Onu TUİK 'e soracan. bu işlere o bakıyor. :)
Printable View
endeks %1'e yakın artı açtı.
2000 üstünde kalan şortçularıda doğrar.
Tüpraş pozlarımın tamamını spotları da aynı kontrat viop olarak geri açmıştım, çok iyi yer oldu sanırım, nasip.
Toaso shortcular vardı bileniyor idi falan..
Vallaha komiksiniz [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
KİMSE TOASO SHORTUNDA OLAMAYACAK..
DOLARA SHORT BASAN FORUMDAN NE BEKLENİR
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kalan shortçu derken ? 663 bin kontrat açık pozisyon var, 13 milyar TL eder, nerden baksan 1 milyar dolarlık shortçu var- daha doğranacak olan..
dün 22 bin lot yeni shortçu gelmiş, noel gününden 17 bin daha kalmıştı, 2000+ bölgede bunlar stoplar, yeni shortçu gelir.. şu an bilemediğimiz çok shortçu gelir mi, az mı gelir ??
Denizli ege Mersin ticaret odası başkanları da aynı açıklamayı yaptıM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle iddialı iddialı konuşuyorsun, sonra pardon deyip üstüne çizgi çiziyorsun.
Bir aralar da dolartl de atıp tutuyordun, geldiğimiz durum ortada.
Hepimiz yanılıyoruz, sen de yanılabilirsin. Ama boyundan büyük laflar etmemek lazım bence.
Spot hisseyi vadelide hedge eden biri olarak, bu dagalı-riskli dönemi mümkün olduğunca nette flate yakın bir poz ile takip ediyorum..Yani düşmüş-çıkmış beni çok enterese etmiyor. Ama özellikle bu dönemde iddialı yorumlar da art niyetli geliyor bana.
Hisselerde serbest marja geçmeleri gerekiyor. Borsa özellikle yan kağıtlar ayak uydurmasi için. Çok fena ralli gelecek bu gerzek nas li ekonomi politikasiyla.
Ellerindeki dolarlarla yandaşlar hisseleri ele geçirmek isteyecektir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araba firmalarina short acanlari hakikaten anlamiyorum. Abi benim arabaya ben herhafta pazar gunu vavacarsdan teklif aliyorum. 4 hafta once 225 bin ile baslayan teklif gecen pazar 345 bin tl oldu.
bu yılanolu daha ne deyip de gidecek.
hisse olsa düşerdi bu
beklentisi bitti..
Üzmeyin kendinizi aç gözlü olmamak şartı ile herkese para var piyasada .:)
5 6 aydır yabancı fon girisi yok alayı taşa tarağı toplayıp kacti,yerliyle veya varlık fonuyla idare ediliyor deniyordu,sjmdj yabancı gittiyse kim alıp kaldırıyor bu doları!!icerde yabancı kaldimi!!
Alayı biyiklimi yoksa!!
nabıyonuz fakirler furam mı levyeyi dememi çok beklersiniz furmuyom la :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
şu sabah coşkusu bir geçsin bakalım..
Bu dolarla pek salacaga benzemiyor,hem dolardan çıkan nereye sokacak k kadar parayı.
%50 enflasyon olan yerde %20 faize para koyana bir şey denir de burda yazmayayım, belki faizde parası olan numune 1-2 kişi kaldıysa burda ayıp olur...
Bu enflasyonda satan da biraz zor alttan alır... zaten şekil A'da görüyoruz...
Ustalık döneminde hiperenflasyona geçtik; 2023'te aldığım gibi bırakırım diyor...
sabah coşkusuyla alakası yok iki gün öncesinin kesişimi yukarıya gideceğiz diye haykırıyor...
https://i.hizliresim.com/dxkypfi.png
https://i.ibb.co/gTn372n/Screenshot-...satakippro.png
Şöyle bir ralliyi kaçırınca abuk subuk short peşinde koşarsınız...
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ne adamlar var yav
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnanmazlar boşverM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karı atmayayım ayıp olur bu portföy trade portföy ve bayadır elimde..
Millet enjsa tepede derken mala girdik..
Neden yok abi işi bilen yok..
Ayrıca bu gibi zamanlarda trende oturacaksın..
Ne dedim trende oturdum mu kalkmam..
Gene diyorum..
Vop yerine abuk subuk short yerine kovalamaca oynayacanıza aha buraya gelin..
https://i.ibb.co/vY8vBX9/IMG-20211201-WA0001.jpg
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben ekonomistim...
biz keyfimize bakalım diyorsun heee :)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ak Parti Grup toplantısında konuşacak. Erdoğan'ın günlük programına göre, toplantı saat 12.00'de başlayacak
analize göre bir sorun var gibi? ne dersiniz
tam 1 yıl önce PPK toplantısından sonra
19 kasım 2020
FAİZ %15
Dolar 7.52
Euro 9
Pound 10
/////////
30 kasım 2021
FAİZ %15
Dolar 13.70
Euro 15.25
Pound 18.15
KENDİM İÇİN DE BİR EK
Dolar/TL yükselince Gram Altın neden yükseliyor sorusu sık geliyor.O nedenle bilmeyenler için kısa bir not:
Gram Altın Fiyatı = Ons Altın * USDTRY / 31,1
şeklinde hesaplanır.
Yani aslında Gram Altın alınca USDTRY de almış oluyorsunuz.
Dolar eksi bugün birilerinin hoşuna gitmez 12yi bekleyelim bakalım..
Ytd
grup toplantısında konuşcakmış iki gözümün çiçeği...