borsa mı istiyorsun + 2000 gap gelir dün herkes altına ederken fed bu aksam gelecek dedim ;)
ama tayyip olduğu sürece hep sopa yedin yine yiyeceksin :)
Printable View
Coniler iyi dönmüş,yatarken en son baktığımda bu daaa yaşamaz dediydim
Çin de ilerlem tamamen durmuş gibi görünüyor, japonya da hızlı yayılım vardı onlar çok iyi frenledi. İtalya çok kötü başladı piyasaları altüst eden de bu oldu, ölüm oranı da çok yüksek. Karantina larla orda da yavaşlama gerçekleşirse bu iş çözülür. Umarım 50 bini geçmez enfekte olan sayısı.
Enflasyonu tetikleyecek bunlar bu gidişle. :drunk:
türkiyede hala 1 vaka yazıyor.
ülkelerinde doğru ve eş zamanlı bilgi paylaşmadıkları aşikar ne yazık ki
Altın çoştu yne. Marginlere para aktarma bitti sanırım..
Conilerin döndüğü ettiği yok yav
Bize gelince , dün coniler -7 iken biz 113500 -114500 arasindaydik
Gece -10 kapadı 3 unu aldı yani biz taş çatlasın 1000-2000 artı GAP yaparız
O da conilerin tahtasının çivisi çıkmış yarım saatte eksi 3 olmazlarsa
2. vaka da açıklandı az önce...Artık herşey biliniyor ve önlemler alınıyor...
Daha kötü olmaz...
Dün bursadaydım bütün atölyeler maske üretimine geçmiş, tekstil atölyelerinde maske üretmek ne kadar hijyenik bilemedim :) birde vaka sayısı durulduğunda bu maskeler ne olacak
Dün %10 düşen endeksin bugün %3 artması düşüşün bittiği anlamına gelmez. Bitmiş de olabilir, düşüş devam etmeden önce kısa bir soluklanma da olabilir. Kesin olan tek şey volatilitenin bir süre daha yüksek seyredeceği.
Ben kurallarımı uygulamaya devam ediyorum. Buralardan hisse almam, çünkü düşüşün daha ne kadar devam edeceğini bilmiyorum. Ortam sakinleşsin ondan sonra bakarız.
Katılımcıların heyecanından bugünün Day Trade açısından güzel bir gün olabileceğini anlıyoruz.
enerji-ilaç-emtia-gıda ve en hafif yara ile kurtulmuş ülke bunlar
ytd.
https://i.hizliresim.com/1JvBvK.jpg
:)))))))
İtalya da ölenlerin sayısı 1000 kişi civarında % 3 tepki vermiş ..... borsanın tepki vermesi için illa birilerin ölmesi mi gerekiyor acaba... Onu bunu bilmem de bizim insanımız grip felan dinlemez 3 haftalık tatil .........reservasyonlar yapılmıştır bile 3 haftalık tatil , havalarda çok iyi ne sıcak ne soğuk Akdeniz baharı yaşamaya başladı bile fırsat mı fırsat ....
Şu anda haber maber şu bu hikaye
Herkes Dow a bakıyor , dow nereye herkes oraya
Bizim piyasaya felan bakmaya da gerek yok , Dow vadeli ye bak yeter
Resmen mod tüm dünyada bu şekil
Şu an ki görünüme göre gaplı açılacak bi durum yok. Bu rakamlarla Yatay açılır.
Viruslu sayısı 2 değil 22 olsa piyasaya kaç yazar
Hepsi fiyatlara yansıdı
Hasta başı 1000 dusecek halimiz yok
Dow a bakar bu iş şimdilik , tüm dünya mal mal dowa bakıyor.
Marginlerin tamamlandığını anladılar nasıl çakıyorlar yine
[QUOTE=Darvas;4229024]Dün %10 düşen endeksin bugün %3 artması düşüşün bittiği anlamına gelmez. Bitmiş de olabilir, düşüş devam etmeden önce kısa bir soluklanma da olabilir. Kesin olan tek şey volatilitenin bir süre daha yüksek seyredeceği.
Ne % 10 dan bahsediyorsun kardeş kara pazartesiden beri 4 gündür düşüyor % 30 dan aşağı değildir .... fed piyasalara para pompaladı yoksa daha da devam edebilirdi.
Dow artı 3 du artı 1 oldu
Bugün bir daha Devre kesiciyi calistirirlarsa 90 bin in altına Melabaaaa 80 kaydeş naşilşin deriz sanırım
can mı tatlı paramı
durum iyiye değil kötüye gidiyor
duygusal davranmayın
ytd.
Fed piyasalara 1,5 trilyon dolarlık likidite enjekte edecek
Asya toparlanmaya başlamış (Bloomberg)
Paçal yapanlarda maliyetlerin %20-30 en az yukarıda olduğunu var sayarsak. %10 luk marj ile kağıtlar tavan yapsa bile kurtarmıyor. Demek oluyor ki paçal böyle piyasalarda bir işe yaramıyor. FLAT candır.
Abi gümüş aldım. Almaz olaydım. Elimi attığım şey kuruyor.
Rasyo 100u geçti insanlık tarihinin en değersiz haline geldi inanılır gibi değil....
Fed 1 trilyon dolar piyasa ya verse gümüş düştü yere çıkmaz bu şansla emanuke
kanada başkanı
ispanya başkanı
filipinler başkanı
iran başkanı
vs.
bunlar halkın içinemi karıştılar hastamı ziyaret ettiler yoksa pis insanlarmı?
devlet başkanlarına neden bulaşır bu virüs?
en çok gezen bizim ki?
testmi yaptırmıyor bağışıklık sistemimi kuvvetli yoksa kuluçka dönemimi daha bitmedi?
Mubarek dow dakikada algıyı değiştiriyor. Bi cümbüş bi karamsarlık...
düşüşün sonuna geldik mi? daha yolu var gibi, sonunu her zaman dolar belirler, henüz büyük zıplama yapmadı.
Ne biçim dünya yahu Fed 1.5 trilyon dolar daha para basicak tarihi gümüş çöküşü yaşanacak nedir bu dolar aşkı emanuke
2013 yılında hayatını kaybeden Amerikalı medyum ve yazar Sylvia Brown tarafından bundan tam 12 yıl önce, 2008’de yazılan ‘Günlerin Sonu’ (End of The Days) kitabının 312’nci sayfasında şu satırlar yer alıyor:
“2020’de akciğerlere ve bronşlara saldıran ve tüm bilinen tedavilere direnen ciddi bir zatürre benzeri hastalık dünyaya yayılacak. Hastalığın kendisinden daha şaşırtıcı olan şey, aniden geldiği kadar hızlı bir şekilde yok olacağı gerçeğidir. On yıl sonra tekrar saldıracak ve o zaman tamamen ortadan kalkacak.â€
Hakkında yazılanlara okurken, Sylvia Brown’ın medyum olarak bazı söyledikleri gerçekleşmese de Amerikan adli makamlarına yardım ettiği ve yaşarken oldukça ilgi gördüğünü öğrendim.
Tam “Ne tesadüf†diyerek konuyu kapatacaktım ki, 2003 yılında SARS salgınını ilk keşfeden bilim insanı olan Zhong Nanshan’ın, salgının dünya genelinde haziran ayında sona ereceğini açıklaması gelmez mi?
Kehanet mi bilemedim ama tam nokta atışı...
aha taradı fiçurları