Ustadim benimkiler tavsiye degil kisisel gorusumdur...fonlarin risk seviyesi oldugu gozonune alinmalidir. Bol kazanclar dilerim
Printable View
Sadicim tcd bugun 5 yapar gibi...
MPS, GMR öngörünüz nedir bugün için?
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Sadicim anlik ss cek allasen😀
tcdnin 2 geleceğini düşünmüyorum 0,6-0,8 arası gelebilir
western üstadım tte yine akıyo maşallah.
Simdiki dondurmalarin hic tadi yok
80 lerde panda diye bir marka vardi
Aman allahim ne yenirdi ne yenirdi...
Coluk cocuk bilmez o yillari😀
üsttadım, sadicimizin makamını lütfen tartışmaya açmayalım. kendisi her akşam oldukça da isabetli şipşaklarla son durumu bildiriyor. yeri geliyor bizler heyecanlı tahminler yapıyoruz ama o sürekli olarak sadicliğa yakışacak şekilde soğuk kanlı tahminler yapıyor. bu yüzden fonların efendisinin sadicliğine gücvenelim:)
Ons direnci kirdi...dolarin selale olmasi an meselesi...
Bist arti 2 ye dogru gidiyor...
Nerde o libya tezkeresi kotu etki yapar diyenler...😀😀😀😀
Daha once 3 ocaka dikkat cekmistim demi?
Yarin duzeltme yapacak gibi...umarim pala ortaya cikmaz...ya iste bunu sevmiyorum
Ne bist arti 1 yapsin ne duzeltme yapsin...agir agir ciksin yada agir agir dussun ama hisselerimiz arti kapatsin...
Hayrani ustadim is bize dusuyor.
Yarin cuma ve riskler mevcut.
Abdesti alalim hazirlikli olalim...syg
Gozde ve isdemiri allah bildigi gibi yapsin...
Fid de 1.5 yapar...banda sence bu kac yapar? Sifir felan mi?
Mustafa üstadın excele göre anlık (maşallah diyelim okurken lütfen)
Tcd 2.16
Fid 1.29
Gmr 1.45
Eid 1.38
Tkf 1.95
Mac 1.54
İşlem hacmi 10 milyarın üstüne atmış.
Hisseciler Kemerleri bağlayın ve koltukları dik konuma getirin.uçuşa geçiyoruzzzz..
Tcd 2.66
Fid 2
Hayirli olsun
Değerli arkadaşlar , döviz fonları hakkında neler düşünüyorsunuz? Yıllık döviz getirisinin 2 katı getiri sağlayan fonlar var. Stopaj %10 görüyorum. Yönetim ücreti %2 dolayında. Diğer fonlardan başka bir farkı varmı masraf olarak? Birde valörlü alışta fon 14.30 gibi alınıyor . Peki satarkende aynı saattemi yani 14.30 gibimi hesaba geçiyor. Teşekkür ederim.
Tcd metodu degisip be riski azaltip
Ben satmayacagim elbet ama bence yildizli gunler gitmistir!