Sadece kendileri kazanacak ky hamal yatırımcı değil
Printable View
Sadece kendileri kazanacak ky hamal yatırımcı değil
Kahpenin terk ettiği kanı bozuklar. Ciddi IQ sorununuz var galiba. Buralardan mal çıkmaz sana. Öğrenemedim yıllardır.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kivrandiriyor yatırımcıyı bunun her tarafı ucuz olsa ne olur her tarafı eurobond olsa,fk.si düşük olsa dd,si düşük olsa ne olur tekniği güzel olsa ne olur bunda çalışan tek formasyon yukarıdan düşe ky ye alttan paniklet al..şirketin faaliyet tarafında hiç bir düzelme yok zaten istemiyorlar en son yaptığı projeler kentsel dönüşüme girecek neredeyse.. yillardir ellerindeki arsaların imar sorunlarını bile çözemediler....
BofA hacimsiz tahtaya baskı kuruyor. 30bin kusur satışta.
Bu arada yeni gelen misafirler çabuk kayboldular
bilanço beklentiniz nedir geçen yıl 390 milyondu diğer siteden bi arkadaş geçen yıl hillden gelen para oldugu için yüksek oldugu bu yıl için 325/330 civarı gelecegini söylüyor analiz edip inceleyen fikri olan varmı
o zaman bilançoyu mu fiyatlıyor bu 1 aydır git gellerle
İki gün önce kızarak 26.660 fiyattan tüm ALGYO hisselerimin tamamını sattım. İki gündür sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. BofA nın özellikle kullanıldığını düşünüyorum. Akşam yaptığım geriye dönük incelemede bazı aracı kurumların satış yapmadan alım yaptıklarını gözlemledim. Özellikle yabancı pozisyonunda olan HSBC ve bizden Ahlatçı nın alımları dikkatimi çekti. Birşeylerin döndüğü muhakkak. 27.000 üzerine geldiğinde bir miktar daha alabilirim. ALGYO tutmak biraz da hastalık gibi.
syn livehuman sizin bilanço beklentiniz nedir bilanço kötü gelecek diye mi bu hareketler değerli yorumlarınızı bekliyorum
Sn.dinçer, ALGYO nun bilanço ile ilgili bir sıkıntısı yok. 2019 da 9 aylıkta kötü açıkladığında son iki ayda 43.000 ten 120.000 lere geldi. Sıkıntı hissede manipülasyon yapılıyor. Baskı altında tutuluyor. Bilerek ve isteyerek. Ne zaman biter muamma. Kızıp satmamın sebebi de baskılamaydı. Aynı emsal kendini bilmez külliyen zararda olan şirket hisseleri 80.000 üzerine geldi.
Gelir Tablosunda kar, Kambiyo karları, Faiz gelirleri, Kira gelirleri ve Değerleme karlarından oluşuyor. 350-380 arası bir şeyler gelebilir. Önemli olan yeni yatırım ile ilgili bir aksiyon almaları. Gayrimenkul fiyatları bile yükselirken bunların taşınmazlar istenen primi yapmadı. İşleri güçleri dolap. Bilançodan bir şey çıkmaz. Canı isterse çıkar. Yeter ki mal toplu olsun.
İyi top çeviriyorlar. Bugün bir şey çıkmaz.
Yeniden değerlendirme için TSKB Gayrimenkul A.Ş. ile portföye alınacak yeni gayrimenkuller içinde Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş.ile anlaştığını duyurmuştu. Henüz alınmış veya görüşme halinde oldukları gayrimenkul açıklaması yapılmadı. Buradan gelebilecek bir haber tetikleyebilir. Zamanı kendileri tayin edecek.
zaman kaybından başka bir şey yapmadı biz yandık eller yanmasın dediğimizde de hep suçlandık algyo bölünmeden 100 iken algyo satıp alcara geçmeyip hala bunda olsa idim duman olmuştuk kişisellikten çıkıp bugüne geldiğimizde grubun 3 şirketi var bunda beklenen süre alark veya alcarda beklense paran başka boyutta oluyor gerçekleri yaşanmışlıkları objektif anlatıyoruz suçlanıyoruz ve sonuç ortada demek istediğim şu ki bu hissede insanlar bir araya gelip hak aradıkları için cezalandırılıyor alark ve alcarın gerçek ederini bulup bunun bulmayışının başka izahı olabilr mi.Patron kızgın benim görüşüme göre ayhan yavrucu bu guruptan gitmeden ve maslaktaki arsanın imar sorunu çözülmeden bu hareketlerin dışında bir hareket beklemem.6 yıldır gözlemlediğim içinde bulunduğum ara ara satıp döndüğüm hissenin klasik hareketi yılda 2 kez hareket eder ekim-kasım, nisan-mayıs bu dönemdeki hareketlerinde satmayanıda pişman eden bir hisse olayın özeti benim penceremden böyle.
Maslak imarına bağlı değil. Bakıp görmek lazım neyin imarı çıkacak diye.
25.80 ila 26.30 arasına sıkıştırdılar. Bant giderek daralıyor.Hacim de düştü. Sıkışmanın sonuna yaklaşıyor gibi.
Eski renkli kişilliklerine kavuşmakta topik.
Hiç değilse burada okuduklarımız ile tebessüm ediyoruz ara ara.
Hüüüürp peahhh. Kahvem de köpüklüsünden.
