Muslimden bilinc mi bekleyecez?
Taşa taş atar yere kapanır uyduruk küplerin çevresinde döner..
Bunda mantık arayacaz he..
Printable View
Muslimden bilinc mi bekleyecez?
Taşa taş atar yere kapanır uyduruk küplerin çevresinde döner..
Bunda mantık arayacaz he..
Bakan koca : Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan veya dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır, 3’ü Umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım.
Çok şükür Avrupa’ya göre çok iyi gidiyoruz coronada.
Bugün rakam yükseldi ama hala çok düşük sayılırız.
Malûm faşizm bu başlıkta kol geziyor, rahatça seksüel temasa bilem bile izin yok.:kahkah:
Yarın unutturman da Ayhan beye, bu Sunsunhemidir neyse, onu bir soralım.:yes:
Başımızda Corona vakası varkene, bir de hortlaklarlan uğraşmayalım.:he:
Vampirin ilâcı belli sarmısak, Coronanin ilâcı da belli rakı, emme hortlagın ilâcı yok!:kahkah:
https://i.hizliresim.com/whZx6r.jpg
Arkadaşlar lütfen ben aylardır uyarımı yapıyorum, ilacımızı almayı ihmal etmeyelim, geberirseniz valla üzülmem.:dvr:
Kitapsız gitti, hortlak gitti, konu da bitti, ben başka mecralara akayım bari.:oleyo:
https://mobile.twitter.com/oralihicd...45759479394309
Cemaatle namaz kılmama fetvası tutmayacak gibi .
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, halkın büyük bir kısmında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) görüleceğini söyledi.
Sanıyorum biz de nasıl enfekte olmam konusundan çok enfekte olursam nasıl yenerim konusunu iyice düşünmemiz lazım.
Sigarayı azaltmak olabilir.
Spora başlamak olabilir .
Beslenme çok önemli.
Diyet yapmamak olabilir.
Stres kaynaklarını azaltmak .
Aklınıza gelenleri yazın arkadaşlar. Enfekte olmaya nasıl hazırlanabiliriz?
https://i.hizliresim.com/tk8As7.jpg
Hangi ... girdiğini, bilirsiniz herhalde!
Spor salonu yerine şehir dışına çıkıp yürüyüş yapabilirsiniz. Kondüsyonunuz zayıfsa ağır spor yapmayın.
Beslenme konusunda buharda pişirme yöntemlerine bir göz atın. Çoğu insan sağlıklı besin peşinde koşuyor ama bulduğu yahut bulabildiği besini pişirirken rezil ediyor. Organik (? ) gıdaların dahi pişirme yönetiminden dolayı hiçbir esprisi kalmıyor.
Diyet yapmamak derken , bulduğunuzu yemek değil. Cips, tatlı gibi şeyleri tabiki yemeyin ama bulgur pilavını da az yiyeceğim diye kasmayın. Sağlık besinlerde sınır koymayın. İlle tatlı yiyeceksiniz şerbetsiz tatlılar yiyin .
Stres kaynakları kişiye özeldir. Gazanız mübarek olsun. Sosyal medyada herkesi kafaya takmayın yeter .
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan, koronavirüsün nedenini evlilik dışı ilişki ve eşcinselliğe bağladı. ( Kaynak : Birgün )
Olmaz mı abi :)
Daha önce bahsettim mi bilmem Louis Pasteur , sudan sonra en sağlıklı içeceğin şarap olduğunu söyler. Erkekler için günde 2 kadeh, kadınlar 1 kadeh .
Dini olarak uygun bulmayan arkadaşlara da şırayı tavsiye ederim . Şarabın alkolsüz hali . Mevsim dışı olarak kuru üzümden de yapılır. Osmanlı da kışın boza yazın şıra içilirdi.
Ben çiçekten, böcekten, güllerden bahsederken, yine bu nazlanmaya başladı.:oleyo:
Beyler konularimizla alakasız ama dolar 6.43 :) o dereceye geldik artık galiba konu dışına cika çıka...
Cds patladi 500 u gecti
Pardon konumuzla alakasiz
https://streamable.com/am2no
https://eksisozluk.com/camiye-gitmey...6440?a=popular
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dr. Fahrettin Koca
@drfahrettinkoca
·
6h
TESPİT EDİLEN HER VAKA TOPLUM İÇİN RİSK OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR. Her yeni tanı üzücü fakat sizin için bir güvencedir. Salgınlarda olaylar panikle kontrolden çıkar. Tedbir ve panik, birbirinin zıttıdır. Tedbirleri SIKI tutalım. Virüsle temas ihtimalini SIFIRLAYALIM.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bu akşam yaptığı Ulusal Sesleniş konuşmasında, doktor, iş veya alışveriş gibi zaruri ihtiyaçlar hariç vatandaşların dışarı çıkmasının yasaklandığını açıkladı.
İçinde bulunduğumuz ve eni boyu hakkında bilgi sahibi olmadığımız (Genelde kriz bitince anlaşılır bu büyüklükler ve sureler) ekonomik ve hatta sosyal krizlerde yatırımcı bir şeyler kaçırmayayim telaşıyla sonradan pişman olacağı tercihlerde bulunur. Hemen ilk yesillenmede sıkça karşılaştığı düzeltmeler gibi kriz geçti zanneder.
Dibi tepeyi çok şanslı olanlarla bu başlığa zaman zaman gelip nanik yapmalarina alistiklarimiz dışında bulan yoktur...
Bu yurttan kaçmaya çalışanlara herkes sövüyor ama birde diğer yandan düşünsek?
Sende virüs yok ama orada 1000 kişiden 2 kişide olsa ne olacak? Adı üstünde karantina. Karantina böyle mi yapılır yoksa herkesin birbirinden ayrı izole edildiği ortamda mı? Resmen onca insanı bi binaya sıkıştırıp ne haliniz varsa görün demek ne kadar mantıklı?
Ha derseniz ki böyle bir ortamda umreye mi gidilir çeksinler cezasını, bu da onların sorunu. Ama karantinanın bu şekilde olması hiç hoş değil bana göre..
Yarın bindiğiniz otobüs durdurulup 1 kişide 40 derece ateş var diye hepinizi bir binaya tıksalar ne yaparsınız merak ediyorum.
Bu virus temasla geciyor, kimseyle tokalasma, sarilma, dokundugun her nokta her an aklinda olsun, eve geldiginde ellerini cok iyi yika.
Nasil bulasacak.?
Herkes kendi onlemini alacak.
Paranoya yapmaya gerek yok cunku fayda saglamiyor.
Aracı kurumdan şimdi aldığım SMS e göre BİST'te 13 Martta uygulanmaya başlanan aşağı ve yukarı yönlü % 5 kesiciyi yukarı yönlü kaldırmış...Aşağı yönlü % 5 devre kesici oranı ve % 10 taban ve tavan uygulamasına devam edilecek.
Beyler harika yapmış eleman kesin dinleyin