Yuh diyorum bendede super sans varmış diger hisselerimden satip almak istedigimde parayi kullandirmiyor
Printable View
Abi dun yazmistim bu adam o kadar hisseyi aldigina göre daha alacak o zaman az lotla aşağı salip tekrar yukari sürecek o arada hisse artiracak. ama bence fiyata o kadar takilmamak lazim zaman uzun hemen hissede birşey beklememek lazim arada sat al yaparsaniz daha güzel olur hem dustugunde destek atmis olursunuz
Dün son anda alış kademesi düştü ben sabah sattım gedikten satan benim full
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
160 a 3 daha ekledim bakalim verecek mi. Abilerim minicik bir yatirimciyim ama buraya haybeye gelmedim 🙂
Hisse aynı zamanda C gurubunda.Başka bir hisse satsanda 2 gün geçmesi lazım ki alış yapasın.Bende küçük yatırımcıyım takılma o kadar.
Sonradan da sattım ki dün az aldım bu tahtanın bana yaptığı ikinci yamuk oldu son 2.5 ayda 30 bin kazandım ama arada maalesef sıkıntılar oluyor kısa stoploss ile çalışıyorum yeri geliyor beni uçurumdan alıyor ama yeri geliyor yarım saatte 2 bin almak varken 500 bazen 700 bazen de 1000 TL ile hemen tahtadan çıkarım mesela dün sadece 3 ya da 4 dk da 750 TL aldım dokta dan nasip artık ky bizler portföy 40 bin ama az alıyorum
Derinlikten bakıyorum en kalın kademe alındı mı ben de alıyorum inan bazen tahtalardan girmem ile çıkmam sadece 1 dk
philip te ki yatırımcı, işbankasına ait zannetti dün çizdi yanlışı fark edince bugün de sattı...
Hepsini sattımı.Baya hacim oldu çünki.
Evet satmış
Teşekkürler.Sanırım alış kısmı dağınık oldu.Zararına sattı birde.
Alabao gene olmadı heralde.Pşyasa emri girsen 162.1 sende idi.
Evet 338 lot filip
100 lot hsbc satmış 162,20 den
200 lot alım boşa olamaz diye düşünüyorum.Hemde fiyatı kendi belirledi sabah ola hayrola.
200 lot alış karışık...
ben karanlık odayı göremiyorum. Dünde alırken o kadar satıcıyı nerden buldu.:) Gerçi bende 1/2 lot yazmıştım satışa en yüksek fiyattan gitti...
Bu hareketler bıktırma hareketleri çırpın bakalım daha ne kadar çırpacaksınız ama sonuna kadar beklemeye devam
İşin içinde iş yok isbtr ile alkali değil adam tavana kadar çizdi ama destek gelmedi ben dün ne dedim alış kademesi satış yedi dün taban olacağı belliydi ve dün fiyatlama olmadan yani görmeden philipin tabana yazdığını söyledim
Bir tabana kadar daha çizen olsada 130 lardan alsak.Yok mu,bunalıpda satan.
Bu kadar kurnaz yatırımcı var ama genel kurula gelince ne ses ne görüntü var
Henüz gelmedi.Zaten her dönem bilanço için ek süre istiyor.Bakalım gene isteyecekmi.
Eşleşme gorebilen var mi varsa 5 e doğru söylerseniz sevinirim
150 kusure gelirse alalim bari