Bistte ki diğer senetler giderken hergün sıra bize ne zaman gelecek derken Rahmetli Kemal sunal'ın Kibar feyzo filmindeki ben ben e ben repliği geliyor aklıma
Nerdeyse tüm hisseler yoldan çıktı. Bizimkisi sağlam duruyor. Sağlam şirket kendini bozmuyor.
Saldiracaginiz kişi ben değilim bu hep böyle olmuştur alışığım buna ancak çok değil birkaç sayfa geriye gidip bakın onursuz yazanmi dersin hakaretin bini bin para ama adam gelir doğru söyleyene bulaşır sen önce bı kendi yazdıklarına bak her neyse derdim polemik değil biz bizatihi yaşadıklarımızı yazdık size satın mı dedim de saldırıyorsun anlamak gerçekten zor diyeceğim şu şirketi arayıp hakkınızı aramadiginiz sürece bu baskıyı kiramazsiniz 27 yi yakan hisse aynı gün 23 de soluğu alır aldı 25 27 gider gelir kimseye kötü birşey dediğim yok hakkinizi arayın diyorum kötü mü ediyorum da saldırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum
Geyik kımıldadı, hadi geyik, arayı kapat, bu kadar dinlenmek yeter.
Kuru hacim yapıyorlar. Ortada mal yok. Bankonun cebinde akrep var.
Bist hergün yükselirken sıra bize gelecek diye beklerken halim aşağıdaki linkde
https://youtu.be/-7ZdD46jCe8
6 aydır ha bugün ha yarın diye bekliyoruz. Neler kaçırdık neler... Ne sabırmış bu.... Bakalım kim kazanacak...
Spek malı verin diye bekliyor.
Aç gözlü bunlar tüm ky'nin malına talipler. Ben ona öyle rakamlardan çakacağım ağzı açık kalacak. 3 sene sonra hesabı toptan keseceğim. Aklı varken malı toplama bakar. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortada çok lot yok tek sorun ky. İsteseler rokete bağlarlar satan tekrar binemez. 12den kordsayi 30 kaldırdılar. Ölü gibi yatan hisseydi. Neyin ne zaman başlayacağı hiç belli olmuyor.
Nasıl bir yaratıksın be adam, niyetin amacın nedir? 30 yıldır bu işin içindeyim, böyle şey ilk defa yaşıyorum...
Bu hisse 2016 'dan 2019 arası hiç yılmadan istikrarını bozmadan bölündükten sonraki fiyatla yani şimdiki fiyatla 6 ile 7 arasında gitti geldi tam 4 yil boyunca ne senetler gitti geçen yıl spek girmeseydi kağıda halimiz harapti.. buna bulastigim güne yazıklar olsun
16 dan 25 e geldiğinde bayağı bir kivranmis ama karli satmayı becerebilmistim. Gecen hafta 27 den bir miktar aldım. Hareket başlayacak gibiydi. Baktım olacak gibi değil. Ikinci defa aynı sabrı gösterecek gücümun kalmadigini farkedip zararına verdim çıktım. Bir dshada bu kağıdı maksimum bir hafta tutacak şekilde alıp satmaya karar verdim. Takibi birakmayip uygun gördüğüm yerde bir miktar alıp yuzde 5 i görürsem basip cikacam. Bir hafta sonunda kar değil zsrar bile etsem verip beklemeye geçecem. Emin olun verdiğinizin altinda alma firsati verecektir. Bunu geçmişte en az 10 hareketin 8 inde yaptı. Bu dediklerimi yapsam 16 25 hareketinden çok daha faxla kazanırdım.
Alcarın 12 pd/dd,
Alarkonun 2.86 pd/dd işlem gördüğü yerde
1 pd/dd işlem gören Holdingin gayrimenkul,turizm şirketi Algyo 16’lardan 26 TL’ye yaptığı hareketi sonrası konsolide edilerek toplanıyor 1.700 milyon lot Yatırım ve emeklilik fonları son 3 ayda satmış.
Hisse avuçtaki kuş misali bir kaçtımı asla bir daha tutulmaz.
Ne bu hisse 5 sene öncesinin Algyo’su nede bu piyasa ve şirket değerlemeleri Pandemi öncesinin piyasası.
Zarar eden borç batağındaki bir dünya şirket dd çok üzerinde işlem görüyor sonuçta Algyo aman aman derinliği olan bir şirket degil hepi topu piyasada 31 m. Lot var onunda 2,8 m. Şirket geri almış.
Bilançoya az kaldı ya hareketine başlar yada bilanço sonrası baskılanarak gitmeyeceği izlenimi verilir bıkıp usananların malı toplanmak istenebilir.
İzleyip göreceğiz..
Y.t.d.
Dostm öncikle selamlar Ben bu kağıdın ucuz olduğuna inanmıyorum ucuz neye gore ucuz ucuzda neden talep yok yıldırma diye diye yıllarca bekledim gerçekten artık sağlığıma zarar vermeye başladı 5 yıl önce de ucuzdu yine ucuz ne değişti hiç birşey inanın bu senet 100 tl olsa bile satıp buna gectigim senetlerin yanında yine zarardayım bu senedi yukarıdan kitle ky ye aşağıdan al yaparak asansör olarak kullanıyorlar ve bunu yaparken büyük keyif alıyorlar bulaştık birkere bu zevki bunlara tattirmayacagim oltaya takmışlar ucuz diye yem bizi avlıyorlar nasıl bir düzen kurulmuş çözemedim iki gün üst üste alım yapan kurum yok alan hemen ertesi gün zararina satıyor düşükten satan yüksekten alıyor nasıl bir teşkilata düştük anlamadim