4.10 desteği üzeri sıkıntı yok.Güç topluyor.YTD.
Printable View
Pınar su, sabah artı gap ile açıldı, eksiye döndü. Gap i kapatmak içinse sorun yok. Eğer burdan dönüş yapmaz ise . Dünkü sermaye tavanını artırıma kararını beğenmediği ortaya çıkar. Buda ilginç bu sermaye artırım kararı birçok tahtada olumlu karşılanmıştı. Hayırlısı diyelim . Ve kapanışı görelim....
1.saatlıkta Çıkışın düzeltmesini Fibo 0.50 olan 18.46 değerek tamamlamış gözüküyor.endeks bozulmazsa yola devam.22.00 ler üzeri asıl hareketi yapacaktır.VE speği busefer kimsecikler tutamaz 90 ile 100 rakamları bekliyorum.Elbette sabırlı olanlar kazanacak.Bizimkisi tahmin borsada kesin bilgiyle konuşmak yanlış.YTD.
ASUZU takibe alıyorum. Stopum 20.64 Yakın destekler 20.95-20.82 YTD.
Davranışsal finans eğilimlerinin bireysel yatırımcı kararlarına göre incelenmesi, bu kararların yapısının, işleyişinin ve bireyler üzerinde yarattığı etkisinin anlaşılması, bu alanda yapılan çalışmaların önemini de artırmaktadır. Bunun yanında davranışsal finans eğilimlerinin iyi anlaşılabilmesi ve yatırım tercihleri ile ilişkisinin doğru kavranabilmesi, bireysel yatırımcının finansal profili ile davranışsal finans eğilimlerinin doğru şekilde eşleşmesini sağlayacaktır. Davranışsal finans eğilimlerinin işleyişi ve etkileri ne kadar iyi anlaşılırsa bu eğilimlerin yatırım kararlarında meydana getirdiği olumlu yada olumsuz etkiler de daha net anlaşılacaktır. Bu anket çalışması ile Bist İstanbul kapsamında hisse senedi alım satımında bulunan yatırımcıların finansal profilinin, davranışsal finans eğilimlerini ne düzeyde farklılaştırdığını belirlemek amaçlanmaktadır.
hisse.net forumu üyelerine, aşağıda linkini paylaştığım anket çalışmasına sağlayacakları katkı için şimdiden teşekkür ederim.
https://forms.gle/bWr4LdqBwDBHMMDU7
ÇELİK HOCA YILLIK LİSTESİ
1. ısyat ....3.43
2. Petkm...4.79
3. Afyon...4.43
4. Pagyo....6.37
5. Ozgyo....2.23
6. Ekgyo....1.99
7. Trgyo....3.74
8. Tektu....1.92
9. Brksn....7.33
10. Polho...3.85
11. ısdmr....9.62
12. Sanko...7.85
13.gsdho...2.45 yıllık (B)
14.usak...2.29
15.cemts...16.66
16.mndrs...3.10
17.gsdde...4.95
18.ıhlgm...1.27
19.ykbnk...3.09
20.zoren...2.70
21.ıttfh....2.25
22.gsray..3.98
23.yyapı...1.83
24. ve son btcim....4.75
iyi geceler cümleten
günaydın hayırlı cumalar herkese bol.kazançlar dilerim çelik hocanın polho için bu ay farklı bir hikayeyle demesini biraz araştırdım arazisinde altın arama haberleri var bölgedeki yerel halk buralarda altın arancak diyor bazı haber kanallarına da düşmüş dogruluğuna dair bir kanıt yok ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler kesinlikle ytd değildir.
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın. Hayırlı Cumalar. Hayirli işleriniz olsun ....
Hayırlı cumalar Hayırlı işler.
Hayırlı cumalar dostlar.27.88 destek stopla BAGFS takibime girdi.Yazdıklarım kendime herkes kendi kararını kendi vermeli.söylenen hiç bir hisseyi araştırmadan balıklama dalmayınız.YTD.
hayırlı cumalar...
Hayırlı cumalar herkese bol kazançlar
Hayırlı cumalar.
POLHO dediğimiz gibi 4.10 desteği üzeri kapanış yaparsa pozitif olmaya devam ederim.Yabancı alımlarında ilk sıralarda.Boşuna almazlar bu ecnebiler....YTD.
Orta ve uzun vadede ALGYO-KLIMSN ve CEMTS beklentim büyük .Biriktirmeye devam....YTD.
Sn. mebes, Hocam, tborg buradan alınır mı?
Hüsnü bey, Tborg uzun vadeli ise sorun yok. Kısa ve orta vade için 23 üstünde kalıcı olması lazim . Bence biraz daha beklemeniz iyi olur diye düşünüyorum. Işlem hacmi çok düştü. Yabancının en çok ilgi çektiği hisselerden . Farzedelim yükselişe başladı biraz üst kademelerden de almanız da sakınca yok. Biraz izleyin bence ...
Sayın çelik hocam SANEL ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verme şansınız var mı beklentisi nedir ne olabilir değerlendirmelerinizi paylaşabilir misiniz??Şimdiden teşekkürler saygılar.
Selamlar Mebes Bey merhabalar...
POLHO karanlık odada başına bir balyoz vurmuşlar ama nafile 4.10 desteğimiz üzerinde kapanış olması güzel.Takibe devam...
Amiral gemimim CEMTS kapanışa yakın saniyeler içinde 17.60 götürüp 17.35 kapattılar.Haftaya cuma bilanço gelecek.Bilanço kokusunu alanlarmı aldı yoksa?? Benim uzun vadede tutacağım hisselerdendir kendisi.Beğeniyorum büyümeye devam eden şirketimizin asıl güzel bilançoları yatırımlar bitince göreceğiz.
Cümleten hayırlı akşamlar...YTD.
Eve misafir gelince internete giremedim teşekkür ediyorum
Sayın çelik, mebes ve esma hocam PEGYO ile ilgili bir çalışmanız var mı elimde düşük maliyetli bulunmakta ve toplayarak devam etmek istiyorum.
Celik hocam baska arkadaslarda önceleri Formet hakkinda sormuş fakat kimse cevap vermemis.
Formet hakkında dusunceniz nedir