Hatta otomotiv sektöründe satýþlarýn pasife, alýmlarýn aktiften gerçekleþmesi kuralý getirilmeli.
Baþka bir arzunuz?
Sercannnnnnnnnn þu aracý kurumlarýn genel salonlarýnda “benim aldýðým kaðýdý kimseye söyleme”ci acemilerden zerre farkýn yok.
Printable View
bistte görebildiðim, 82-88 ikili dibin hedefi 94000 tü, cuma günü 88000 e teyide geldi. 88000 altý hisselerde stop olurum.
BiSuS
senin hiç bir þeyin orijinal deðel
gomonistten cumhuriyetçi olmaz o sebeplen kemalist olmaz yani
gomonistten de patron olmaz
ben sana çakma ne diyeceðim onu bile þaþýrdým.
kendin bile ne olduðunu bilmiyorsundur.
index çýkacaksa bile dip çalýþmasý aylar sürer.
v kalkýþ ve çok hýzlý çýkýþ ve zirveye ulaþmada tehlikeli.
böyle sert düþüþlerde genellikle yani her zaman deðil
ATR çalýþýr
yani çýksa bile geri gelir çoðunlukla.
her peryotta yapar bunu.
þimdi günlükte yapýyor.
sonra haftalýk ve aylýkta yapar.
hepsi sert düþtü çünkü.
toparlanmasý ve dip çalýþmasý aylar sürer dediðim bu
Amerika’da Çin’e karþý, virüsü Wuhan’da laboratuarda üretip bilinçli yaydýðý gerekçesiyle 20 trilyon dolarlýk tazminat davasý açýldý
cep telefonuna mesaj atýp sahte internet sitesine yönlendirmenin ne mantýðý var anlamýþ deðilim.
Sela okunuyor
Ýçim rahatladý
150.000 diyanet çalýþaný
Koronovirüsle mücadele ediyor
adamlar aþý çalýþýr
antikor çalýþýr.
biz sela çalýþýrýz.
varmý bir bilim adamý bir kurum bu saatte antikor çalýþan.?
hýfsýzsýha niye kapatýldý.?
bu beladan bir an evvel kurtulmak icin...en siki...en sert...karantinalarin en hasi uygulanmali...bunda gec kalanlar...dunya ticaretinden kendisini dislamis olarak bulacaktir...kendisini duzeltene kadar...
japonya g.kore gibi bu isi nispeten dizginleyebilmis ulkelere yenileri eklenecek...
biz bu kafayla gittigimiz muddetce...dunyadan tecrit olmaya devam edecegiz...ve bu isi kontrol altina almis ulkelerin birbirleriyle ticaretleri tekrar basladiginda...bizim gibiler disaridan seyredecek...
eskiden demirperde ulkeleri vardi...
bunun kontrolunde gec kalanalara da...koronaperde ulkeleri denecek...
150 bin Diyanet calisani= Sifir uretim, sifir katma deger
Neden? Cunku %50 boyle istiyor.
Herkes layik oldugunu yasar.
Cautionary abd de 1 milyon vaka olmaz diyormusum hâla? Bence 1 milyona ulaþýldý bakalým testlerde 1 milyona ulaþýlacak mý
formasyonlar zaten öyle deðilmi.
çalýþýrsa formasyon oluyorlar.
yoksa bozulmuþ oluyorlar.
ya tutarsa oynarsýn.
olmazsa stoplarsýn.
Irak'a da kimyasal silah var deyip girilmiþti.
Halkbank'a da Ýran'a para gönderdin demiþlerdi.
ABD de dava açmak ciddi iþ, mutlaka aksi ispatlanana kadar ilerlerler diye düþünüyorum. Israr ile Wuhan virusu diyorlar.
ABD yi resmen aciz bir ülke durumuna getirdiler ve Çin'deki vaka sayýsý þimdiden %164 aþýldý. ABD nin kurucu deðerleri ayaklar altýna alýnmýþ durumda mantýken.
Umarým sulh ile anlaþýrlar. Geçen Xi tüm generallerini toplamýþ konuþma yapýyordu.
Doðal virusün etkisi sýnýrlý ama laboratuvar virüsünün sonuçlarý bence öngörülemez.
Var!...
6 nisan da ACIBADEM ünide tedaviye baþlanýyor..
olumlu olursa dünyada ses getirecek
hastalýðý geçirmiþ insanlardan antikor üretilerek baðýþýklýk kazandýrýlýacak.
Çalýþmada vücutlarýnýn ürettiði antikorlarla Kovid-19'u yenenlerden alýnacak antikorlarýn, vücutlarý antikor üretemeyen hastalara nakledilmesi esas alýnýyor. Prof. Dr. Ercüment Ovalý, 28 kiþilik ekibiyle sürdürdüðü çalýþmalar hakkýnda þunlarý söyledi: "Bakanlýða beþ proje sunduk. Bunlar, KOVID 19 immun plazma üretimi, tedavide i-16 blokörünün kullanýlmasý, aþý geliþtirilmesi, virüs spesifik T hücre ile hastalýðýn kontrol edilmesi ve akciðerde akut solunum yolu sýkýntýsý tedavisinde kök hücrenin kullanýlmasý. Aþý ve immunglibulin (antikor tedavisi) projeleri onay aldý. IL6 tedavinin bir parçasý olarak kullanýlýyor. IL16 ile kök hücre altý hastada kullanýldý ve ilk bulgular çok umut verici oldu. Sonuçta önerdiðimiz projeler bir bir hayata giriyor. Aþý da mayýs sonunda klinik test aþamasýnda bir aksilik olmazsa gelmiþ olacak."
Kahramanlarýyla birlikte savaþýyor
"Kahramanlar" dediði ekibiyle çalýþmalarýný sürdüren Prof. Dr. Ercüment Ovalý þunlarý anlattý: "Salgýn nedeniyle personelin yüzde 50'sini izne çýkarmýþtýk. Kovid-19 ile ilgili sadece proje yapmýþtýk ve bakanlýktan onay bekliyorduk. Bulut Yurtsever beni arayýp, 'Hocam bir þey yapamaz mýyýz' dedi. 'Kovid-19'u hastalardan izole etmeye, aþý üretimine var mýsýnýz? Virüsle temasa hazýr mýsýnýz' dedim. Küçük bir tabur gibi dizilip görev istediler. Labcell'in 28 kahramaný, Derya Kancaðý, Gözde Sýr, Cihan Taþtan, Bulut Yurtsever öncü oldular. Ýki aya kadar yerli aþýyý ve hiperimmunglobini klinik testler için hazýr etmeye söz verdiler. 6 Nisan'da ilk Kovid-19 spesifik immun plazma, 12 hastanýn tedavisi için bir klinik çalýþmada kullanýlmaya baþlanýyor. Bakanlýðýn cevabý yarýn belli olacak. Bu ülke hep kahramanlarýn sýrtýnda yükselmiþtir. Ah þu çýlgýn Türkler."
http://www.bursahakimiyet.com.tr/hab...si-346881.html
T noktasýda önemli... :halay:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...56#post4285656
liyakatýn olmadýðý , din bezirganlýðý ile yönetilen ülkelerde
Eðitim , saðlýk ,bilim çöker .