MHP Lideri Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doğasına uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır.
Printable View
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doğasına uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır.
Fayız kac olur acaba.
8 falan olsa bize gelene kadar 6.5 olur...bereket versin... SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten aklınızın ermesi gerekmiyor çünkü bu benim kararım.. Ben sizin yaptığınızı hiç düşünüyor muyum sn refaba. ? :yes:
Ayrıca ben o dönem hala güvenilir değil dediysem ki dedim , ömür billah hisse almayalım demek mi oluyor bu ? O dönem fikrim buydu ve uyguladım su anda da böyle düşünüyorum .. Buralardan satılmalı denildi diye asla bir daha alım yapmayalım mu ? Ayrıca bu yeni halka arz bu aralar halka arzlarda olan hareket malum bu yüzden talep gireceğim
İçişleri Bakanlığı: Ülke genelinde yarın, kapsamlı koronavirüs denetimi gerçekleştirilecek.
Sayın Medwig, denetimde neye bakacaklarmış.? her hangi bir açıklama var mı? Örneğin mesken haricinde her yerde maske takmak şart dediler. Tek başına araç kullanırkende mi diye sorduk, cevap çıkmadı.
Umarım çekme halatını sormazlar.
Şakası bir yana,
Her bilinçli insan;
İLK ÖNCE SEVDİKLERİNİ SONRA KENDİNİ KORUMALI.
MASKE-HİJYEN- TEMAS aşıdan daha etkili tedbirdir.
Odunsan anlatması zor.
Kaset var mı kaset
Bakan Koca koronavirüs bilim kurulu sonrası açıklama yapıyor
Bakan Koca :Her vaka pozitif değildir , pozitif çıkanlarda semptom göstermeyenler var
:notr:
Acaba bir gazeteci ayırım yapılmadan pozitif çıkanların sayısını soracak mi ?
Türkiye'de son 24 saatte 112 bin 98 Kovid-19 testi yapıldı, 1391 kişiye hastalık tanısı konuldu.
Bakan Koca : CHP milletvekilinin vaka sayılarıyla paylaştığı bilgi ve belgeler yanlıştır böyle bir durum yoktur . Vatandaşlarımız şunu bilsinler herhangi bir gizleme asla yoktur , günlük bildirdiğimiz rakamların hepsi doğrudur
Bir gazeteci daha sordu bunada günlük açıklanan rakamın evde yada hastanede semptom gösterenlerden oluştuğunu belirtti ve semptom göstermeyen ama pozitif çıkanların sayisi hakkında bir bilgi vermedi
SPK bülteni :
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=61
Borsa normal bir iktidar zamanında olaydı .
300 binlerdeydik normal iktidar koalisyon olanından.
Bist buünkü kırılımla 1240 denermi diye sorar oldum.
Pörtföy de hala Karton,algyo ve INdeks var.
ISFIN topladığım.Tekfen le birlikte tekfen 11,50 aşşağıda gelme ihtimali var.YTD.
Soda ve Enka dan kısa da iş yaptığım kağıtlar.
Yani sabancı holding dahil al sat kağıtlarım.YTD
Yarın evrim değiştirip soda lar ŞİŞE olacak.
YTD
ALTIN da değerlendirilmeli.YTD.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Elektrik'temi dolarlaymış yahu.
Bırakın artık TL'yide Dolar kullanalım her yerde her şeyde.
Maaşlarda dolar olsun.
Demi ya:(
Yahu Başımızda kimse olmasa bizler daha iyi yönetirdik tahminim:oleyo:
Dolar artıkca enflasyon yarattığını ben 25 yıl önce anlamıştım.
Hemde benim mezüniyet mektebimde belli
Yüksek İLKOKUL
Faiz artınca lobi kazanıyorda,kamununda bu arada yapması gerekenler var.
Faiz artışında enflasyona geçiş az oluyor.
Bu arada kamuda yani iktidar da üretim,hal yasası,israf ve yolsuzlukları artı kamunun şişmanlığını azaltması gerekiyor.
Resmi Gazete'de yayımlanan yeni tarifeye göre konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe yüzde 5.75 zam geldi.
Günaydın arkadaşlar..
sekreterim diyor:
geçen sene 3,5 tl ye aldığım oje bu sene 8 tl :Sad:
yıllık enflasyon kaçtı senelik pardon
Pozitif olup ta semptom göstermeyenlerin Odin bin belasini versin..Oh be içimi döktüm :))
3 sıfır attılar borsa iyi olacak güm çaktılar borsaya
Şimdi yeni düzen güzel olacak borsada güm yine çakıldı borsa.:(
Döviz gene kafayı yukarı kaldırma eğiliminde
TBB: Ekim2019-Ağustos 2020 döneminde 89 firmaya ait yeniden yapılandırılan borç tutarı 14 milyar 998 milyon TL oldu
Denizin altında Petrol-Gaz arayıp bulan hökümatımız,Yerüstünde Elektrik üretmek için formül bulamıyor...!!..
Tek bildiği,Canı sıkıldıkca, Koy gitsin zamını,del damını...:seyt:
Anayasa mahkemesi çoklu baro ile ilgili CHP’nin yapmış olduğu itirazı bugün karara bağlayacak
Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven görevinden ayrıldı. / Memurlar.Net
Tarım ve Orman Bakanlığı, etil alkol ve metanolün internetten satışını yasakladı. Resmi Gazete'de yayımlanan uygulama 60 gün sonra başlayacak.