$6,54 psikolojik sınır aşıldı..ikinci raundu kaybetti tanzim..artık hedef 6,70 gibime geliyor..
Printable View
$6,54 psikolojik sınır aşıldı..ikinci raundu kaybetti tanzim..artık hedef 6,70 gibime geliyor..
Yabancılar geçen hafta 632.2 M$ lık dibs ,201.5M $ lık hisse senedi satmış.
Açıklanan destek paketi için tahvil ihalelerine girecek yabancıya ihtiyacımız var ama adamlar satıp gidiyor.
Doları yatırım aracı olarak görenler yüzünden ülkeyi batıracaklar artık yabancıda değil bu hareketi yapanlar yerliler alıyor git ülkene yatırım yap yok amerikanın bastığı karşılıksız kağıda sorsan hepsi vatanser
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KRC gibi fonlara şu aralar girilir mi dersiniz dostlar?
Hocam al temettü veren hisseyi yada tahvili bu ihtiyacı olmayıpda dolar alanlar kendi ülkesine yatırım yapsaydı yatırım dediğin uzun vadeli olur şimdi yatırımları dolardan fazla kazandirirdi ben etrafa bakıyorum adam 2000 tl si var hemen dolar 2000 liraya adam kredi çekip euro dolar alıyor 200 milyar dolardan fazla dth var yani bugünkü kurla 1.3 trilyon tl
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse tarafında son durum ne, tabloyu paylaşabilir misiniz?
Endeksi THY tutuyor sanıyorum aşağı salarsa -2 ler gelebilir dikkatli olmakta fayda var
Sakin sakin cok firildaktir
Baya bi sikinti cektim.1 gun verir ertesi gun 5 kati goturur
Stt krc osd bu aralar cok tehlikeli
Osd 15 gun onceye iyiydi ama dov.od tahvili var eksi yaziyor
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cds 600ü geçti.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar tl yoruldu grafikler şişti ben 1.kademe satış yaptım, ppf geçtim, 6.25-6.30 arası dolar toplamaya başlarım. 2.kademe satış hedefim 6.85.
Elimde dolar ve ppf dışında bir şey yok şükür düşüşe yakalanmadım, 3 defa aes petrol aldım sattım kar ettim 1 kez de hisse yoğun fonları 105 binde aldım 110 binde sattım tamamen tesadüf eseri riskli varlık yokken kriz çıktı şimdi Almaya gitmiyor elim yalnız alırsam muhakkak hisse alacak direk. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberlere devam
https://m.bloomberght.com/merkez-ban...eniyor-2250458
Haberlere devam
https://m.bloomberght.com/ingilte-mb...rtirdi-2250472
Haberlere devam
https://m.bloomberght.com/abd-hazine...kliyor-2250456
Trump işaret fişegini attı..hepimize hayirli olsun
Ben işaret fişegini atti dedim..Vites şu an hala boşta ..bütün dünya fed önceliginde elinden geleni yapiyor...aydınlık günler nisanda bizimle gibi duruyor
TNK mk (-)22.27
TZV mk (-)22.45
FPK mk (+)2.20
Diğer kvba fonlarda durum nedir bakabilen yazsın görelim.
TZT mk(-)430.23 Uzun vadeli tahvil fonlarının yediği dayağın boyutuna bir örnek.
Endeksin 82.000’in altına sarkmaması gerek. Çünkü altı boş. Eğer sarkmaz ve bu seviyelerden dip çalışması yapar, bir kaç iyi haberde bu arada gelirse pozitife döneriz yavaş yavaş.
İlk defa boyle birsey goruyorum
Parite 1.06
Hani trump guclu dolar istemiyordu
Simdi abd kazaniyormu kaybediyormu
Dunyanin en guclu parasi suan
Dxy 103.250 oldu.