Dostum bu seferde ziraat sahnede 215 Bn alış
Printable View
babalar tahtayı güzel sallıyor...kimler dökülecek acaba ?? izlemesi bile çok heyecanlı..
Hala tum lotlarimizla buradayiz
Takastan tam emin değilim ama geçen yapikredi alırken aldığı lotlari bofa virmanlamis gibi geldi bana
Bu gün ziraat alista
Bu hareketin sonu belli
Bugün çılgınca hareketler mevcut, bakalım sonumuz hayrola.
Biz lansman tarihini bilmiyoruz ama birileri biliyor olmalı
Ben fiyat olarak ne olacağı belli demedim :) nikah kıydım trade edemiyorum bir türlü sadece at yarışı gibi izliyorum arada
Brüte sokmaya çalışıyorlar herhalde,smart kazımadı,enteresan..
Takasta
1. İş 2730 mil.
2. Ykb 2616 mil.
Ykb birinciliği alacak gibi.
Bofa ,dan - 184bin lot
İş, den - 134 bin lot satış
Bofa çıkmadan evvel kapıda beklemek lazım.
127,90 kademesinden
113,50 kademesine gelinceye kadar hicmi destek çalışmaz 108de de gap var gel bari .
Borsa'da fiyatın nereye gideceğini bilmek mümkün değil maalesef. Yazılım sektörü enflasyon sebebiyle fiyatlarını müşterilerine çabuk yansıtabilen (müşteriler tarafından kullanılmakta olan sistemin yerine başka sistemin ikamesi maliyetli ve zor olduğu için) bir sektör, bu sebeple bilançolarının enflasyon karşısında güzel gelmesi beklenebilir ki güzel bilançolar da geldi.
Yalnız bizim borsamızdaki yazılım şirketlerinin çoğu büyüme yerine hisseleri ky'ye kitleme yolunu seçmişler,yurt dışı ile aramızda ciddi ahlak ve yaklaşım farkı olduğunu düşünüyorum. Bir çoğunun ciddi halka açıklık oranı var (smart, kafein vs.). Bu sebeple bu tarz şirketlere olumlu bakamıyorum.
Yazılımda Miatk ve aztek beğendiğim şirketler ki aztek'te de ciddi fiyatlama oldu. Elimdeki Atatp'leri dün verdim ancak tekrar alım yapmayı düşünüyorum.
Brüte sokmada takıl buralarda
buralardan kan değişimi iyi olacaktır...yeter diyen veya inanmayanlar bir kenara çekilsin...inanan taze yatırımcılar gelsin...zaten yeni zirveler de bu şekilde oluşuyor....green x in aktif olduğu karbon sertifikası sektörü de devletin de kalkınma programına girmiş...tıkla gelsin zaten bir başka bir dünya...bırakalım piyasa gereğini yapsın..
Smartin tabani psikolojik engel:)
Yalnız bofa bayağı eksi lotta.Bize sadece kredili işlem tedbiri geldi sanırım.baska izahı olamaz
son günlerde sırf tavan tavan gidiyor diye atlayanlar oldu..sanırım onları dökme peşindedir tahtacı...son zamanlarda by lar iyi topladı...bakalım planları ne ??
115 ten ekleme yaptim , nasilsa kazanirim diye
110 dustu :):):)):
Dün trade edemedim.Uzun sürede burdayım kısmet artık.kalanlara bol kazançlar
https://i.hizliresim.com/py8xbv1.PNG
Son güncelleme 29.11.2023 11:30 itibriylr güncel haftalık görünüm bu şekilde.
Hiçbir şey olmasa bile kesin bir şey oldu:)
Brüt gelirse onuda ipleme :) hadi bakim
Teşekkürler.
Küresel yeşil sertifika pazarının büyük bir pazar olma yolunda ilerlediğini vurgulayan Tanıl, 'Küresel yeşil sertifika pazarının 2030'da 111 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.' dedi.
Tanıl, söz konusu pazarda Türkiye'nin önemli bir yere sahip olacağını, bunun için gerekli hazırlıkların yapılması gerektiğini belirterek, 'Global piyasadaki büyümeye paralel bir oranda büyürsek yaklaşık 120 milyon dolarlık bir pazara sahip olacağız.' ifadesini kullandı.
Ben de hisseleri geri aldım. Rasyolar ucuz değil, son zamanda da iyi yükseldi ancak malsız duramama problemi var.
bu gün biraz yoğundum...şimdilik verilere baktığımda atatpnin 120 yi gördüğüne şahit oluyorum...umarım doyanlar bir kenara çekilir de hissemizin önü açılır..şu anki durumu da atlatırsak önümüz açılır...
bir taraftan green x..bir taraftan türkiye ve Çin de tab gıda ile birlikte büyüme...diğer yandan da tıkla gelsin ve getireceği büyük potansiyel...sabırla bekliyoruz..