https://www.haberler.com/2-ayda-yuzd...293162-haberi/
A1'in ipini çekmişler...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
https://www.haberler.com/2-ayda-yuzd...293162-haberi/
A1'in ipini çekmişler...
Yoksa bizim muratlı de onların ekipten olmasın.
Bugün Ekrem İmamoğlu ve Kartal belediye başkanı biraraya gelmişler, Aydos Ormanında proje ilan ediyorlar. Aydos Kent Ormanı diye.
Kartal 1000'lik planlardan sözeden yok. Adamlar ölü taklidi yapıyor. Sözde seçimden önce Kartal 1000'lik planları hazırdı ilçe belediyede. Hiç ses yok. Yorum da yok.
Üstte arkadaşlar paylaşmış. Şehircilik bakanı da Kartal'ı ziyaret etmiş. O da bir şey söylemiyor Kartal plan hakkında. O da ölü taklidi yapıyor.
Sanki böyle bir gündem yokmuş gibi davranıyorlar. Şaşırtıcı değilmi, ilginç ötesi bir durum. Hem bakan hem İBB başkanı ilçeyi ziyaret ediyor. Ama imardan hala bir haber yok. İlginç.
Belki de böyle bir yer yoktur. Biz hayalimizde canlandırıyoruzdur.
Deprem gerçegi var deniyor ama icraatda 7 yilda ibb den besbinlik cikmaž 15 aydada hazir denilen binlikler cikmaz. Herkes tribüne oynuyor ytd
Arkadaşlar
1.kentsel dönüşüm bakanlıkla ilgilidir
2.1000 Luk imar ilçe belediyesine ilgilidir
Bende bu hisse yok eczyt.dolaysiyla takibimdeddir.
Burada kentsel dönüşüm ve imar planı içiçe geçmiş durumda. Örn. İstmarin DAP imar izni belediyeden değil Şehircilik bkanlığından çıktı. Benim bildiğim bu imar planı kentsel dönüşüm dikkaete alınarak yapılıyor.
GUPPON ARAZİ yedirmezler öyle goley goley,
Ama yavaş yavaş almaya devam.Resme her bakışımda gaza geliyom.
Bakalım, ya fırtınada sağlam liman olacak,Yada dikenleri ...kaçacak.
https://i.hizliresim.com/cBafCm.png
A 31 ciler neredesiniz.Şerefsizler.
Bugün, borsaya yeni girmiş bir arkadaşıma 43 lerden biraz aldırdım. İkinci bir arkadaşım da tesadüf kağıt sordu. 1000 kadar alırım dedi. Akşam kağıdın arttığını görünce sordum; alamamış. Yarın alacağım dedi. İmar haberi gelmeden kağıt bitecek. Kağıdı frenlemeye çalışanın işi zor gözüküyor. Seyirci durumuna düşebilirler. Yatırım tavsiyesi değildir.
6 ay önce arabasını satanın değeri bile 2 katına çıkmış, bizim üzeri çarşaflanmış tarla hala 5 yıl önce ki değerinde gizleniyor. Elbet birileri farkına varıyordur, nereye kadar gizleyebilirler. Millet batık şirketlere 3-4 katı değer üzerinden para sokuyor çılğınca umarım patronun elinde kalan malı patlatır geçer birileri yatırımcının ahı yerde kalmaz böylece.
Amacı mal satmak değil ki, istese tavana yazar gelene verir. Hala altlara mal yığıyor baskılamak için. Yuhh yaa. Bu kadar mı önemli bu tahtanın yükselmemesi....
Düşen kredi oranları ve dağıtılan paralar ile dahi son 2 haftada emlak fiyatları %15-20 değerlenmiş. Bunlar neyin kafasını yaşıyorda hala baskılama telaşında anlamak mümkün değil.
Imar dan bağımsız bunun yeni denge noktası bu ortamda 75 tl civarı olması lazım dolar kuruyla orantılı olarak. O fiyatta bile eskiler için bir anlamı olmayacak.
Tahtayı yöneten bu yav*ağa demişler, "öleceğini bilsen kaleyi savun verme kimseye, zararın benim zararım bas sürekli"
Alan kendisi değilse, cayır cayır mal döküyor, zararına....
Mutlu Akü gitti boş araziyi alan şahsiyetler yıllardır yatırımcılarına kan kusturuyorlar.
Bu iş daha çok su götürür.Eski bir TURGG
tecrübelisi olarak düşüncelerim.
YTD
Tekrar aranıza katıldık tüm paydaşlara selamlar...
Sabah birşeyler farklı zannettim. Kesinlikle yine kendinden kendine işlem yaptı bu. Bu tahtaya ciddi alım yapacak gerçek yatırımcı niye uğramaz? Tehdit mi ediliyorlar acaba. Batak şirketlere para gömen babalar buraya niye dalmaz? Gerçekten çok garip.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=236562
Küçük yatırımcılar olarak yıllardır neden bekletildi sorusunun cevabını ararken bakın ne çıktı karşımıza, bizim planlarda işin içinde olabilir mi?
Tahtada ki malum aracı kurumda ceza aldı artık hayırlısı olsun.
Akşam okumuştum bu haberi. Bizim bölgenin adı geçmiyor ama eminim ki müfettiş raporlarında vardır. Yıllardır yazıyoruz burada, gerek İBB, gerekse Kartal belediyesi bu arazi rantında uzlaşamadılar. Para çok büyük, paylaşması zor. Az önce yazdım, bu tahtanın yükselmemesi niye bu kadar önemli? diye, cevap bana kalırsa kimseye yedirmemek... Bize yedirecekleri de muamma...
Yine aynı senaryo VARYEMEZ amca ve şurekası varken bize mama yedirmezler.Sabreden Derviş muradına ermiş derler yada bekleye bekleye g......miş
Ne yapmaya calisiyorsun..
Bu sefer tamamdir demek istiyorum..
Başları döndü cep to cep ten. :)
Çevir kazı yanmasın🎃🎃
Kitleyin TAVAN’a hiç olmazsa biz gariban küçük yatırımcıları sevindirin 23 Nisan çoçukları gibi😁😁😁🌈🌈
Uğurlu geldim🤣🤣🤣
Başla artık tavan serisine yeter...ytd
Daha çok 23 nisanlar göreceğiz inşallah. Piyasa değeri 350 mly.
Azmine hayranım spek... Bas bas durma
Akşam pazarını çok seviyor çaylak spek de, artık millet öğrendi huyunu suyunu yemiyor, hergün aynı terane.
Perşembe'lerin bu tahtada ayrı bir uğuru var. Ya da bizim spekin önemli bir günü...
Artmasının sebebi neydi arkadaşlar