceğiz.
Bugün citiye 380 bin virman gitmiş. Muhtemelen dün satilanda bugün citiye giden lotlardir. İki günde OYAK iyi mal aldi bakalim yedireceklermi. Belkide dün ve bugün oyalı hedef aldılar. Pazartesi göreceğiz..
Bugünkü satışlar iyi bahane oldu tüm borsa için. Görünen oki satışlar yerli ve panik havası var.
Ulusal 30 hisselerinde değer kaybı %-3/4 ortalama iken diğer küçük ölceklilerde % -8/10 arasına çıkmış gözüküyor.
Dün 23 bugün 20.. Klmsn bu vallahi hiç şaşırtmıyor beni.. Bugün endeks saldı onu bahane etti ama endeks salmadan düşse yine şaşırmazdım..
Nereye gitmesini istiyorsa oraya götürüyor. Hisseyi maymun ettiler.
OYAK mal aldi onu kusturmadan gün yüzü göstermezler.
İyide zarar yazdilarki 400 bin lotcuk..bu tahtada çok kan ve gözyaşı göreceğiz.
Beklenti büyük olunca kavgasida mahalleyi sarıyor. Arada ky kaymasında ne halt yiyeceklerse yesinler.
İsteseler artı bile kapatırlar.
Neymiş piyasa bozuk vs..oda hikaye. Yükselen hisseler aynı piyasadan değil mi etkilenmiyor mu.
tahta sadece düzeltmesini yapıyor endeksi bahane edip biraz dökmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum ayrıca bugün satıcılar hiç iştahlı değil hacimsiz bir düşüş sergiliyor 75 gün önce 9.53 tü 1 yıl önce bu vakitlerde 4 lerdeydi bence fazla jaksızlık yapmamak lazım klmsna :)))
Kazanç konusunda Allah razı olsun..diyecek lafimiz yok.
Dönen dolaplar insanın canını sıkıyor. Dünkü gibi tepki verme ihtimaline binaen ekranı bırakamıyorum tepki verirse bende ilk tepkimi vereceğim..
2020 de en çok kaybedenlerdeyiz...kötü basladik. Bakalım finish nasıl olacak..
kapanışa iki saat var , bugün artı kapatır mı acaba?
Benimde demek istediğim buydu..fazla değil ayda bir kez...kat ve kat kazanç oluyor .
Alan satan kim.?
Yoksa acapitalden satış gösterip OYAK uzerinden gene kendilerimi aldılar. (200 bin açık vardı ve oyağin aldiğiyla a capitalin sattığı birbirine esitleniyor..deli deli sorular. )
Klimadan 5 bilinmeyenli denklem gibisin maşallah..
Değerli Paydaşlar;
Yaslanın arkanıza ve gelecek bilançolara odakların...
Bizim bu ali cengiz oyunlarının amacını anlamamız mümkün değil.
Finansal rasyolar biricik kriterimiz.
Hepimize bol kazançlar diliyorum:):)
Bir iki gün daha düşsün o zaman rasyolar kismi çöp olur. (Evet bilanço ile geldik ancak bu rakamlar başka bir şirketin hissesinde olmuş olsaydı en az 40 TL idi..ancak bu firma evvelden beri mimli olduğu için yatırımcı hep şüpheyle yaklaşıyor. Birde hisse hareketleri böyle abuk sabuk olunca tuz biber ekiyor. )ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün sonu benim tahminim % -10 ...
teknik bilanço vs vs..hepsi çöp.
Tek gerçek var hisseye dadanan birileri şirketle hareket ediyor ve tüm sorumluluk o kişiye verilmiş gibi.
Tadı kaçtı kağıdın.