O da bişii mi, eskiden burda 4bin jeton atan adamlar vardı, ekstreyi de yapıştırmışti topikte, hey gidi günler hey
Printable View
O da bişii mi, eskiden burda 4bin jeton atan adamlar vardı, ekstreyi de yapıştırmışti topikte, hey gidi günler hey
Gaz yemiyo mu nedir bizim Bistek )..
Abi bizim arkadaşta 10.69 garan almış şimdi telefonda bana soruyor ne yapayım diye kendisine bende alırkek banamı sordun dedim ama tabiki arkadaş bende kendisine viop topigini takip ediyorum burada baya gördügüm grafiksel cizen arkadaşlar var dedim birde onlara sorayım dönerim dedim şimdi bu arkadaş ne yapsın ilgili bilgili arkadaşlara soruyorum
Oyunagelme sensör bayım, senin jetonlar sayesinde bist ayakta
kaç jeton attıysan artık, düşemiyo bistcik :kahkah:
10bin dene oldu mu, doooru süüüle :drunk:
Yav az yiyek te şuraya aklı başında kafası basan bidane de muhasip üye bulalım ücreti mukabilinde,
böyle olmuyo bu i$ler )..
Adam (cem okullu) tavanlardan mal alıyor..
Bildiğim Cem Okullu böyle oynamaz ama..
Minare gibi grafiği olan kağıttan gidip de 100 200 500 Milyon tl lik mal almak da neyin nesi ya..
Bir garip..
Herşey sapıtmış artık borsada..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post5090196
Güzel rüya ..süper ötesi exact tespit ..bol kazanç ..Tebrikler;
Sevgi ve saygı ile :)
Bende benzer durumdayım 5 ocaktan beri 3 işlem yaptım overall zararda. Diyeti ödedik
Böyle piyasaları sistem kurarken planladığım için şöyle bir kod yazmıştım atıyorum bir zirve yaptı ve aşağı süzüldü ve short verdi sonra geri long sinyali gelmiş olsun. Zararla kapatıp longa geçiyoruz sonra tekrar mini tepe yapıp short veriyorsa diyorumki pala bizi z***.
Sonra diyorumki Son 500 bara bak ve son 20 bara bak. O 20 bardaki 1 bar 500 bar içindeki en büyük var mı cevap evetse o bar(zirve) referans al onu %0.5(isteyen farklı değer yazar) geçene kadar long verme shortta kal... bu şekilde piyasa testere ise en azından vakit kazanır viop spot eşleşme faizi cebe kalır.
Diplerdeyse long için bunu yapıyorum.
Bunu duyan pala 0.51 yapar bizi daha kallavi zarara sokar şimdi.d
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.youtube.com/watch?v=2ZUXNJPp-yU
Vob topiğinde SASA ..haaa
İki defa real time online yakaladığım eleman bugün yeterince hem burda hem borsada dayak yediği için fazladan yazmayı gereksiz buluyorum :rules:
Cem abi bize ortak çıkmış hayırlı olsun ben ondan önce girdim bu başlığa da yazdım taaa 0.49 lardan alsat taşıyoruz tahtayı. Güzel hareket yaparsa bizi söker tahtadan kendi bilir.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kontrata zam gelmiş.
cuma günü (22.01) 1660 teminat istiyor.
https://www.takasbank.com.tr/documen...6517288c9d.pdf
YELLEN: BIDEN ADMIN FOCUS WIlL BE ON MAIN STREET AND NOT WALL STREET
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte 1610 kişinin yaşamını yitirmesiyle salgının başından bu yana en yüksek günlük ölüm sayısı kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1412 artarak 408 bin 628'e yükseldi.
Kovid-19 verilerinin derlendiği "Worldometers" internet sitesine göre, ABD'de virüs tespit edilen kişi sayısı son 24 saatte 144 bin 683 artışla 24 milyon 628 bin 584 oldu.
Salgın nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise son bir günde 1412 artarak 408 bin 628'e ulaştı.
Bugüne kadar iyileşenlerin sayısı 14 milyon 554 bini ve Kovid-19 testi yaptıranların sayısı 287 milyon 778 bini geçti.
- En fazla vaka Kaliforniya, en çok ölüm New York'ta
ABD'de Kaliforniya eyaleti 3 milyon 24 bini geçen vaka sayısıyla ilk sırada yer alırken, bunu 2 milyon 143 bini aşkın vakayla Teksas ve 1 milyon 579 binden fazla vakayla Florida izliyor.
Kovid-19'a bağlı can kayıplarında ise 41 bin 164 ölümle New York ilk sırada yer alıyor.
Vaka ve ölüm sayısında dünyada ilk sırada yer alan ABD'yi, 10 milyon 582 binden fazla vakayla Hindistan ve 8 milyon 512 bini aşkın vakayla Brezilya takip ediyor.
big break is coming.
little time left(after 2-4 weeks)
(NİA)not investment advice.!
Bizimkilerden gık çıkmazken
U.S. DECLARES CHINA COMMITTING `GENOCIDE' ON UIGHURS: NYT
Kapanışa doğru bile son tepeciğinde biri buralarda garan diye sayıklamıştır cılız 3’lü çekip, özerk hareket diye sloganlı pazarlama style.. ))
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde "soykırım" ve "insanlığa karşı suç işlediği" sonucuna vardıklarını açıkladı.
5 YILLIK CDS benzer taban oluşumu süreci devam ediyor..
https://i.hizliresim.com/sUWKUt.gif
garan ın dilinden anlamak o kadarda kolay değil yani.. mesela cik cik cik cik ciiiikk.. ne dedi şimdi hadi söyle bakalım:)
dün kapanışta makas +3.000 puan iken şimdi +1.000
genç LONGÇULAR rahatsız.
İşleri güçleri endeks kontratlarına zam yapmak
Tek dertleri herkesi ütmek
Kavurmacı seni teminata zak gelmiş.. onu ayarla sen laga luga yapma.. özel harekat kapına dayandı bir kereSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoin niye canlandı gene
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizden onlar olm ).. Özerk hareket mi dedinn )).
5yıllık cds ~ xu100 dip-zirve karşılaştırması..
şuana kadar durum budur..olgunlaşmanın sonlarına geliyoruz gibi.
https://i.hizliresim.com/xBYQsZ.gif
Samimiyet ten bahsediyordun leyla..
Hadi sor malûm şahsa..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seni çok iyi anlıyorum kafanı yorma..tokat style seniSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.