Bilançoyu yarın seans içinde at bari, Bir adım at yatırımcıya karşı olumlu.. bak bu gdis gidiş değil..
Printable View
Bilançoyu yarın seans içinde at bari, Bir adım at yatırımcıya karşı olumlu.. bak bu gdis gidiş değil..
https://i.hizliresim.com/kwceebl.jpg Toplam 15 ayda geldiği nokta ! Bu noktaya da nerdeyse batak noktadan tarihi projeler ve karlar ürettiği dönemde gelmişler.. Şe.refsizlikten başka bir şey değil !"yatırım tavsiyesi değildir"
Bu A1 Capital'in aracılık lisansını iptal etmeyen Spk'nın da ta .....
Adamlar resmen suni fiyat oluşumu ve piyasa bozucu faaliyetlerin odağı olmuş.
Bedelli ile kasayı doldurdun. Cari dönem kar nedeni ile ciddi para girişi var.devam eden projelerin maliyetleri düşük, hasılattan yüksek. Bu kadar yüksek nakit ne yapacaksın? Ya geri alım yap, yada güven tesisi edici bir kap at. Yada temettü ver..bak çık deki; şirketimiz hızla büyüyor, artan konut ihtiyqcini karşılayabilecek ender kurumlardaki. Yatırımcılar bize inansın ve bilancolarimiza baksın desin.. Bu bile yeter.
Burdan satan yatırımcı değil, kimsenin maliyeti buralar değil, burdan satacaksan ey patron, niye 1 tl den bedelli yapıp aldın. Çık bir açıklama yap..
Şaho bu hissenin artık gideceği varsa da gitmez sen geldin ya.
Fahreddin altuna twetter dan yazalım etiketleyerek. İnanın 10 mesaj gitse bile dikkat çekilir.
Bilanço ile birlikte defter değerinin 2 lira olmasını bekliyorum. Defter değerinin yarısından işlem görüyor olacak.
kar olarak da min. 700-750 milyon rakamını bekliyorum. Aslında bu sermaye ile değerlendirmemek lazım ama bu sermaye ile bile fk : 2 olacak.
yahu kasasında (eğer bir yere harcamadıysa bu arada) 1.3 milyar olan şirket nasıl 1.4 milyara işlem görür dediğimizde algıcı oluyoruz, pazarlamacı oluyoruz ???
ne s.kim bir borsa ne s.kim bir piyasa olduk. yatırımcısı yatırımcı değil, resmen çöplük !"yatırım tavsiyesi değildir"
bu gunde savası bahane eder duşer hemde en onde ytd
Hadi bakalım Rusyada işgale başladı düşmek için bahane arayan hisseyi bunu kullanıp kaça düşürecekler bakalım.
Patron şirketıne sahıp çıkarsa tam toplama gunu,
ve kuruşlardayız mk dersinki savaş vahiti ile putın arsında yaşanıyor
https://i.hizliresim.com/6vjxvms.png
Bedelliden 1 gün öncesi ve bugün...Miktarlara değil oranlara dikkat edelim. A1 Capital'in maliyeti 1.20 Tl civarı.
Yorumsuz...
Burdan bir gerı alım yaparsa, ınanılmaz guven gelır. haydı vahıt sahıp çık hıssene,, kasada nakıtın var. faıze koysan bu kadar kazanmazsın
Umarım bu A1 i ve oradan işlem yapan, yaptıran itleri de denk getirmişlerdir.
o.ç putın bedelli olmadan başlatsaydı hiç olmazssa endeksle düşerdi
Cebinde para olmayıp şirket kasasında parası olan patronlar önce onu makbuzla kendine virmanlar, sonra gider kendi hesabından düşükten mal alır, sonra döner şirkete geri alım açıklattırır ve aldığı o malı şirkete yani biz hissedarlara satar.
Bu her zaman böyledir.
Bunlar boş işler, gerçek nedir biz ona bakalım. Daha 1.5 ay önce 2 Tl civarında gezen şirkette nasıl bir olumsuzluk oldu da fiyatlar buraya geldi ? Bu sorunun cevabı sadece 2 iş günü sonra ortaya çıkacak. Pazartesi bilemedin Salı...
Valla tam toplama bence. nakıt olacak. uff.. burdan gırerım. duserse hersey dsuyor zaten...
A1 alım tarafında
Sanki ilk defa bölgesel kriz yaşıyor piyasalar, global piyasa yapıcılar bunu kullanıyor. Faiz arttırmak istemeyen FED e can simidi oldu. Kuzey Afrika (Arap baharı), Suriye vs. Neler yaşandı kısa zamanda, üstüne bir de Pandemi. Pandemi sanırım bitiyor ve Global Piyasa yapıcıların yeni bir hikayeye ihtiyacı var
hisse kuruşa düştü yüzüne bakan yok vahitine güven eksilerde maliyet düşürmeye bile elimiz varmıyor dahada düşer diye
bütün kağıtlar bir şekilde tepki verdi bizimki hala düşme eğiliminde bunda anlayamadığımız bişeyler var
93'te 2 milyon lota yakın satış vardı. Tek bir işlem yapmadan 1 saniyede 2.5 milyon lot alışa geçti. Sadece kendileri var tahtada. Bakalım ne yapacaklar.
Adese yolunda borsanın sert düşüşünde...ytd.
92-93-94 lerin hepsi geldi. Sabahtan alış verdiğim 92 ler 2 saat sonra gerçekleşti. Bu günlük yeter yarını bekleyeceğiz maliyet düşürmek için.. Ortalama maliyet hala 1.07 civarı:vk:.YTD
Bende son atım bombam kaldı, korkuyorum almaya-- hıc ıyı degıl bu durum. Umarım derhal bıter savaşş
Böyle işin ben 1,20/1,30 dıye ucuz alanlar 0,92 den alamya korkuyoruz. bu nasıl duzendr
evet bırılerı, ne olabılecegı konusunda fıkır beyan edebılır mı ?
taban yaptılar şaka gibi demekki dahada düşürecekler gibi vall 1,92 den emir verdim taban olmadan emir iptali verdim bu oruspu çocukları gözlerini kakartmış gibi nereye kadar düşürecekler belli değil ytd
ABD adamı işte boyle satar, serefsızler.. rusyaya karşı gaz verıp kenara cekıldıler. yunan ders alsın bundan.. kımı koyacak abd rus askerının karşısına.. ayakları tıtrer rusların karısında.. bir tek TÜRK ASKERI DURUR RUSLARIN KARŞISINA ÇAKI GIBI.. bızde kımsenın emır erı degılız artık..eger 15 temmuz basarılı olsaydı, bugun rusların karsısında mehmetcık ın kanını dokecektı bu ıtler..
Erdoğan tam bır deha... hem ukraynayı kusturmedı hemde rusları... bır karar verıleceksekde bu saaten sonra bızım yerımız rus tarafıdır. bızden f35 saklayan- pyd-ypg ye 40 bın tır sılah veren- yunanı askerı uz yapıp namluları bıze cevıren abd nınde bittiği gundur 24 şubat..
10 gundur kim nerden aldıysa zararda 0,92 den alanda yarın zararda olmayacağı meçhul.şirket battı sankı oruspu ç rı